Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

kuzum yaaa inanmıyorummm hayırlısı rabbimden ne denir bilmemki benimde bir düşükle sonuçlanan hamişliğim var ama yılmıyorum bak devam ediyorum çalışmalara nolur yapma böyle tamam ara ver dinlen biraz ama evdekilere söyle tabiki onlarında hakkı bilmeleri yinede sen bilirsin tatlım üzme canını var bir hayır mutlaka bundada :34:

benımkısı yılmak değıl canım inanki yılmadım..sadece yoruldum bu belırsızlıkleryordu benı..evdekılere soylersem kızıcaklar bana umutsuzluga dustum dıye aslında anlayıslı ınsanlar ama onlarda üzülmesin diye söylemicem..kp. iş yerinden aradı sonuç ne diye..düşünün nasıl heyecanlılar...ben şimdi nasıl kırayım onların heyecanını:43::43::43::14::14::14::14:

slm arkadaşlar ben geldim...ama malesef yıne hüsran oldu sonuç...bhcg 0.100 cıktı moralim cok bozuldu.. eve nasıl geldım hatırlamıyorum bıle..üzgünüm...son 3-4 aydır aynı seyı yasıyorum..10 ay oldu ama yorgun hıssedıyorum kendımı..1-2ay ara vermeyı dusunuyorum bunu aksam konusucam esımle...ama evdekılere uzulmesınler dıye soylemıcem...umutlarını kaybetmesınler dıye...belkı haksızlık olur onlara ama dınlenmeye ıhtıyacım var gerçekten..:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım çok üzüldüm gerçekten yaaa..ee peki kimyasal gebelikmi yine???..üzlme cnmm.evet ara ver belki ozamn tutr bu sefer cnm benm..ay nasıl üzüldümm anlatamm yaa ben elife diyodum bugn böcüm kesn hamiş diye...eee peki geçkmenn sebebi neymişş cnmmm...ilaçfln verdimi????

tatlım ben şimdi anlamadım gecikme oluyor sonra adetmi oluyosun yoksa düşükmü yapıyosun :15:

adet oluyorum canım geçen ay degerım bat.5 gun kala 21.67cıktı 3gun sonra adet oldum kımyasal gebelik oldu şimdi de 1 hafta gecıkmeyle 0.100..bı dengesız oldum yanı..kafama cok takıyomuşum..ondan boyle sapıtıyomuş vucudum..:43::43::43::43:

böceğimm inan çok üzüldümm yaa...ne diim ki hakkımızda hyırlsısı olsun cnmm...sende dinlen biraz...hem kendini daha ii hisdersin hem de kafanda olmadığı için daha sağlıklı gebelk olur cnm benm..ee peki geçkmenn nedeni neymiş bişe dedimi bii ialç fln verdimi??ayy bugn elifede dedm kesn böcm hamile diyee..nee diimkii cnmm..üüzlme ne olursunn

slm hanımlar... böcegim yaa seni hamiş diye beklıyoduk üzüldüm valla bu ay üç hamiş haberi alcaz diyee...sağlık olsun bacım üzülme ara ver belkıde daha ii olcak..kafan rahat olucak...bende adet oldum zaten erkenden ne varda gelıyosa ..şeydam yalnıs yazmısın bebem..13 mayıs 12 haziran cnm ..sen nasılsın bu arada :16:

canım çok üzüldüm gerçekten yaaa..ee peki kimyasal gebelikmi yine???..üzlme cnmm.evet ara ver belki ozamn tutr bu sefer cnm benm..ay nasıl üzüldümm anlatamm yaa ben elife diyodum bugn böcüm kesn hamiş diye...eee peki geçkmenn sebebi neymişş cnmmm...ilaçfln verdimi????

canım arkadasım benım üzülme sen.. bak belkı sen hamiş çıkarsın... bu sefer dr.a cıkmadım ne yalan soylım..içimden gelmedı..2-3 gun daha gelmezse kırmızılar o zaman gorunurum ...ara verme konusunu esımle konusunca bakalım o ne dıyecek kabul eder ınsaallah..
anneme gıdıcem bu gece kalırım belkı3-5 gun kardesımde askere gıdıcek allahın ıznıyle 23.nısanda yola cıkıcak yanlış bılmıyosam..

slm hanımlar... böcegim yaa seni hamiş diye beklıyoduk üzüldüm valla bu ay üç hamiş haberi alcaz diyee...sağlık olsun bacım üzülme ara ver belkıde daha ii olcak..kafan rahat olucak...bende adet oldum zaten erkenden ne varda gelıyosa ..şeydam yalnıs yazmısın bebem..13 mayıs 12 haziran cnm ..sen nasılsın bu arada :16:

hayırlısı buymus demekkı canım bak senınkıler de bekletmıyo en azından kafan acabalara fazla takılmıyo..bakalım canım kocam ne dıyecek bu kararıma yol uzun zaten 3 satte gidıyoruz burdan oraya konusa konusa gıderız artık:31::31::31::31:

kuzum bende dr. cumartesi gitcem çalıştığım için erken gidemiyorum 19 maYISTADA ŞANSIMA 1 TANE ÇALIŞAN HASTANE BULDUM BANA YAKIN BAKALIM HAYIRLISI KESEYİ GÖRÜRÜZ İNŞ.

