18. hafta cok erken degil mi? Acele etmeyin guzelce arastirin.
Ben 36. haftadayim hala almadim ben de fazla rahatim gerci
Malesef yazdiginiz modellerin hicbirini bilmiyorum.
Ebebek'te Joie'nin Chrome modelini cok begendim. Manevralari cok guzel.
Ondan almayi dusunuyorum ben bebek arabasi kullanma ozurlu biri olarak.
TErcihte bulunabilirim. Casual cadillac
ben doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılamyı planlıyorum taksitle alıcam bir an önce bitsin diyye canımm
Anladim mantikli o zaman :)
Evet. Bizde 2016 tronanın krem modeli var. Kızım 10 ayın içinde hala pusetini kullanabiliyoruz araba koltuğu olarak. Geniş ve rahat bir model. Ama biraz ağır. Brn arabanın bagajında tutuyorum sürekli.kumaşı çıkıo mu yokanabilr mi
Evet. Bizde 2016 tronanın krem modeli var. Kızım 10 ayın içinde hala pusetini kullanabiliyoruz araba koltuğu olarak. Geniş ve rahat bir model. Ama biraz ağır. Brn arabanın bagajında tutuyorum sürekli.
Peki 2 defa kullanimda memnun kaldiniz mi Chrome'dan. Almayi planliyorum da ben :)Joie chrome aldım ben. 2 kere kullandım. Oğlum sevmiyo yatmayı. Kanguru çok daha rahat oldu :)
ne güzel senn az kalmıs darısı bize zaman gecmiyor sanki bebeğim rğyalarımı süslüyor artık
İlk etapta maxi cosi anakucağıyla kullandım, tam oturtamadık biz ama arkadaşım da aynısından aldı hem bebek arabası hem anakucağı onda sıkıntı olmamış. Katlaması açması çok basit. Ama yine de kanguru daha iyi :)Peki 2 defa kullanimda memnun kaldiniz mi Chrome'dan. Almayi planliyorum da ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?