cok sükür canim sende iyisin Insaallah
sağol canım ben de iiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sükür canim sende iyisin Insaallah
sağol canım ben de iiyim
sen naptın canım var mı bi değişiklik?
ay ne kadar guzel cnm
ya benım kızımda bu sene 1 e başlıcak yasa maduru dıyelım
anasınıfına gıdemeden sence olumsuz yönlerı olucakmıdır bılın varmı cnm
kıızm 5.5 yaşında
cnm benım bızede önerırmısın o markayı ben cok severım ekmek ustu surmeyı
sukur bızede gelıcekmış 2 gune serınlesın memleketım dımı
yok cnm ya aynı yuvarlanıp gıdıyoruz
uzun zmandır göruşmedık senle cınsıyetımız bellı oldu onun dışında değişiklık yok cnm
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız
canım valla bu sene tüm sistem değişiyor. senin kızına tam denk gelmiş yeni sisteme takılmış.ilk olacak:)belki biraz zorlanır ama müfredatı da hafifletiyolar.geçen senekiler gibi çocuktan hemen okumaya geçmesi beklenmeyecek bildiğim kadarıyla
senınkı hangı ay benımkıde baslıcak
sağol canım sen nasılsın?
cinsiyet ne kız mı içime öle doğdu:)canım senin kız değil de sen zorlancan bu sene bence.küçük bebiş bi de diğer çocuk ilkokula başlıyor.ama olsun o kadar değil mi?
canım yaren2007 in kızı başlayacakmış.ben de bebek bile yok okula başlayacak kız nerde![]()
Ben burada KEBİR marka kullanıyorum.. Benim çok hoşuma gidiyor.. Millet kadın pazarından alıyor ama ben güvenmem onlara yaa..
Ayy evet inşaAllah serinlesin heryer.. Özellikle bu sıcaklarda oruç tutanlar için serinlesin ortalık.. Rabb'im büyük.. Onların hürmetine bizde nasipleniriz inşaAllah..
cnm bılgıleın ıcın sağol evet sıstem hafıfledı ama malesef 1 yaş buyuklerle karma sınıf bıde anasınıfa gıden ve gıtmeyenlerın aynı sınıfta olması pek hış olmadı
cnm nasıp olursa bı oğlumuz olcak
bu sne bana bıraz zor olucak ttalım ya oysakı bız bebek planlarını bıle ona göre ayarlaıştık devlet baba bozdu işimizi
sen neyaptın cnm varmı gelışme
yokya ben onun aslını bulamayınca senın yazının altına atı verdım
tabi canım öle. bir değişiklik yapıldığında ilk olmak her zaman sıkıntı yaratır.ben de bir değişiklik yok.hala bebek yok taktım olmadı kaç ay takmadım yine olmadıbu ay 1 yıl doldu ben de doktora gittim.ultrasonla baktı.gayet iyi dedi.hormonlarda genel olarak iyi.sadece prolaktin üst sınırda.yarın ona tekrar baktırcam.sonra eşime sperm testi yapılacak benim de tüplere bakılacak.
senınkı hangı ay benımkıde baslıcak
cnm merhaba nasılsın nerlerdesın bakım kaçak ay bu gece tum kaçaklar burada
Kızlar ben kaçtım.. Herkese hayırlı geceleer..![]()