Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar şu günlerde bebek arabası ile kafayı bozdum. Her gün netteyim .bir yandan hafif bir şeyler aliyım diyorum. Chicconun lite vay modeli gibi bir yandanda travel sistem olsun istiyorumm. Sizler neler yaptınız araba konusunda yada ne yapacaksınız ?????
evet banada öyle geliyor ama hangi marka alacağıma daha karar vermedim almayı düşündüğüm ürünler chicco Living for me , bebeconfort lolo yada kraft tvist kullanan varnı acaba bunları yardımcı olursanız sevinirim...
Slm kızlar şu günlerde bebek arabası ile kafayı bozdum. Her gün netteyim .bir yandan hafif bir şeyler aliyım diyorum. Chicconun lite vay modeli gibi bir yandanda travel sistem olsun istiyorumm. Sizler neler yaptınız araba konusunda yada ne yapacaksınız ?????
ben travel sistem aldım ilk zamanlar koltuğu takıyodum kullanışlı oluyodu ama sonra bi şe yaramadı ben şiddetle chico tavsiye ederim lıte way mükemmel başka marka alma çünkü sürerken kava ediyo gib oluyosun takılıyo zorlanoyosun ama chicolar yağ gibi akıyo gidiyo çok memnun kalırsın internette en ucuz lite way diye arat o galiba 0.aydan itibren de kullanılıyo çok memnun kalırsın ben chico skip aldım harika hem hafif hem kullanışlı lite way ondan daha güzel bizimki baya eskidi ikinci bebeğe lite way alamyı düşünüyorum
Evet söylediğin gibi lite vay benimde hoşuma giden modellerden ve kullananlarda çok memnun ama ön barı olmadığı için ilk başlarda zorluk çekenler varmış. Yakından da gidip gördük eşimin de içine sinmedi. Biraz basit duruyor dedi. Bu yüzden Chicco nun Trio Living modelinde karar kıldık gibi . Ama oda biraz pahalı 1300- 1700 arası civarlarında . Bizde 2. bebeğe de kalır düşüncesi ile muhtemelen alıcaz. Ayrıca travel olmasına rağmen gayet rahat ve hafif bir araba ben bile tek elimle kapatıp açabildim.
Ayrıca beşik yada oda takımı almayanlar varsa çilek de ayın 15 ine kadar % 50 indirimler var. Biz beşik ve dolabımızı da bu haftasonu oradan beğendik bir kaç güne kadar allıcaz inş....