tebrik ederim derencim sağlıkla kucağına al inş. allaha emanet olun :16: :54::nazar:

çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsun topiğimizin uğuru bol olsun :54: :nazar: sen nerelerdesin yaşıyormusun senı hiç görmüyorum artık

meleğim çok teşekkür ederim kuzum rabbım sonunda bızımde yüzümüzü güldürdü :16::nazar:
inş. sende bebişinin hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın rabbım meleklerini yanından eksık etmesin inş. :54:

inş. bebektir :emir_bebek::nazar: inş. bebektir ayyy allahım ne olur bu ay şeydada HAMİŞ KALSIN :54:

canım bendeki tek belirti adet geçikmemden 1 gün sonra akıntım ve sağlı sollu kasık ağrısı :28:
ayyy cnmm benm yaaaa benm normlnde 5 mayısta adet olmm lazımdı ama ben kendimi 15 yazdım..ama bugn sabah test yaptım negatiff çıktı cnmm o ihtimal bir dahi aya kaldı cnmm benmm
tamm cnm düzltrim dert etme....

bu arada öle neden erken geldi deme rabbmn gücüne gider..bana bak bende de bişe yok ama köpek gbi süründüryo ..erkenden olsam yeni aya umutla grcem ama yokk işteee
canım arkadasım benım üzülme sen.. bak belkı sen hamiş çıkarsın... bu sefer dr.a cıkmadım ne yalan soylım..içimden gelmedı..2-3 gun daha gelmezse kırmızılar o zaman gorunurum ...ara verme konusunu esımle konusunca bakalım o ne dıyecek kabul eder ınsaallah..
anneme gıdıcem bu gece kalırım belkı3-5 gun kardesımde askere gıdıcek allahın ıznıyle 23.nısanda yola cıkıcak yanlış bılmıyosam..

tatlım ara verelim derken korunmak değil dimi...korunma ilk evledn gbi ol çocuk için ilşkiye girme eşini özldn için ilşkiye gir cnm benmm...üzülür tabi neden üüzlmim cnm yaaa...cnm benmmm..rabbm saatini verdii..bende test yazptım bgnn bende çokk üzüldümm bebğim karnımda olydı ne olurdu diye düşündümm...canıma acıdı...ama napimm taktiri ilahi bölymiş cnmmm..ay kardeşinede hayırlı teskereler cnmm

Kızlar yarın pazartesii...... doktor gunumuz sabah 09:50 de randevumuz var

Ya mevla nasip edecek kesenin içerisinde bebişimizi görüp kalp atışlarını duyacağız...

Ya da mevla imtihanımıza devam edecek boş gebeliğimizi sondandırmak için randevu alacağız :(
Rabbim bebek bekleynen arzu eden herkese sağlıklı, sıhhatli, hayırlı , evlatlar nasip etsin inş.. bizede tüm bebek aşkıyla yananlarada...

Dualarınızı bekliyorum.... Selam ve dua ile..

Kızlar :( yarın sabah kürtaj oluyorum.. :(( kesenin içerisinde bebek oluşmuş... ama kalp atışları yok... malesef :((( doktor almamız gerekiyor dedi.. ultrasonlada baktılar kalp atışlarını göremedik dedi.... :((

Artık tüp bebek yaptırıncaya kadar korunacağız korunmayı düşünüyoruz.. böyle bir şey yaşammak için için yılbaşından beri bu 3. gebelik... hakkımızda hayırlsı inşallah....

Ya Rabbim... Senden gelecek her şey kabulumdur.. Bizi imtihanını kazanan Kullarından eyle. AMİN...... :((((
:43:

ayyy cnmm benm yaaaa benm normlnde 5 mayısta adet olmm lazımdı ama ben kendimi 15 yazdım..ama bugn sabah test yaptım negatiff çıktı cnmm o ihtimal bir dahi aya kaldı cnmm benmm

tamm cnm düzltrim dert etme....

bu arada öle neden erken geldi deme rabbmn gücüne gider..bana bak bende de bişe yok ama köpek gbi süründüryo ..erkenden olsam yeni aya umutla grcem ama yokk işteee

tatlım ara verelim derken korunmak değil dimi...korunma ilk evledn gbi ol çocuk için ilşkiye girme eşini özldn için ilşkiye gir cnm benmm...üzülür tabi neden üüzlmim cnm yaaa...cnm benmmm..rabbm saatini verdii..bende test yazptım bgnn bende çokk üzüldümm bebğim karnımda olydı ne olurdu diye düşündümm...canıma acıdı...ama napimm taktiri ilahi bölymiş cnmmm..ay kardeşinede hayırlı teskereler cnmm

doğru diyosun tatlım daa dile kolay koskaca beş senem bitiyo...rabbimin gücüne gitmesin...isyan etmedım bu zamana kadar yıne de etmem...bı yavru bı yavru istıyorum onu da vermıyo ..vardır sebebı inş..öbur aya devam...yeni aya umutlar la artık..bı kaç ay daha tedavı sonra bende ara verıcem gıbı gelıyo yıne klomenle devam ...eger hazıranda bos gecerse temmuza aşılama dick doktor..herseyın herkesın hakkında hayırlısı...bebişleri olucak arkadaslarımıza hayırlı evlatlar nasıp etsın rabbım....kolay doğumlar olsun inş..

