Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
slm kızlar nirdesiniizz?:)
bugun saglık ocagına gıttım güya aşı olmak içinn 22.haftanda gel dedii,, 1 doz yaparız yeterli dedi,kızımdada olmuştum 1 doz yeter dedi,
karnın baya şişmiş ikizmi yoksa dedii :1::1: yok dedim deilll...:)) çok şişmişin dedii bana yaaww:1::1::1:

anliyorum canim biliyorum zor gercekten... hele ben abur cubura bayilirim.. ama iste bi ucundan tutmak lazim.. he mesela su var, burda bi komsu var, 95 kiloyla mi ne hamile kaldi.. dr demiski her yolunda.. kadin 5 aylik hamile ama hic hamile demezsin cünkü zaten önceden de öyleydi.. ama iste onda pko felan yoktu.. bu sanirim biraz da sans isi.. benim de fazla kilom yok ama dr bana da dedi, son bir senede 8-10 kilo aldim deyince, ver o kiloyu demekki vücut dengeni bozuyor dedi.. pko ile ilgili arastirma yaparken de ögrendigim kadariyla kilo fazlasinin, azi da cogu da olumsuz etkiliyor.. arttikca artiyor bir de.. ucunu tutmak lazim :50: napalim bizim de kaderimiz de bu varmis..
evet cnm ytutumak lazım ucundan innkii...bakalım artık cnm yaaa..olmadı ramznn etkisi olur ya da ramzndan sonra ii sıkı istkrarlı bir diyete başlamak lazım cnm..her şey ve herkes için fedkrlık yaptım ama bebk istom onn için yapamıyorumm..sadece zyıflamam gerek tek bu işte
bugun saglık ocagına gıttım güya aşı olmak içinn 22.haftanda gel dedii,, 1 doz yaparız yeterli dedi,kızımdada olmuştum 1 doz yeter dedi,
karnın baya şişmiş ikizmi yoksa dedii :1::1: yok dedim deilll...:)) çok şişmişin dedii bana yaaww:1::1::1:

hıh döverm ben o kadını cnm ..sen bana direk adres ver kuzum benm..çok bilo o...her şey olundamı cnm şimdii...

kızlar bu da benm taze mini minni tablom

3e325d Ovulation charts on FertilityFriend.com

yaaa niye öyle diyorsun, bi ara ne güzel üstüne düsünce kilo vermemis miydik??? biz seninle feyste bi görüselim, feyse gelince yaz bana vaktin oldugunda, genelde acik oluyo benimki..

ayyy canim yine yikadim camasir yine cikti bi sürü ütü ama yarin yapcam bbugün cok yoruldum artik, ilacimi felan almay agittim derken yoruldum artik..

evet canim bluz giyiyorum aksamlari..

evet yaaaaaaaaaaaa pko da neymis!!!!!!!!!! drun yardimi biraz da kilo verimi bitti gitti beaaa heeeyyyttttttt :51::51::51::51:

canim sen bir ayda 7 kilo mu aldin??? fazla degil mi birazcik?? toplamda 10-12 normal olan diyor drlar ama yine de ben bilemem tabi...

merhaba cnm benım ya evet 1 ayda 7 kg aldım dr um vıtamını kestı
sanırım bua ay 3 kg falanla gıdıcem kontrole ben su anda 12.5 kg faaln alış durumdayı yanı doğum yapmam gereken kg de ama napalım ınşalla bundan sonra daha az alırım kızımda 30 kg almıştım:18::18:

ooo cnm kurtardın ben yarende olmamıştım mecbur 1 doz daha olucam
bu arada maşalla bayagı sııstın he benımde göbek kocaman oldu 7 aylıkmı falan dıolar eşin gunduzcu heralde yoksun pek

evet cnm ytutumak lazım ucundan innkii...bakalım artık cnm yaaa..olmadı ramznn etkisi olur ya da ramzndan sonra ii sıkı istkrarlı bir diyete başlamak lazım cnm..her şey ve herkes için fedkrlık yaptım ama bebk istom onn için yapamıyorumm..sadece zyıflamam gerek tek bu işte

hıh döverm ben o kadını cnm ..sen bana direk adres ver kuzum benm..çok bilo o...her şey olundamı cnm şimdii...

