Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canım bu da hormonlardan biri.lh diye bir hormon var.doktor bana daha yumurtlama takibi falan yapmamıştı.eşinin sperm sonucu çıkmadan sana bişey yapmanın anlamı yok dedi.bu doktor sende sorun yok deyip duruyo.ama bende adet gecikmeleri oluyo.acıbadem hastanesini daha iyi dediler.bi de ona gidelim dedik:)

ilaç falan kullanmamıştım canım kendiliğinden düşmüş:)

hımmm anladım canım şimdi bencede dr na guvnmedıysen hemen değiştır elektrık alabılmek guvenmek cok önemlı
bıde adet gecıkmelerıde can sıkıcı yanı hem ebbek yok bıde adette yok umutla beklemek cok ıkılemde bırakıyo ınsanı
kendılıgınden duşmesıne sevındım cnm normalde dr lar ılaç veıyo aslında

Ben 1 ay önce annemi kaybettim canım:(

Bebeğim iyi çok şükür ama cinsiyetini göstermiyo..

Sen napıyosun nasılsın..

offfffffff cıddımısın cnm benım ya rabbım sabırlar verssın sana bulmedıgımden hafıf tepkı verdım cnm ama ne derdın varmış meger
cm ben ıyıydım ama gercekten msj nı okuyunca cok uzuldum cnm rahatsızmıydı

başın sağolsun canım:(

Teşekkür ederim canım..

offfffffff cıddımısın cnm benım ya rabbım sabırlar verssın sana bulmedıgımden hafıf tepkı verdım cnm ama ne derdın varmış meger
cm ben ıyıydım ama gercekten msj nı okuyunca cok uzuldum cnm rahatsızmıydı

Bilmiyodun canım nerden bilicen üzülme...
Kanserdi uzun süredir tedavi görüyordu torununu göremeden
mevlam bizden daha çok sevdi aldı yanına:(

ooooo yok cnm ya sende hemen en kötusunu duşunme bak yolun başıdasın öle sorun da gözukmuyo su anlık
gidecegın hastanede cok ıyı bı hastane ınşalla eşindede problem cıkmaz cnm

bendeki sorun hormon bozukluğu gibi duruyor.inş canım .eşimde problem çıkmazsa ilaçla hallolur gibi .ama bakalım eşimin tahlili bir yaptıralım da.senin ilk bebeğin hemen oldu mu canım?

Teşekkür ederim canım..

Bilmiyodun canım nerden bilicen üzülme...
Kanserdi uzun süredir tedavi görüyordu torununu göremeden
mevlam bizden daha çok sevdi aldı yanına:(

doğru söluyosun tatlım benım mekanı cennet olsun annecgının
bak bebişinde sana ılaç olmuştur dımı ama sen nasılsın saglıgın bebegının saglıgı

bendeki sorun hormon bozukluğu gibi duruyor.inş canım .eşimde problem çıkmazsa ilaçla hallolur gibi .ama bakalım eşimin tahlili bir yaptıralım da.senin ilk bebeğin hemen oldu mu canım?

ya cnmbenım keske tek sorun o olur ınşalla kı ılaç tedavısı umkun cunku
benım kızım ılk ayda oldu tatlım 2.de 7.ayda ama eklemk cok zor bana 7 yıl gıbı geldı

2
:)bak canım şanslısın maşallah diyeyim.gerçekten beklemek çok zor allah kimseye aratmasın

evet cnm ama o zmanlar hıcbışeyden haberım yoktu mesela yumurtlama falan vb
sanardımkı er ılışkıden bebk sahıbı olunabılır bılmemek dahada ıyıymış hatta
2.de kafayı yedım yumurtlamaydı ıvucut ısııyd falan kafayı yedım resmen tabı bıde ona adet gcıkmelerıde eklenınce tamam oldu

doğru söluyosun tatlım benım mekanı cennet olsun annecgının
bak bebişinde sana ılaç olmuştur dımı ama sen nasılsın saglıgın bebegının saglıgı

ilk zamanlar çok kötüydüm hep hastanede yattım serum yedim devamlı ağzıma lokma sürmedim
Daha yeni yeni düzelmeye başlıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte
Bebek iyi gibi ama Allah'a emanet işte çok aç kaldım bi ara o zaman oda aç kaldı bilmiyorum..

