Doğuma Hazırlık bebek arabasında pierre cardin mi kraft mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yarenka

KIZ'ım geliyor:)
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
3.957
2
116
İstanbul
merhaba kızlar, bebek arabası olarak pierre cardin ps500 ya da kraft storm düşünüyoruz. sizce hangisi daha kullanışlı olur? hafif ve pratik olmasını istiyorum, kraft'ı gördüm ama pierre cardin'i daha görmedim. model olarak bilmiyorsanız bile marka olarak hangisini önerirsiniz?

bebek arabası konusunu ciddi kafaya takmıştım, aylarca araştırdım... geçen ay kraftın twist travel setini aldık
pierre cardin kalite olarak bana zayıf geldi. gerçi daha bebeğimiz gelmediği için kraftı kullanma şansımız olmadı ama oldukça rahat görünüyor. en çok hoşuma giden yanı ise 360 derece dönebiliyor olması. belki size çok önemli görünmeyebilir bu özellik ama kardeşimin 2 yaşında bir oğlu var. bir yerde oturduğumuzda araba ciddi dert oluyor. masaya göre duruşunu ayarlıyorsun ama sonra yön değiştirmen gerektiğinde sürekli masanın ayaklarına takılan tekerleklerle arabaya yön vermek tam bir dert

ayrıca kraftın travelında diğer markalarda görmediğim başka bir özellik daha var... sadece arabanın değil, ana kucağının da kışlık ayak örtüsü var... yalnız kilosuna aldanmayın. internette 8 kilo falan diye yazıyor ama 11 kilo rahat var... umarım yardımcı olabilmişimdir

yorumun için çok teşekkürler ama bayağı ağır görünüyor, arabamız şimdilik yok o nedenle hafif pratik bir şey arıyoruz. siz de güle güle kullanın

en iyisi çift yönlü ben alrken kraft aldım 3 tekerlekli tek yönlü çok pişman oldum.en güzeli çift yönlüler ve 4 teker olanlar3 tekerde problem oluyor yan dönebiliyor araba . bebek anneyi görmek istiyor.kızım 2 yasında hala hep gözü arkada bana bakmak istiyor...

Chicco.lite way yenidogdugundan.beri kullaniyoruk.cok.memnunum

ben de liteway'ı tavsiye edecektim...tek elle kapatıp taşıyabiliyorum, kullanımı en rahat arabalardan birisi bebekle birlikte kucaklayıp merdiven çıkmışlığım çok var :) ...benim sevmediğim tek özelliği tek yön olması...

aslında bugüne kadar gördüğüm en güzel araba bence maclaren xlr yada xt....kardeşimin 2 yaşında oğlu var, kullanıyor. kullanımı gerçekten çok rahat ve çok hafif (7kg)
sorun yenidoğan için uygun olmaması ama kesinlikle krafttan sonra almak istediğim puset

kesinlikle kraft derim ama tercihini çift yönlü, hafif olması, açıp kapatırken kolay olması bakman gerekenler bunlar bence

kesinlikle kraft derim ama tercihini çift yönlü, hafif olması, açıp kapatırken kolay olması bakman gerekenler bunlar bence

twisti o nedenle beğendim...çift yönlü olduğu gibi 360 derece dönebiliyor. kilosu 7 diye yazıyorlar ama gövde 7, yanıltmasın. üst parçayı koyduğunda 11kg..bence fazla bir kilo değil, zaten bu kelime oyununu birçok marka yapıyor. 7-8 kg ancak pusetlerde mümkün. bu tarz arabalarda en az 10kg oluyor en hafifi bile. birde bagaja koyarken avantajı; tekerlekler çok rahat çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…