Kızlar :( yarın sabah kürtaj oluyorum.. :(( kesenin içerisinde bebek oluşmuş... ama kalp atışları yok... malesef :((( doktor almamız gerekiyor dedi.. ultrasonlada baktılar kalp atışlarını göremedik dedi.... :((

Artık tüp bebek yaptırıncaya kadar korunacağız korunmayı düşünüyoruz.. böyle bir şey yaşammak için için yılbaşından beri bu 3. gebelik... hakkımızda hayırlsı inşallah....

Ya Rabbim... Senden gelecek her şey kabulumdur.. Bizi imtihanını kazanan Kullarından eyle. AMİN...... :((((

cnmmm ebnmm yaa çokk üüzldümmm ..nedeni n epeki kan pıhtılşması için ilaç kullndınmı ???ayy bi doktra daha görnsene yaaa..ayy içim sızladı resmen rarbm sana acısında yüzüne gülsün cnm yaaa....rabbm sabrını versnn

tesekkur ederım canım ınsaallah hayırlısıyla yapar gelir askerlini..
aaaa..yanı sen de mı gecıktın..canım benım ınsaallah hamişsindir sen de ondan gelmıyodur senın kırmızılar:31::31::31::31:
canım aslında korunmak benım nıyetım..inan ki denedım ılk evlendıgımızdekı gıbı olmayı ama olmuyo..şey biz zaten gerı cekılme yontemıyle korunuyoruz:17::17::17::17:..tehlıke yuksek ya dıyorum belkı korunurken olur:31::31::31:

ah kuzum benm ...:14::14:böle durumda ne denılır bılmıom ki..allah sabır versin..bir daha yaşatmasın bu durumu..rabbim hayırlısıyal bu meşakkatlı yolda bır bebişle mutlu eder..bu yaşadıklarını da unuttursun inş......:14::14::14:

ayyy..canım benım boyle durumda ne denır bilmem ki.. hayırlısı allahtan..allah yardımcın olsun..

slm arkadaşlar ben geldim...ama malesef yıne hüsran oldu sonuç...bhcg 0.100 cıktı moralim cok bozuldu.. eve nasıl geldım hatırlamıyorum bıle..üzgünüm...son 3-4 aydır aynı seyı yasıyorum..10 ay oldu ama yorgun hıssedıyorum kendımı..1-2ay ara vermeyı dusunuyorum bunu aksam konusucam esımle...ama evdekılere uzulmesınler dıye soylemıcem...umutlarını kaybetmesınler dıye...belkı haksızlık olur onlara ama dınlenmeye ıhtıyacım var gerçekten..:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
böcegimm ben nedicem bilemiyomm hamiş oldugunu düşünüyodum çok üzüldüm canımm insan hüsrann yasadıkca yoruluyo direncci kırılıyo seni çok iyi anlaıyorum ne diyelim aalahımm bizleri çok bekletmesin bebşlerimizi bizlerde nasip etsin insallah

allahım sabır versin bi daha yqatmasınn canımm
zor bi imtihandayız yüzümüğzün akıyla çıkarız hepimiz insallah

doğru diyosun tatlım daa dile kolay koskaca beş senem bitiyo...rabbimin gücüne gitmesin...isyan etmedım bu zamana kadar yıne de etmem...bı yavru bı yavru istıyorum onu da vermıyo ..vardır sebebı inş..öbur aya devam...yeni aya umutlar la artık..bı kaç ay daha tedavı sonra bende ara verıcem gıbı gelıyo yıne klomenle devam ...eger hazıranda bos gecerse temmuza aşılama dick doktor..herseyın herkesın hakkında hayırlısı...bebişleri olucak arkadaslarımıza hayırlı evlatlar nasıp etsın rabbım....kolay doğumlar olsun inş..

tatlım sen şu ilk sayfadaki çörek otu tarçın bal karşımını denedinmi tatalımm

böcegimm ben nedicem bilemiyomm hamiş oldugunu düşünüyodum çok üzüldüm canımm insan hüsrann yasadıkca yoruluyo direncci kırılıyo seni çok iyi anlaıyorum ne diyelim aalahımm bizleri çok bekletmesin bebşlerimizi bizlerde nasip etsin insallah
allahım sabır versin bi daha yqatmasınn canımm
zor bi imtihandayız yüzümüğzün akıyla çıkarız hepimiz insallah

amin canım sağol..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşaallah:31::31::31:

Back
X