nılufer sen napıyon aşagılard a sakın sakın
iiyim dicem ama gitmişsin bileee..tv ye dalmışımm pc açık kalmış görmedimm..sen nasılsın??oğluş nasıll??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nılufer sen napıyon aşagılard a sakın sakın
iiyim dicem ama gitmişsin bileee..tv ye dalmışımm pc açık kalmış görmedimm..sen nasılsın??oğluş nasıll??
haha buralardayım cnm ya ateş ölçme topiğinde arkadaşlar vardı onalrla sohpet edıyoruz burda kımseler yok baktım bende oğlusumda ıyı kıpır kıpır
evtt gördüm seni ordaaa:) özel msjda yolladım sana..
konağa gidicektin naptın gittinizmi??
evtt gördüm seni ordaaa:) özel msjda yolladım sana..
konağa gidicektin naptın gittinizmi??
nm ya özellere pek bakmıyorum beyenıler oluyo ya yok tatım gıtmedım ama doğuma kadar gıdıcem hanı zamanı bellı degıl
evt onu düşünerek söyledim yazdım diye,,bakarsın heralde şimdi
hmm merak ettım gittinmi dıye de
cnm msj da yazdım ama burdanda cvp yazabılırsın he
bilmiyorum cnm ama internettekı bılgılere çok guvenme.benım amacım karışmak deil yani yalnış anlama sakınn..ben üstumde kalmasın bı soylıyım dedimm,,bizimde işte eymen diye konuştuk ama daha çok var yanı kesin karar deil şimdilik böylesağol cnm benım ama dediğm gıbı ben ilahıyat anlamında araştırdım ondada dedıgım anlamda yazıyo
Aras:İlahiyatta ise cennetin 4 kutsal nehrinden biridir ve suları şifa veren anlamına gelir.
yanı ben sanırım kararlıyım sonucta kıtabımızda atkılı olarak gecmıyo turkce anlamında öle ama hoca neden ilahıyattakı analamına göre değilde turkcede kı anlamına göre degerlendırdı yınede anlamadım 10 dk dolmadı dıe buradan yazdım cnm
sız naptınız ısım konusunda verdınızmı karar
bilmiyorum cnm ama internettekı bılgılere çok guvenme.benım amacım karışmak deil yani yalnış anlama sakınn..ben üstumde kalmasın bı soylıyım dedimm,,bizimde işte eymen diye konuştuk ama daha çok var yanı kesin karar deil şimdilik böyle
aa öylemi,,bu ara çok duyuyorum,eymen ismini zaten..hayırlısıyla doğsunlarda..isim konusu önemlı oldugu için söyleme gereği duydum nedense..sen bılırsın yınede yukarıda yazdım,(islami forumdan alınma)eymende guzel tatlım nesrının kıde eymen cınar olucak nasıp olursa cnm bu arada tabıkı yanlış analama arkadaş olarak uyarcaz tabı bırbırımızzı am dediğim gıbı ıyı araştırdım
aa öylemi,,bu ara çok duyuyorum,eymen ismini zaten..hayırlısıyla doğsunlarda..isim konusu önemlı oldugu için söyleme gereği duydum nedense..sen bılırsın yınede yukarıda yazdım,(islami forumdan alınma)
aa öylemi,,bu ara çok duyuyorum,eymen ismini zaten..hayırlısıyla doğsunlarda..isim konusu önemlı oldugu için söyleme gereği duydum nedense..sen bılırsın yınede yukarıda yazdım,(islami forumdan alınma)
:) uyarıyorum işte kız :)) neyse benden çıktı artık ben söyledim.:)haha benımındede ılahıyattakı anlamı dıo aynen böle yzıyo neyse bız alışytık oğlumuzun ısmıne artık yanlış yazanlarında gunahları boynuna yanlış varsa
İlahiyatta ise cennetin 4 kutsal nehrinden biridir ve suları şifa veren anlamına gelir.
:) uyarıyorum işte kız :)) neyse benden çıktı artık ben söyledim.:)
neyyse ben gidiyim dolaşıyım biraz (evin içinde)ay çok sıcakk bugunde ööyle canım sıkılıyokı songüll anlatamam yaa imdaatt diye bağırasım geliyo:)) kafayıda yedım sonunda:))) bu arada benım kontrol ayın 30 unda inşallah görcem bebişii..2 de ama kımbilir kaçta gırerız tabi bellı deill...)) sizde gün alırsanız orda karşılaşırız belkimm hahaha:))
evt değişik anlamlı.kız ismide erkek isminede kullanan var ama erkek erkek duruyo daha çok eymenn.)) ümmü eymen diye geçiyor oyuzden kız ismi sanıp koyuyo çoğu aslında ümmü eymen eymenin annesi anlamında..:) annesinin ismi deil yani:)aaa bu arada eymen benım dayımın kızının adı nerdeyse 20 yaşında dayım yıller önce keşvetmış ılk onda duymuştum bı kızıda refan hep degışk ısımler dımı
ay Allah koaylık versın bende actık vantrotöru gecınıp gıdıyoz karşılıklı buyk aşk var ay bende bugun öek sıkkkıldım anlatamam ya ay bence sen randavuya 4 te falan gt ncak sıra gelır sana hahaa benımde 28 ınde randavu 2 gun sora cıx olmaz belkı bı dahakı ay
aa hadi bakalım 2 gn önce gorcen bebişinii benden..evt aslında 1i çeyrek geçe ama 2 de çıkarız 2 buçukda ordayız:) para verseler gıtmem tam saatınde.))))) şeker yükleme yapılcakmıki şimdi sana???