Bende cok arastirdim yegenime bakiyorduk şunun şu su , bunun bu su gercekten kafa karisiyor ins darisi bana olursa az bucuk tecrube edindim piyasadaki arabalari
Travel sistem alindi agir olmayan kucuk tekerlikli ... kraft mist modeli.... baston tarzi ve bikac marka alınabilecek duzeyde tavsiye edebilirim onlardan bahsedeceğim
1.Yoyko easyo gorsel olarak gorup inceledm hafif ve kullanisli tekerler amortisorlu pratik birsey
2.Kraft mist rahat conforlu hic bi sorun yasanmadi bebek 6aylik gayet rahat kullaniliyor ici disi guzel
3.Casual vista 2016 mavi rengi cok guzel ve benim favorim oldu aralarinda diger arabalara gore puseti genisti ve ici genis pedleri rahat alimunyum sasesi beyaz olusu cok sıklik katmis ikisi arasinda kalinmisti ben israrla bu demistim ama kraft misti aldi bebek kizdi erkek olsa maviyi kesin alirdi bence bu modellere bi bakin genel anlamda bu tarzlar ayni ozellik ve pratiklige sahip buyuk tekerlikli istemeyenler rahat kullanir bence puseti gercekten avantaj genislige sahip
4.Chicco lite way biliyorsunuzdur hep alternatif olarak degerlendiriliyor hic birseye karar veremediginizde genelde oyle alinan bi bebek arabasi otobus de dolmusta sür git heryerde gorebilirsiniz pratik cunki
5.Prego granada buda ole pratik cok hafif digerlerine gore yanilmiyorsam 7 kg falan digerleri gibi puset ayri olarak takilip kullaniliyor buda onemli simdi ustuste arabaya yuk biniyor birtek chiccoda ole dgil uzerine takiliyor onda
Bu seceneklern hepside cok uygun fiyatli kızlar ve agirliklari 7 ila 10 arasi degisiyor hem hafif travel oldugu icin belkide kullanisli koca tekerler agirligida artiriyor hemen hemen fiyatlari 900 lira 1200 lira arasi degisiyor cogunu arastirip bakin belki internet indiirimi yakalanirsa 800 kadar dustugu oluyor ben zamaninda bakmistim o nedenle yardimci olur umarim