2

evet cnm ama o zmanlar hıcbışeyden haberım yoktu mesela yumurtlama falan vb
sanardımkı er ılışkıden bebk sahıbı olunabılır bılmemek dahada ıyıymış hatta
2.de kafayı yedım yumurtlamaydı ıvucut ısııyd falan kafayı yedım resmen tabı bıde ona adet gcıkmelerıde eklenınce tamam oldu

tabi canım ilkinde hemen olunca bunlarla ilgilenmemişindir.bende evlenince hemen olacak sanıyordum.olmayınca öğrendim:)bebişinin doğum zamanı ne zaman?

ilk zamanlar çok kötüydüm hep hastanede yattım serum yedim devamlı ağzıma lokma sürmedim
Daha yeni yeni düzelmeye başlıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte
Bebek iyi gibi ama Allah'a emanet işte çok aç kaldım bi ara o zaman oda aç kaldı bilmiyorum..

tatlım hıc sıkıntı etme ılk 3 ay zaten senın depolardan alıyo bendekızımda cok kustum 6 7 ay cok zor bı dönemdı ama bebgını etkılememz mesela bı arkadaşım gebelıkte 5 kg verdı ama bebgı 38.haftada 4 kg nın ustunde doğdu bebiş ıhtıyacını alıyo ama sen dr un verdıgı ılaç takvıyelerını ımal etme cnm sakın neler kullanıyosun su anda

tatlım hıc sıkıntı etme ılk 3 ay zaten senın depolardan alıyo bendekızımda cok kustum 6 7 ay cok zor bı dönemdı ama bebgını etkılememz mesela bı arkadaşım gebelıkte 5 kg verdı ama bebgı 38.haftada 4 kg nın ustunde doğdu bebiş ıhtıyacını alıyo ama sen dr un verdıgı ılaç takvıyelerını ımal etme cnm sakın neler kullanıyosun su anda

ilk 3 ay folbiol ve bemiks c kullandım sonra
Elevit ve gyno ferro sanol kullanmaya başladım ama
gyno ferro sanol bende çok karın ağrısı yaptı geçer diye bekliyorum
daha doktora söylemedim karın ağrısı yaptığınıda zaman olmadı üzüntümden yani
başkada kullanmıyorum şu anda omega 3'de kulanılıyomuş ama daha zamanım mı gelmedi bilmiyorum
dr bana vermedi :S

tabi canım ilkinde hemen olunca bunlarla ilgilenmemişindir.bende evlenince hemen olacak sanıyordum.olmayınca öğrendim:)bebişinin doğum zamanı ne zaman?

evet cnm sanırım öle oldu ama ınan zor bulunanda daha temkınlı oluyosun tamam 2.bebek ama ınnakı cok heycanlıyım
nasıp olursa cn 29 ekım ıstıyoruz cumhurıyet cocugu olsun sen hıc korunmadınmı cnm

evet canım sen hiç sorun etme sen yesen de yemesen de bebek senin bünyeden ihtiyacını alıyor.ama sen yine de bundan sonra dikkat et.ceviz ye mesela.cevizi tavsiye ediyo doktorlar

ilk 3 ay folbiol ve bemiks c kullandım sonra
Elevit ve gyno ferro sanol kullanmaya başladım ama
gyno ferro sanol bende çok karın ağrısı yaptı geçer diye bekliyorum
daha doktora söylemedim karın ağrısı yaptığınıda zaman olmadı üzüntümden yani
başkada kullanmıyorum şu anda omega 3'de kulanılıyomuş ama daha zamanım mı gelmedi bilmiyorum
dr bana vermedi :S

çok ıyı tatlım kullanf
dıgın ılaçlar bende aynı eşkılde maa gecen ay 1 ayda 7 kg alınca elevıtı kestı drum
ben kan ıcın surup kullanıyorum cnm 3.aydan berı daha etkılıymış 5.aydan sonrada calsıyuma başladım cnm ben omega 3 klullanmadım banda vermedı nasıl kg aldınmı

Back
X