selam kızlarsevcan naptın kan tahlili verdin mi
canım silik te olsa çıkmış eğer bi testin daha varsa sabah ilk idrarınla yapsana hamilesin canım içini ferah tut kendine de çoook dikkat et.ben de napimm işte takılıyrm ama hafta sonu pek kimse olmuyor sanırımcanım doktor erken diyo ama dayanmak zor... sen nasılsın canım napıyosun
canım silik te olsa çıkmış eğer bi testin daha varsa sabah ilk idrarınla yapsana hamilesin canım içini ferah tut kendine de çoook dikkat et.ben de napimm işte takılıyrm ama hafta sonu pek kimse olmuyor sanırım
AYhhh sıra bize geliyor sanırım...benmde nil im gelecek
istelik yarende sakarya da oturuyo
ahh nill bende dogma buyuma trabzonluyum 8 ay once ıstanbula gelın geldım .. ahh neresındensın trabzonunnnAaa.. Yaren sakaryalı mı?
Bende Sakarya'lıyım..
Ama Trabzonda yaşıyorum...
ahh kuzum benım tabıı.. ahh trabzonum tasına topragına kurban ama trabzon merkezde otursan daha gusel olurAkçaabat'tayım canım.. Gel yer değiştirelim...
ahh kuzum benım tabıı.. ahh trabzonum tasına topragına kurban ama trabzon merkezde otursan daha gusel olur
Nasilsin neler yapiyorsun
kızz laplace tebrık ederım hamışmışsın
sağol canım,öyleyim evetama ben bişi hissetmiyom,normalmi ki? hamile olmadığım aylarda daha çok belirti yaşıyodum
8. haftadan sonra daha cok hısedersın belırtılerı daha cok yenı ondan bıse hıssetmıyosundurgercı benım gorumcem de 1.5 aylık hamıle o da bıse hıssetmıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?