- 5 Mayıs 2013
- 33.877
- 41.446
- 798
İlk etapta maxi cosi anakucağıyla kullandım, tam oturtamadık biz ama arkadaşım da aynısından aldı hem bebek arabası hem anakucağı onda sıkıntı olmamış. Katlaması açması çok basit. Ama yine de kanguru daha iyi :)
Benim de aynısı ben de çok memnunumtercih yapamadım arabaları bilmiyorum ama quinny zapp xtra2 almıştım inanılmaz memnunum (oğlum şuan 13 aylık)
Yenidoğan aparatlı kangurular da var ama sling öneriyorlar o da çok hoş :)Kanguruyu ben de seviyorum ama yenidoganda kullanimi konusunda kararsiz kaldim.
Araba alinacak nasilsa. Kanguru da aliriz tabi biraz buyuyunce :)
Joie chrome aldım ben. 2 kere kullandım. Oğlum sevmiyo yatmayı. Kanguru çok daha rahat oldu :)
ben de ikinci oğlumda 6 aylık olana kadr sling ve kanguru kullandım, çok daha rahattı, zaten hafifçecikler, ne beni yormuş oldu, ne de anasından ayrı kalmış oldu.
şimdi yeni yeni baston kullanmaya başladık.
arabada en hafifi en iyisidir diyorum ben, malum yollarımız inişli çıkışlı, merdivenli, o araba sürekli taşınmak zorunda kalacak.
Mamas papas aldık, biraz tuzlu ama kullanımı çok rahat
Ben casual Cadillac kullanıyorum çok memnunum canım tavsiye ederimBeğendiğiniz arabanın en beğendiğiniz yönünü yazarsanız sevinirimmm
CNM KIŞ BEBEKLERİ İÇİN DEDİĞİNİZ ZOR DEÜİL Mİ
Ben o modeli aldım.cok memnunum.manevralari çok iyi.tek elle bile sağa sola rahatlıkla dönüyo.ayrica ona uyumlu oto koltuğunuza alırsa göstermişlerdir gerçi bebek daha ufakken bile kullanabilirsin ve tepesi tamamen kapandığı için rüzgar anında çok güzel koruma sağlıyo.ayrica alışveriş merkezlerinde kalabalık bir ortamda öksüren tiksiran insanların mikrobundan kurmak için de çok iyi oluyor:)18. hafta cok erken degil mi? Acele etmeyin guzelce arastirin.
Ben 36. haftadayim hala almadim ben de fazla rahatim gerci
Malesef yazdiginiz modellerin hicbirini bilmiyorum.
Ebebek'te Joie'nin Chrome modelini cok begendim. Manevralari cok guzel.
Ondan almayi dusunuyorum ben bebek arabasi kullanma ozurlu biri olarak.
Ben casual solo kullanıyorum hafif pratik kullanışlı ayrıca puset kısmı bile 3 kademeli diğer travellerde öyle bir özellik gormedimBeğendiğiniz arabanın en beğendiğiniz yönünü yazarsanız sevinirimmm
Ben o modeli aldım.cok memnunum.manevralari çok iyi.tek elle bile sağa sola rahatlıkla dönüyo.ayrica ona uyumlu oto koltuğunuza alırsa göstermişlerdir gerçi bebek daha ufakken bile kullanabilirsin ve tepesi tamamen kapandığı için rüzgar anında çok güzel koruma sağlıyo.ayrica alışveriş merkezlerinde kalabalık bir ortamda öksüren tiksiran insanların mikrobundan kurmak için de çok iyi oluyor:)
Yazik verilen paraya durumunuz iyi olmali 400 tlyr aldim kanz markasi 3 teker daha uygununu bulamadimbidaha cocugum olursa da aldigimi kullancam
Bu ne kabalik durumunuz iyi olmali diye belirttim farkindaysaniz kac sene beklemissiniz sag salim alirsiniz ins kucaginiza da kkda sizin yazdiginiz markalari bircok insan bilmiyor bunu kastettim. Kabalasmicam sizin gibi milyarlik arabaya verilen paraya yazik hala da gorusum ayni boyle bi yorum begenmediyseniz yorumu cevaplamazsiniz olur biternasıl bi yorum şimdi bu herkesin durumu kendne göre ben kaç sene bu bebeği bekledim bilio musun herşeyin en iisi olsun istiyorum...bnm bütçem bni ilgilendirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?