Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
iyi akşamlar canım..

bende 4 ay önce çektirdim rahim filmi..anesteli değildi.
ben çok ön yargılı ve korkarak gitmiştim..ama hiç korktuğum gibi olmadı.
Neredeyse hiç acımadı bile..sadece o sıvıyı verdiklerinde azıcık sızladı okadar..
2-3 dk birşey sürüyo..

cnm benım napıyosun nerelerdesın sen bakım

merhaba cnm nasılsın bakım ben dırek hemen konuya gırıyorum buradada soruyolar tabı özelde devlette durum nedır bıleemıyorum ıster anestesıyle ıster canlı ay ben yapsam sanırım bayılmak ısterdım ben adet sancısı bıle bılmem hayattakı en buyuk emzırırken gögsumun yara olmasıydı

beni bayiltcaklar canim, ilk defa bayilcam :1::1::1: oh ne güzel bir sey hissetmicem :1: ama olurda filmden sonra gelemezsem bilinki anestesziden kalkamadim, menbetaya sorun onun haberi olur kesin :9: ya da feysten kocama msj atin noldu karina diye :9::9::9::9:

aaaaaaa geceeeeeee nasilsin kiz??? nerelerdesin canim yaaa hic karsilasmadik uzun zamandir :16::16::16:

anladim canim artik o gün gelsin, iste adetimi bekliyorum adet olunca hemen arayip randevu alcam, önce anestezistle görüscem sonra da film cekcekler.. hayirlisi olsun bakalim, dedigin gibi ben hic duymadim rahim filmi cekerken cok kötü olan.. illaki aci duyulur ama napalim..

iyiyim canım çok saol..sende iyisindir umarım?
pek fırsatım olmuyodu nete girmeye..

anestezi olmadan yapmıyolar mı orda ki hastaneler?
ufacık bi müdahale için anestezi değer mi bilemedim canım..
Ben acıya hiç dayanıklı değilim,bende ki acı olmadı düşün yani :1::1::1::1::1::1::1:

songülm ben ne yaptım bilsen..filili koydum ii hoş zonra gezindim evde tabii anammm bi baktım akmışş..meğer o yatrken koyulkmışş...ne gldm kenime yaaa

beni bayiltcaklar canim, ilk defa bayilcam :1::1::1: oh ne güzel bir sey hissetmicem :1: ama olurda filmden sonra gelemezsem bilinki anestesziden kalkamadim, menbetaya sorun onun haberi olur kesin :9: ya da feysten kocama msj atin noldu karina diye :9::9::9::9:

haha cnm ne bılıyon belkıde gerek kalmıcak senın yumişler korkucak hatta ıcraata gecıcekler ay cnm anestezıle bayılmak cok hoş ayılması cok komık bırden böle bı sogukluk gelıyo ıcıne kut bayılıyosun ayılırkende gayet komık bı hal oluyo mesela ben defalarca bebgım kaç kg sağlıklımı babasına benzıyomu dıe sormusum bıkmadan usanmadan haha

songülm ben ne yaptım bilsen..filili koydum ii hoş zonra gezindim evde tabii anammm bi baktım akmışş..meğer o yatrken koyulkmışş...ne gldm kenime yaaa

cnm yok yok bıkere bende kullandın bı kaç aylık evlıydım yatarken şart değil o akıyo her sartta ytsandda ama onu atak varya öle sınır dır kı pufffffffffffff

iyiyim canım çok saol..sende iyisindir umarım?
pek fırsatım olmuyodu nete girmeye..

anestezi olmadan yapmıyolar mı orda ki hastaneler?
ufacık bi müdahale için anestezi değer mi bilemedim canım..
Ben acıya hiç dayanıklı değilim,bende ki acı olmadı düşün yani :1::1::1::1::1::1::1:

valla öyle yapiyorlarmis canim ben de hic itiraz etmedim acikcasi... simdi su var; eger öyle hemen girer cikarsam esime naz yapamam :9: o simdi saniyoki, mesela nasil dis icin röntgen cektiriyoruz, öyle cok kolay saniyor.. o hastanede yattigimda kimse takmamisti, bu sefer acisini cikarcam görür o... ondan da ben anastezi istemem demedim :9::9::9::9:

bende de öyle canim iste bildigin gibi hiiic bi degisiklik yok, ayni yerimde sayiyorum ne ileri ne geri yani :31::31:

valla öyle yapiyorlarmis canim ben de hic itiraz etmedim acikcasi... simdi su var; eger öyle hemen girer cikarsam esime naz yapamam :9: o simdi saniyoki, mesela nasil dis icin röntgen cektiriyoruz, öyle cok kolay saniyor.. o hastanede yattigimda kimse takmamisti, bu sefer acisini cikarcam görür o... ondan da ben anastezi istemem demedim :9::9::9::9:

bende de öyle canim iste bildigin gibi hiiic bi degisiklik yok, ayni yerimde sayiyorum ne ileri ne geri yani :31::31:

haha sende bendensın he bende ne sevmıştım hastanede yatmayı zıyerete gelen gıden zıyerete falan hoş gelmıştıı bana durum ne yalan söleyım 2.gece cıkarcaklardı ısteseydım yok sabah cıarım dedım

haha cnm ne bılıyon belkıde gerek kalmıcak senın yumişler korkucak hatta ıcraata gecıcekler ay cnm anestezıle bayılmak cok hoş ayılması cok komık bırden böle bı sogukluk gelıyo ıcıne kut bayılıyosun ayılırkende gayet komık bı hal oluyo mesela ben defalarca bebgım kaç kg sağlıklımı babasına benzıyomu dıe sormusum bıkmadan usanmadan haha

bilmiyorum artik canim o gün gelsin anlatirim size :9:

cnm yok yok bıkere bende kullandın bı kaç aylık evlıydım yatarken şart değil o akıyo her sartta ytsandda ama onu atak varya öle sınır dır kı pufffffffffffff

ya cnm ben önceden kullndım yatrken kulnmıştım..sabah tuvallete iken akmıştı..ama bu sfere 5 dkka durmadı acep ne kdr etkisniolur bilmm...ayy sinr bişe valla...bi kremi kulnnmdım daha..banyo yaprım onuda öle kullnırım cnm

napim canım ya sıcakla ve ramazanla geçinip gidiyoruz işte:1::1::1:
bu sıralar yoğundum biraz,fısrat bulup geldiğimde de kimsecikler olmuyodu burda..bende sessiz sedasız gidiyodum..:10:

sen nasılsın bakalım?

doğru dıyon cnm benım pek gelen gıden yok ben hergun bakıyorum yazıp gıdıyorum
bende ıyıyım cnm benım cok sukur değişiklık yok anlıcagın

ya cnm ben önceden kullndım yatrken kulnmıştım..sabah tuvallete iken akmıştı..ama bu sfere 5 dkka durmadı acep ne kdr etkisniolur bilmm...ayy sinr bişe valla...bi kremi kulnnmdım daha..banyo yaprım onuda öle kullnırım cnm

blemedım ışte sımdı ama benımde akıp gıttını ıyı bılıyorum ay cok gıcık ya 5 gunmu cn 3 gunmuydu

blemedım ışte sımdı ama benımde akıp gıttını ıyı bılıyorum ay cok gıcık ya 5 gunmu cn 3 gunmuydu

ayy cnm 7 tane verdi...ialcta bugn içicem sonra 2 gn sonra ,onu içtkten sonra 4 gn sonra kalanlarıda haftada 1...ayy valla geçsin de cumaya kadr 5 tanesi btr ztn...o zmanda sorunda bitmş olur innkii

ay cumayada azkaldı he calışmlar ne alemde erken catlar falan

ayyy cnm valla 2 gnde bir çalışma vr...bakalım artık..bugn bi sefer sağ yumurtlım ağrıdı onn haricnde bi değişklik yok cnm ne edm artık her şey allhıma kalmışş...

seyda771 şifre ed874
bak istersen tabloya

3e325d Ovulation charts on FertilityFriend.com
ttalım en az 4 saat üzerine ölçlmş ateş bunlar..hani yata yatyorum 4 saat sonra ölçtümmm..ben sahura kadr uyumuyom...namaznım kılığpyatom cnm

cnm aslında senın ramazanda ölçtugun ateş bıraz yanıltıcı olabaılır ancK namazdan sonra uzun uyursan gecerlı kı bıldıgım kadarıyla sen uykucu değilsın bayan songul gıbı

Back
X