- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi _cankizim_
-
Bende aynı şekilde yapıyordum. Minübüs şoförü ya katla ya da in dedi. Yer kaplıyormuş...Minibüse binerken katlamasan olmazmi?insaf ya elinde bebekle nasil katlican zaten?
Kizlar benim bebek arabam bunun çok benzeri şu yatma yerindeki minderi hariç aynısı diyebilirim..
İçi çok sert dışarı çıkarken altina battaniye yada küçük minder seriyorum ama çok zor oluyo.mesela minübüse bincem çocugu çıkarıyorum içinden ve araba katlanmiyo ortasinda onlar oldugu için bu sefer çocuk kucakta icindekileri nasil aliyim arabayi nasil katliyim.
Yani bebek arabası çok kullanişli birsey ama bi yerde de yük oluyo.cocuk,canta,battaniyesi yastigi şusu busu.
Siz icine ne seriyosunuz.
Mamas papas armadillo flip modeline bi bak istersen ben ondan almadığıma pişman oldum:)Harici olarak satılan minderler var. Kemeri falan var onlardan bak.
Bugünlerde benim de kafamı karıştıran bu. Hem tek elle katlama imkanı olsun hem hafif olsun hem de konforlu olsun istiyorum. Bakıyorum hala.
Mamas papas armadillo flip modeline bi bak istersen ben ondan almadığıma pişman oldum:)
Ben graco evo almıştım çok konforlu, tek ellede kapanıyor ancak kapndığında kocaman oluyorSeninkinin markası ve modeli ne?
Bakacağım teşekkürler.
Bende aynı şekilde yapıyordum. Minübüs şoförü ya katla ya da in dedi. Yer kaplıyormuş...
Markası ne ben hic bise sermedim öyle altina bende yeni bi bebek arabası Alicam önerisi olan varmı elimde sunyy baby travel sistem ve Johnson baby baston var ikisinden de memnunum aslında ama travel sistem olan çok ağır zorlanıyor un indirip bindirirken baston pratik kullanışlı ama rahat değilKizlar benim bebek arabam bunun çok benzeri şu yatma yerindeki minderi hariç aynısı diyebilirim..
İçi çok sert dışarı çıkarken altina battaniye yada küçük minder seriyorum ama çok zor oluyo.mesela minübüse bincem çocugu çıkarıyorum içinden ve araba katlanmiyo ortasinda onlar oldugu için bu sefer çocuk kucakta icindekileri nasil aliyim arabayi nasil katliyim.
Yani bebek arabası çok kullanişli birsey ama bi yerde de yük oluyo.cocuk,canta,battaniyesi yastigi şusu busu.
Siz icine ne seriyosunuz.
inglesina trilogy tek elle kapatılıp açılabiliyor ayrıca çokta hafif.Harici olarak satılan minderler var. Kemeri falan var onlardan bak.
Bugünlerde benim de kafamı karıştıran bu. Hem tek elle katlama imkanı olsun hem hafif olsun hem de konforlu olsun istiyorum. Bakıyorum hala.
ewet yuklenmemis tekrar deniyimFoto yok?
olmuyo.bu sefer şoförler almiyorMinibüse binerken katlamasan olmazmi?insaf ya elinde bebekle nasil katlican zaten?
aynen arkadasim almiyorlar.mesela hastaneye falan gidiyorum mecbur arabayla gidiyorum uzak yol çocuk uyuyorBende aynı şekilde yapıyordum. Minübüs şoförü ya katla ya da in dedi. Yer kaplıyormuş...
Kanguruyuda denedim bin pisman oldum gercekten insanı fıtık ediyor.canim bebek arabam yeni zaten 300 liraya aldim şuan almaya gücüm yetmez.eşimde ikinci el almazBen toplu taşıma kullanırken hep kanguruya bağlamıştım. Üstüne battaniye alıyordum. Ama fıtık oldum sakın sen yapma. Daha konforlu bi bebek arabası alabilirsin ikinci el uygun oluyor. Başka aklıma birşey gelmedi :/
Puset minderi nerden bulabilirim.Pusetler için ekstra puset minderleri satılıyor. Kemerlerinden geçiriyorsun çıkartmana gerek kalmıyor. Öyle bişey baksan?
Canim benimki tek elle katlaniyor ama bir elde bebek diger elle içinin eşyalarini alinca kapacak el kalmiyor malesefHarici olarak satılan minderler var. Kemeri falan var onlardan bak.
Galiba bende beceremeyenlerdenim :)Ben hiç beceremedim bebek arabası kullanmayı zaten, öylece duruyo
Seninki de mantikli ama o minderler ince oluyo rahat edermi ki2 kizim var toplamda 3 tane bebek arabasi eskittik konforlu ici yumusakta aldim 3 tekerli pusetlilerdende aldim en son baston bebek arabasi aldim ve en rahat katlanan her yere sigan hiic yer kaplamayan baston bebek arabasindan memnun kaldim katlayinca baston gibi incecik oluyor heryere sigiyo kucagimda cocuk varken bile rahatca acik kapatabiliyorum yumusakliga gelince ben icine sandelye minderleri oluyorya mutfak icin ondan koydum onu hic cikarmadanda rahatlikla kapaniyor ama cocugunun kac yasinda olduguda onemli baston olanlar oturmali oluyor yatmiyor genelde
Ben eskiden bebek arabasiyla pazara gelen kadinlardan nefret ederdim cocuklu kadinsin otur evde esin getirsin ihtiyaci yada cocugu getirme pazara derdim.Tabi adam parasini kazaniyor o yüzden öyle diyor nekadar insan tıkışırsa adama kar...
biz almanya da yaşıyoruz burada asla kimse arabayi katla yoksa binemessen demeye curetinde bulunamaz... inşallah gün gelir de türkiyede de öyle olur çünkü bebek arabasıyla çıkmayan asla anlayamaz
Resmini atacagim birazdanMarkası ne ben hic bise sermedim öyle altina bende yeni bi bebek arabası Alicam önerisi olan varmı elimde sunyy baby travel sistem ve Johnson baby baston var ikisinden de memnunum aslında ama travel sistem olan çok ağır zorlanıyor un indirip bindirirken baston pratik kullanışlı ama rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?