kızlar bu da benm taze mini minni tablom

3e325d Ovulation charts on FertilityFriend.com

kuzum nbr tablon hayırlı olsun hayırlarada vesıle olsun

nasılsınız ramazan ayınız mubarek olsun seyda ben 20temuz adet oldum nedendır bılemıcem ama artık adet duzenım bozuldu son ıkı aydır bende uzun zamandır gremıyodum mısafırlerımız vardı

hernkese hayırlı aksamlar su aralar pek giremesem de bildireyim dedimm
16 temmuz adet oldumm mucizemm bilgine
ve aynı gün ananemi kaybettik 3 hafta ara ile hem babannemi hem annanemi kaybettk
annem çok kötüydüü sükür toparladık bizle kalıyordu anananem son nefesinde yanındaydım
çok güzel günlerde öldüler her ikiside
neysee
bildirim dedim mucisel sanırım 14 agustosta yeni tarih
herkese ii aksamlarrr

ızmırlım basın saolsun cnm

nasılsınız ramazan ayınız mubarek olsun seyda ben 20temuz adet oldum nedendır bılemıcem ama artık adet duzenım bozuldu son ıkı aydır bende uzun zamandır gremıyodum mısafırlerımız vardı

merhaba cnm nasılsın senınde ramazanın hayırlı olsun dıcem ama kırmızılar gelmış sana ramazan yok daha şeydayadda

merhaba cnm nasılsın senınde ramazanın hayırlı olsun dıcem ama kırmızılar gelmış sana ramazan yok daha şeydayadda

slm cnm ıyım sukur ay yanlış yazmışım kafa dalgın işte ben ayın 11 temuzda oldum sanırım bundan sonra 15 gunde bır olacak 2 aydır duzensız anlamadım normalde ben 28 gunde olurdum 1 senedır byle sımdı 25 ve 20 dustu bılmıyom

slm cnm ıyım sukur ay yanlış yazmışım kafa dalgın işte ben ayın 11 temuzda oldum sanırım bundan sonra 15 gunde bır olacak 2 aydır duzensız anlamadım normalde ben 28 gunde olurdum 1 senedır byle sımdı 25 ve 20 dustu bılmıyom

aa bence normal bı durum değğl bence bı dr a göruncnm

kuzum nbr tablon hayırlı olsun hayırlarada vesıle olsun
amin cnm amin ttalımmm..rabbiz yüzümüzü kara çıkrmasın cnm
tamm tatlım düzelitirmm..gelemdin merkettk senide kuzum heee...

cnm benm bttiki dün ben temzlnedm bilem cicim..artık iftrdan sonra değerlendrrzz...dün vr bugn yok yarın var gbii işte

cnm benm bttiki dün ben temzlnedm bilem cicim..artık iftrdan sonra değerlendrrzz...dün vr bugn yok yarın var gbii işte

aa canım ne cabuk bıttı he benım bı hafta suruyo

canım bnde grumcelerım vardı memleketen geldı 15 gunden fazla bızdeydıler abartmıyorum 20 kısıydık evde artık sen dusun gerısını cnm vaktım olmadı hıc grmeye

ooo cnm kurtardın ben yarende olmamıştım mecbur 1 doz daha olucam
bu arada maşalla bayagı sııstın he benımde göbek kocaman oldu 7 aylıkmı falan dıolar eşin gunduzcu heralde yoksun pek

aslında bana normal geliyo ama kadına buyuk geldi nedensee:1: aman sen zaten 7 aylık oldun nerdeysee ya 1 ayın lafınımı yapıyolar:1::1:

Back
X