Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
benimde cok düzenli sayılmaz canım her ay oluyorum ama günüm geciyor aynı güne denk gelmiyor :19: off offf yaaaa cok mutsuzum
hıımm anldım cnm ben kasımda düşük yaptıktan sonra hiçç bu kdr düzensiz olmadı bi oluyorum 21 gn bi olom 16 gün sürüyo bi tek geçen ay 5 gn sürdü bugn 41. gnm ama gelen giden hiç yok
şeyda özelden msj atıyom alıyosun demi arkadasım

ayyy hiç bakmadım şimdi bakıyorum tatlımm

şimdilik iyi canım bakalım bende yarın kalp atışı duymak için doktora gidecem umarım güzel haberle dönerim çok korkuyorum
sen nasılsın canım görüşmeyeli

canım Allah güzel haberlerle dönmek nasip etsin inşallah tatlımn
Allah hiç bir olumsuzluk yaşatmasın sana gülüm
gülen yüzün hiç solmasınnnnnnnnn

canım inşallah duyarsın bebişinin ilk kıpırtısınııı :16::16::16::16:
ayy iaşşah canım yaa canım sende bı kan versene korkunun eceler faydası yok belırsızlıklılere katlanmak kotu sonuca kaltlanamaktan daha zordur. en azından aklın rahatlar.

iyi olmaya calışıyorum hamdolsun hamdosun hamdolsun ne yapayım bu ay cok farklıyım daha adet gelmedi ya ondan toparlayamıyorum kendimi çaktırmamayı da beceriyorum artık hayırlı haberlerle gel o sıkı sıkı sana sarılsın sende sıkı sıkı hayata sarıl:)))
ayy canım şimdi baktım senın bat gelmiş neden farklısın canım hadı anlat tabi özel değılse belki bi faydamız dokunur
amin canım işallah
yok canım 1 gün var adetime yaptım ama negatif sonuc malesef :43:

ee o zaman ne yapıyoruz kırmızılar gelene kadar ümidimizi yititirmiyoruz:1::1:

daha önce bu belirtileri takmazdık belkide şimdi düştüğümüz hale bak Müneccim gibi yorum yapıyoz adet olucam bebek mi geliyo ah ahh

he valla bacım doğru dionn :))) ben önceden kaç günde bir adet gördüğümü bilmezdim bilee şimdi asker gibi gün sayıp duruozz nolcak bizim bu halimiz :9::9::9::9:

ayy iaşşah canım yaa canım sende bı kan versene korkunun eceler faydası yok belırsızlıklılere katlanmak kotu sonuca kaltlanamaktan daha zordur. en azından aklın rahatlar.

ayy canım şimdi baktım senın bat gelmiş neden farklısın canım hadı anlat tabi özel değılse belki bi faydamız dokunur
amin canım işallah

güzelim benim bet 12 siydi listede farklı yazıyo Anlattım ya 2 gün lekelenme oldu bata 1 hafta önce beta baktırdım kanda negatif cıktı 3 gün geciyo şimdi

amin canım işallah

elifimm çok doğru dion belirsizlik yoruor insanı ama eşim izin vermioo yaa valla kan falan vermiceksin die üstüne basa basa söledi gitti gecikicek öle yapıcaksın dedi bende bu kez onu dinleyim diorum ama yok yok adet gelicekk biliom ben :((( ayıp sölemesi 10 aydır ilk kez bu ay yumurtlama dönemlerinde ağırlık verdik biz canım ya merakım ona benim aslında :1::1::1::1: artık olmazsada:1:gidicez bu ay iğnemi olucamm artık bide öle deneriz geç olsun güç olmasın duA et bacım hamişsin sen :16::16::16:

elifimm çok doğru dion belirsizlik yoruor insanı ama eşim izin vermioo yaa valla kan falan vermiceksin die üstüne basa basa söledi gitti gecikicek öle yapıcaksın dedi bende bu kez onu dinleyim diorum ama yok yok adet gelicekk biliom ben :((( ayıp sölemesi 10 aydır ilk kez bu ay yumurtlama dönemlerinde ağırlık verdik biz canım ya merakım ona benim aslında :1::1::1::1: artık olmazsada:1:gidicez bu ay iğnemi olucamm artık bide öle deneriz geç olsun güç olmasın duA et bacım hamişsin sen :16::16::16:

bişey sorucam...Eşin doktora gitti mi??

Back
X