• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
iyi aksamlar kizlaaarrr.... mericimmm geldim bak kuzuuuummmm taze hamisiiiimmmm benimmmmm :16::16::16::16::16::16::16:
ii akşamlar cnm hşg nasılsın..

ayy cnm diyetin ne zarrı vr...
evet bende pko vr bende klomen işe yaramıyor bende serphone işe yarıyor..
ayy inşllhh yumşler byrde çatlr iğneye bile gerek kalmadn direk dölleşsn hamiş kal cnmm

ayy inşllh işe yarr cnmm allh şifa versn

tatlım rabbm neylerse güzel eyler bu kdr erkenden pes etme cnmm..yani eşinde sorun vr o yzden dua et eşine bol bol keçiboynuzu incir yedi cnmm havuç yedir

ayy cnm ebnde burdyım ama sürekli netm gido uyuz oldum artıkk
inş. cnm şifasını görürüm...bakak görek ne olcak:)

hhahahahaha alkışlayan ellerini yerim seninnnnnnnn hamişim benimmm göbüşlü bebişlim benimmm ay nasıl sewsem seni bilemedimmmmm :16::16::16::16::16::16::16:
ayy cnm diyetin ne zarrı vr...
evet bende pko vr bende klomen işe yaramıyor bende serphone işe yarıyor..
ayy inşllhh yumşler byrde çatlr iğneye bile gerek kalmadn direk dölleşsn hamiş kal cnmm

ayy inşllh işe yarr cnmm allh şifa versn

tatlım rabbm neylerse güzel eyler bu kdr erkenden pes etme cnmm..yani eşinde sorun vr o yzden dua et eşine bol bol keçiboynuzu incir yedi cnmm havuç yedir

ayy cnm ebnde burdyım ama sürekli netm gido uyuz oldum artıkk

aminnn canımm inşş cümlemiz bi şekilde şifasını bulurrrrr rabbim cümlemize yardım etsin dermansız dert wermesin inşşş :):):):):):) dermanımız neyse bize kolay etsin onuu inşşş

hosbulduk canim benim nasil olsun, kocam sagolsun cekistiriyo gel diye bi birakmiyo pc basina oturayim... sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz???

:) benımkısıde öle evde yokta ondan girdim ama bırazdan cıkıcam ....vala muhabbet sohbet halay hersey bızde gel gelll matineye gellll merii hariç tabisi:9::9:

ii akşamlar cnm hşg nasılsın..

inş. cnm şifasını görürüm...bakak görek ne olcak:)
amin cnm inşlhh kuzummm
hhahahahaha alkışlayan ellerini yerim seninnnnnnnn hamişim benimmm göbüşlü bebişlim benimmm ay nasıl sewsem seni bilemedimmmmm :16::16::16::16::16::16::16:

aminnn canımm inşş cümlemiz bi şekilde şifasını bulurrrrr rabbim cümlemize yardım etsin dermansız dert wermesin inşşş :):):):):):) dermanımız neyse bize kolay etsin onuu inşşş
amn cnmm aminnnn
kıss sen nerlerdesin neden gelmiyosun bakımm

evet bendee var o sorun gidip geliyoo ama sükür halloldu sanırımm hoş geldinn

ayy sanırım nazar değmesin hahah...
eee nasıl oldun çiçemm

hahah cok komık oldu:1::1::1::1:

iyi aksamlar canım..hg
yüzünü gören cennetlik..hülya olmasa haberimi de duymucaktın demek..

hülyadan duydugumu kim söyledi bakiimm??? hem o kk da üye bile degil, biz de feyste arkadas degiliz onunla, yani bi baglantim yok..ben geziyorum topikleri ama bebek topiklerinde pek yazmiyorum firsatim olunca sana özelden yazdim hemen kuzum... benim malum durum biliyorsun moralim bozuluyor.. bir bucuk haftadir yine gecikti kirmizilar :50: bilmiyorum ne zaman gelcekler :31::31::31:

kıss sen nerlerdesin neden gelmiyosun bakımm

evet bendee var o sorun gidip geliyoo ama sükür halloldu sanırımm hoş geldinn

kuzum ise basladim ya tatil bitince cok sIk ugrayamiyorum bir de bebek konusundan uzak durmaya calisiyorum bir bucuk senedir kovaliyorum henüz bir sey olmadi.. sen nasilsin bakalim???

:) benımkısıde öle evde yokta ondan girdim ama bırazdan cıkıcam ....vala muhabbet sohbet halay hersey bızde gel gelll matineye gellll merii hariç tabisi:9::9:

heheheeee meri hamis oldu eglence disinda kaldi :9::9::9::9: sohbet güzel gercekten canim, zaten yarin birgün bebis olunca bu kadar vaktimiz olmayacak :1::1::1: orda havalar nasil peki??? ben ayin birine ankaradayyyiiimmmmmmmmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52::52:

regen nasılsınn cnmm

kuzucum su adimi bi regen yapiver sana zahmet :54: iyiyim canim ne olsun iste calisiyorum ve gün sayiyorum birinde ucuyoruz memlekete :52::52::52::52: kirmizilar gecikti yine bir de ona sinir oluyorum öyle geciyo iste... sen nasilsin??? kiz bu arada ne güzel paylasimlarin var feyste öyle :16::16::16::16: minik nefes felan cok hosuma gittiiiii :16::16::16:

ayy sanırım nazar değmesin hahah...
eee nasıl oldun çiçemm
iyiim canımm nasıl olunn kıslar saollsun çok iyiiler süper morel veriyolar
kuzum ise basladim ya tatil bitince cok sIk ugrayamiyorum bir de bebek konusundan uzak durmaya calisiyorum bir bucuk senedir kovaliyorum henüz bir sey olmadi.. sen nasilsin bakalim???

hımm işe başladınn ben unuttum sanırmm onu
bende napımm bildigin gibii canım yok bi degişiklikk aynıı

heheheeee meri hamis oldu eglence disinda kaldi :9::9::9::9: sohbet güzel gercekten canim, zaten yarin birgün bebis olunca bu kadar vaktimiz olmayacak :1::1::1: orda havalar nasil peki??? ben ayin birine ankaradayyyiiimmmmmmmmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52::52:

tabisi artık almıyoz meriyi matinelerimize..bugun doluyuz bazen kimse kalmıyo:))hayırlısıyla bebeişimiz olsun güzel günleri görelim diye nelerimi vermzdm ama dua sabır..havalr yagmurlu bı açıp bı kapanıyo..sen nerde oturuon :32:

ayyyy ne matine severim ben yaaaaaaa

yarın salı matine günüm ama gidemicem..gdersem duramam..:50::50:
hülyadan duydugumu kim söyledi bakiimm??? hem o kk da üye bile degil, biz de feyste arkadas degiliz onunla, yani bi baglantim yok..ben geziyorum topikleri ama bebek topiklerinde pek yazmiyorum firsatim olunca sana özelden yazdim hemen kuzum... benim malum durum biliyorsun moralim bozuluyor.. bir bucuk haftadir yine gecikti kirmizilar :50: bilmiyorum ne zaman gelcekler :31::31::31:???

aaa ben öle sandım...hülya face de gruba yazmıs orda gördün sandım..membeta falan öle duymustu da..
ayy nerden duydun peki..bak meraklandım smdi?
bebegm bozma moralini bak 22 aydır aynıydım..demek herseyin bir zamanı var..
ayy neden gecikior artık bu kırmızılar?eskıden demi böleydi?

Back
X