Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları BEBEK arabası TERCİHİİİİİ Lütfen oy verin

Hangi Bebek Arabasını Almalıyımmmm

• Prego 2070 Laon Travel Sistem 1600 tl

OY: 1 5,9%
  • Pierre Cardin PC416 Danielle Travel Sistem 1365 tl

OY: 5 29,4%
  • Prego Titan Travel Sistem 1160 tl

OY: 3 17,6%
  • Sunny Baby 700 Ultima Travel Sistem 990 tl

OY: 2 11,8%
  • Sunny Baby 777 Hummer Travel Sistem 900 tl

OY: 0 0,0%
  • Casual Vista Travel Sistem 900 tl

OY: 4 23,5%
  • Prego 2075 Viola 850 tl

• Prego 2088 Neon Travel Sistem 730 tl

• Ankete Katılan
    17

ozlmlvnt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
2.645
2.300
133
32
Beğendiğiniz arabanın en beğendiğiniz yönünü yazarsanız sevinirimmm

18. hafta cok erken degil mi? Acele etmeyin guzelce arastirin.
Ben 36. haftadayim hala almadim ben de fazla rahatim gerci
Malesef yazdiginiz modellerin hicbirini bilmiyorum.
Ebebek'te Joie'nin Chrome modelini cok begendim. Manevralari cok guzel.
Ondan almayi dusunuyorum ben bebek arabasi kullanma ozurlu biri olarak.

ben doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılamyı planlıyorum taksitle alıcam bir an önce bitsin diyye canımm

bizde geçen ablama aldık ve çok fonksiyonlu causal son modeli. bilginize. Araba koltuğu bile...

Evet. Bizde 2016 tronanın krem modeli var. Kızım 10 ayın içinde hala pusetini kullanabiliyoruz araba koltuğu olarak. Geniş ve rahat bir model. Ama biraz ağır. Brn arabanın bagajında tutuyorum sürekli.

anladım çok teşekkür ederim,

bence yatabılen baston tarzı bır araba alın, bızde ıkı araba var bırı kraft aura, dıgerı ucuz bır markanın baston pusetı.. su an puset olanı kullanıyoruz hem hafıf hem katlaması acması kolay hemde az yer kaplıyor, dıgerını 1 yasa kadar kullandık ama bagaja arabayı koyduk mu baska sey koyamıyorduk cok yer kaplıyor ve agırdı...

tercih yapamadım arabaları bilmiyorum ama quinny zapp xtra2 almıştım inanılmaz memnunum (oğlum şuan 13 aylık)

Kraft travel twist kullaniyorum memnunum tas gibi araba ama agirbiraz. ama bir de simdi chicconun semsiye modelini aldum hafif diye.

Bunların hıc bırını tanımıyorum ancak oglumda maclaren kullandım kesınlıkle cok memnun kaldım

Peki 2 defa kullanimda memnun kaldiniz mi Chrome'dan. Almayi planliyorum da ben :)
İlk etapta maxi cosi anakucağıyla kullandım, tam oturtamadık biz ama arkadaşım da aynısından aldı hem bebek arabası hem anakucağı onda sıkıntı olmamış. Katlaması açması çok basit. Ama yine de kanguru daha iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…