Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
:1::1::1::1:kız o zaten duramıyodur kı sensız ama sımdı extra bı bahanesı daha oldu adamceyizin:9::9::9:
şey canım senın gıtme gıbı bı durumun yokmu yada esinin tamamen geri donmesı gıbı bı durum..:44::44::44:

evet duramiodu tam duramaz oldu tek kisi bekliodum simdi 2 kisi olduk..gidicem insallah canim mahkeme birturlu olmadi oldu olucak dioruz ama birturlu yok esim gelemez cnim daha dogrusu burda yapamaz alismis o oranin yasantisina.. allahin izniyle bebeginde nasibiyle kisa zamanda giderim belki:49:

evet duramiodu tam duramaz oldu tek kisi bekliodum simdi 2 kisi olduk..gidicem insallah canim mahkeme birturlu olmadi oldu olucak dioruz ama birturlu yok esim gelemez cnim daha dogrusu burda yapamaz alismis o oranin yasantisina.. allahin izniyle bebeginde nasibiyle kisa zamanda giderim belki:49:

ayy..inşaallah tez zamanda sonuçlanır da gıdersın hayırlısıyla..hem bebek kısmetıyle gelırmıs...kavusturacak ınsaallah annesıyle babasını..:16::16::16::16:

kızlar merhaba ovu testi sonuçlarım bir yorum yaparmısınızzzzzzzzz

adetin 9. günü çarpışma var
adetin 11. günü çarpışma
adetin 13. günü 2. çizgi silik çarpışma var
adetin 14. günü 2. çizgi koyuya yakın çarpışma var
adetin 15. günü 2. koyu çizgi çarpışma var
adetin 16. günü 2. koyu çizgi çarpışma yok
adetin 17. günü silik 2. çizgi çarpışma yok
adetin 18. günü çarpışma var

anlıcanız durum bu asıl günler pek çarpışma yok sizce durum ne olur

ayyy..kızlarrr sızde hamılesınız ama show tv de bı haber var agzım sulandı yaw..şu anda eşımı arıyorum ben de ıstıcem ondan:56::56::56::56:

adetin 11. günü çarpışma

kızlar aranıza yeni katıldım yardım edinnnnn

adetin 11. günü çarpışma

valla tatlım umut var bence koyu cızgıde calışma var ertesı gun olamsada spermlr hazr zaten

o zaman ıyı kı gormemişin canım..:1::1:yaa mıllet gezıyo ben de eve tıkıldım ıse gırecektım o da olmadı kos kos oturuyom evde:9::9::9:

bizdede yok tatlım tatıl falan ya bı gecen 2 gun nnemlerın yazlıga kaçtık ıste o olan eşimin yıllık ızınde ramazanda zaten dr da bıu haftalarda uzun yolculukta önermıyo

bizdede yok tatlım tatıl falan ya bı gecen 2 gun nnemlerın yazlıga kaçtık ıste o olan eşimin yıllık ızınde ramazanda zaten dr da bıu haftalarda uzun yolculukta önermıyo

sen de bendensın desene..yazın hamılelık zor oluyo derler hep sende de oyle mı oluyı merak ettım de..:27::27::27:

sen de bendensın desene..yazın hamılelık zor oluyo derler hep sende de oyle mı oluyı merak ettım de..:27::27::27:

ya yok tatlım şimdi son zamanlarım dgıl ya ole cok zorlanmıyorum çok şukur normalde nasılsa öle devam bıde bulantı yok ya bulantı kusma olsa yorardı tabı sıcakta normaldeede yaz sıcagını sevmem

ya yok tatlım şimdi son zamanlarım dgıl ya ole cok zorlanmıyorum çok şukur normalde nasılsa öle devam bıde bulantı yok ya bulantı kusma olsa yorardı tabı sıcakta normaldeede yaz sıcagını sevmem

massaallah canım benım inşaallah hep bole sorunsuz geçer hamişliğin:nazar::nazar::nazar:
neyse canım ben kacayım artık kociş geliyo işten masayı hazırlayayım ben gorusuruz yıne opüyorum senı kib.

Back
X