Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası?

Evet işte yaşamadan bilemiyoruz bende bazı konularda rahatsiz oluyordum ama yaşamadan anlayamiyoruz işte inşallah hafif ve kolay katlanan bir bebek arabasi bulursun canım

Sevgili damdan resim attim.beninkinin içi çok sert.buyuk kizima cok ucuza bebek arabasi almistim icinde elyaftan yapilmiş yumusacik minderi vardi.bunda yok.zaten yumusak yumusak yatsin diye degil de çocugun sırtına batiyor diye care ariyorum
Ben hiç bişey sermeden kullandım hep . Zaten oturma yeri minderli .
benimki minderli degil malesef :-(

Şu aralar bebek arabası arayışındayım.
Mağazalarda tüm markaları denedim diyebilirim ve bugaboo bee 3 modelini tavsiye ederim.
Çok hafif zaten piyasaki en düşük kilolu ürün, tek elimle hop diye kaldırıp taşıyabildim.
Aynı şekilde kolay katlanıp, tek hamlede açılıyor.
Bir bakın isterseniz.

Canim galiba bahsettigin araba bu.cok güzel ama çokk pahali

Benimki de bu tarzdı ilk aylarda zaten oto koltuğu takılıyordu o zaman arabasının burasını kullanmadık ama sonra hiçbirşeysiz böyle kullandık

Bazılarını görüyorum içinde alt açma varya ondan koyuyorlar mesela ben hiçbirşeysiz kullandım

Hatta küçük bu araba demişti birisi işine minder koyuncu çocuk sığmıyor vs diye şikayet ediyordu

Ama ben onda çocuğu uyutmadım vs belki o zaman rahatsız olur sadece gezdirirdik ya da arabadan inince avm de falan gezerdik

Bîr de markete götürürdüm büyüyünce ben hızlı gideyim diye

Ara ara kampanyaları oluyor, şubat ayında vardı yarı fiyatına geliyordu.
Ben de o sebeple takipteyim, uyguna denk getirmeye çalışıyorum.
Canim bunun yari fiyatida cok pahali senin ilk bebekse alabilirsim pahali olsum iyisi olsun ama benim bu kaçincı
evet ici gercekten kucuk bebegim 1 bucuk yaşinda.yatirinca ayaklari disarda kaliyo

Iki kademeli baston arabalar varmis artik. Su an pek disari cikmiyoruz zaten. Bi kac aya ondan almayi dusunuyorum.
Zamaninda buyuk kizim icin esek ölüsü gibi bebek arabasi almistik.

Alt acma minderi serin bence yeterli gelir. Ben hep onu serdim.

Canim bunun yari fiyatida cok pahali senin ilk bebekse alabilirsim pahali olsum iyisi olsun ama benim bu kaçincı
evet ici gercekten kucuk bebegim 1 bucuk yaşinda.yatirinca ayaklari disarda kaliyo
Bayağı büyümüş zaten

Hafif ucuz bastonlar işini görür esasen

Uyku saati bellidir onun

uyku saatinde dışarıda olmazsın oturur etrafa bakar diğer zamanda da

Ben bebeconfort kullaniyorum özellikle dolmuşta cok rahat ve cok az yer kapliyor dolmuş şöförü bile abla ne güzel diyor.

Ebebek ten ek olarak minder şeklinde ve kenarında lastikleri var onu arabaya geçiriyorsun hiç çıkarmaya gerek kalmıyor ondan alın çok rahat edeceğinize eminim

Ben bebeconfort kullaniyorum özellikle dolmuşta cok rahat ve cok az yer kapliyor dolmuş şöförü bile abla ne güzel diyor.

Merhabalar hangi modelini kullanıyorsunuz bebeconfort un? Rahatlık açısından nasıl iskeleti oldukça küçük görünüyor öyle birşey arıyorum da. Rahat mı uzun süreli kullanılabilir mi? Cevaplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…