- Konu Sahibi Dumadumadum
Bebek arabası araştırıyorum ama almakla almamak konusunda kararsız kaldım.
Arabamız var acaba bebek arabası kullanılmaz mı dye tereddütlerim de var açıkçası.
İlk zamanlar bebeğimi hastaneye felan götürürken hani şu sepet gibi taşıma gereçleri var ya onlarla mı götürsem yoksa direk port bebe mi kullanılıyor bu amaçla.
Eğer bebek arabası al mutlaka kullanırsın diyenler varsa hangi markayı tavsiye ederler acaba bana?
Bi de lohusa pijaması olarak bir takım yeterli olur mu?
Bebeğime oda takımı aldık.Ayrıyeten yatak odasına da ufak bi beşik istiyorum.
Nasıl birşey önerirsiniz.Ben tek çocuk düşünüyoruz o yüzden şu oyun parklarından almak istemiyorum.
Hasır sepet beşikleri tavsiye edermisiniz?
Bebeklerinizi ne zamandan sonra kendi odasına aldınız ?
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Siz tecrübeli annelerimizden yardım ve öneri istiyorum :26:
Arabamız var acaba bebek arabası kullanılmaz mı dye tereddütlerim de var açıkçası.
İlk zamanlar bebeğimi hastaneye felan götürürken hani şu sepet gibi taşıma gereçleri var ya onlarla mı götürsem yoksa direk port bebe mi kullanılıyor bu amaçla.
Eğer bebek arabası al mutlaka kullanırsın diyenler varsa hangi markayı tavsiye ederler acaba bana?
Bi de lohusa pijaması olarak bir takım yeterli olur mu?
Bebeğime oda takımı aldık.Ayrıyeten yatak odasına da ufak bi beşik istiyorum.
Nasıl birşey önerirsiniz.Ben tek çocuk düşünüyoruz o yüzden şu oyun parklarından almak istemiyorum.
Hasır sepet beşikleri tavsiye edermisiniz?
Bebeklerinizi ne zamandan sonra kendi odasına aldınız ?
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Siz tecrübeli annelerimizden yardım ve öneri istiyorum :26: