- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
regen teyzecikk evett :))) kötü ama atlattıkkkk:))) özlettın kendıniiii
ayyy canim benim hadi gözünaydin yaa.. kavustun bitanecigine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tsk ederım canım arkadasımmayyy canim benim hadi gözünaydin yaa.. kavustun bitanecigine![]()
Allah razı olsun bıtanem aminnn inş...hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutsun ınsallah darısı başımıza
tsk ederım canım arkadasımmkavustuk Rabbım isteyen herkese nasip etsın inş.. uzun zamandır gormuyordum seniii..sende durum ne regen ??
Allah razı olsun bıtanem aminnn inş...![]()
selam kızlar ya bişi sorcam adetin 6.günü yumurtlama olurmu mide bulantısı-bel kasık ağrısı ve şeffaf uzayan akıntı var..![]()
selam kızlar ya bişi sorcam adetin 6.günü yumurtlama olurmu mide bulantısı-bel kasık ağrısı ve şeffaf uzayan akıntı var..![]()
songüll nbr 2 gündür iftara gidiyoduk bi giripde anlatamadım![]()
bebişimi gördüm sonundaa:) ilk defaa hemen girdikk demekkı geç gitmek gerekıyomuşşş:)) aa bide 6.aydan itibaren fiyat artıyomuşşbenim randevu 42 yken oldu 66 tl
![]()
kız 66 tl istiyince şaşırdım sankı son 2 ayda artıyodu değişmiş heralde![]()
neyse,yarım kiloyu geçmiş artık büyümüş,,oruç tutuyomusun dedi tutmuyom dedim he ii dedi,,tutuyom deseydım tutma dicekti kesin
yüzünü kapatmış bizim sıpa bi türlü açmadı ,,öksür dedi belkı oynarşöyl bi tepişti ama yok istifini hiiç bozmadı
yine görünüyo yüzü ama yarısı elle kapalı yüz üstü yatar gibiydi,,
pipisinide gösterdi doktor
açmısın dedi nezaman yedın dedı enson,,ben bidahakı ay mı olur dedım yok dedi yiyeli bi kaç saat olduysa yaparız dedi,,neyse şeker yüklemeside yapıldı o iş de bitti:) bi dahakı ay gelince bakarız sonucuna dedi, kötü bişey çıkarsa ararız zeten ddi şimdi boşuna bekleme dedi..
dün de sağlık ocagında aşımı yaptırdım, dün hiç agrı sızı olmadı gece kolum agrımaya başladı bugunde aşı yeri sızlıyor agrıyor arada..
songüll nbr 2 gündür iftara gidiyoduk bi giripde anlatamadım![]()
bebişimi gördüm sonundaa:) ilk defaa hemen girdikk demekkı geç gitmek gerekıyomuşşş:)) aa bide 6.aydan itibaren fiyat artıyomuşşbenim randevu 42 yken oldu 66 tl
![]()
kız 66 tl istiyince şaşırdım sankı son 2 ayda artıyodu değişmiş heralde![]()
neyse,yarım kiloyu geçmiş artık büyümüş,,oruç tutuyomusun dedi tutmuyom dedim he ii dedi,,tutuyom deseydım tutma dicekti kesin
yüzünü kapatmış bizim sıpa bi türlü açmadı ,,öksür dedi belkı oynarşöyl bi tepişti ama yok istifini hiiç bozmadı
yine görünüyo yüzü ama yarısı elle kapalı yüz üstü yatar gibiydi,,
pipisinide gösterdi doktor
açmısın dedi nezaman yedın dedı enson,,ben bidahakı ay mı olur dedım yok dedi yiyeli bi kaç saat olduysa yaparız dedi,,neyse şeker yüklemeside yapıldı o iş de bitti:) bi dahakı ay gelince bakarız sonucuna dedi, kötü bişey çıkarsa ararız zeten ddi şimdi boşuna bekleme dedi..
dün de sağlık ocagında aşımı yaptırdım, dün hiç agrı sızı olmadı gece kolum agrımaya başladı bugunde aşı yeri sızlıyor agrıyor arada..
Aa iyi, şeker yükleme işinde bitmiş.. Bende cumz günü 2. aşım için gideceğim.. 1. sinde benimde kolum çok ağrımıştı, 3 gün üstüne yatamadım, gece ağrıdan uyandırmmıştı.. Ama 2. de ağrımıyor dediler..
Vee ben bilmiyordum büyüyünce fiyatı arttığını.. Ne saçma yaa.. Yol yolabildiğin kadar politikası..
merhaba yaren nasılsın canım