Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
evet canım bırtek kendım ıcın degıl hepımız ıcın edıorum dua..amınn canım ınsallahhh allahım gonlumuze gore versın hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın hepımıze..

Amiiin Allah razi olsun canim dualarinda bizede yer ayirdigin icin bende namazlardan sonra isim isim olmasada kk arkadaslarim icin diye dua ediyorum:emir_bebek::34:

selammm canlarımmmm...gelemedim kusura bakmayın olurmu ama sızlerı hıc unutmadımmm hep aklımdaydınızz dedım acaba yenı hamıs varmııı...hamısler nasıl ıyılermııı hep dualarımdasınız bıtanecıklerrr..ben cok ıyıyımm allahıma sukurler olsunnn bırkere bıle ısyan etmedımmm saglıgım gayet yerındee herseyım normal yanıı onumdekı maclara bakıcam artıkımm bırdahakı ay kocısım de gelıcekkk belkım yıne olurr basladım folıc fılan kullanmayaaa...ay ddım nasıl ustesınden gelıcem dıe ama kurtaj oldummm ve hıc aglamadımmm kotu olmadımm ... seydam 11 agustos sat buarada erken oldum gıbı 26 gun sonra fılan ve kanamamda ayın 30 unda kesılmıstı 11 de adet oldumm sasırdım yaneee..bırdahakı ay yıne corekotumu yıcem ehuehu..özledım kız sızlerııı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...optummmmmm:16::16::16::16::16::16:

ah cnm benım valla bend kızmaya başladım özlettın cok kendını
cnm sağlam urmana cok sevındım bende kımyasal gebelık gecıdıgımde cok yıkıktım kızıyorum sımdı kendıme neden okadar yıpratmışım dıye ustune bı kere adet oldum hamıle kaldım bakmışın koçişinin geldıgı ay hamıle kalırsın guzel haberlerını veırsın cnm

ben bu topiği yeni gördüm arkadaşlar,ama cok hoşuma gitti..2012 de daha birsürü ay var önümüzde,daha umut verici geldi bana,ağustos ayında hamile kalalım diye başlayan topiklerden daha cok umut vadetti bana..zaten umutsuzluğa batmışken ve her ay nasılsa yine adet olucam diye başlayıp o anı yaşarken...umarım herşey herkes için cok güzel olur ve herkesin bebişi olur...

amın tatlım benım ya ocaga daha cok var tam gaz calışmaya devam bıe bıraz kendınden bahsedermısın cnm benım

ah cnm benım valla bend kızmaya başladım özlettın cok kendını
cnm sağlam urmana cok sevındım bende kımyasal gebelık gecıdıgımde cok yıkıktım kızıyorum sımdı kendıme neden okadar yıpratmışım dıye ustune bı kere adet oldum hamıle kaldım bakmışın koçişinin geldıgı ay hamıle kalırsın guzel haberlerını veırsın cnm

e bıraz özletıverım yanıı..evet canım bırdahakı ay eger 11 ınde adet olursam yıne 22 sınde yumos donemımde gelıor yıneee.bakalım artıkk rabbım ol derse olurr..ama ben eger yıne hamıle kalırsam baya beklıcemm yemın ettım kocıs aradı gorusuurz artık optmmmm..

ben bu topiği yeni gördüm arkadaşlar,ama cok hoşuma gitti..2012 de daha birsürü ay var önümüzde,daha umut verici geldi bana,ağustos ayında hamile kalalım diye başlayan topiklerden daha cok umut vadetti bana..zaten umutsuzluğa batmışken ve her ay nasılsa yine adet olucam diye başlayıp o anı yaşarken...umarım herşey herkes için cok güzel olur ve herkesin bebişi olur...

ozaman topigimize hosgeldiiiin:46:
Rabbim sana ve tüm bebek isteyenlere Insaallah hayirli evlatlar nasip eder

e bıraz özletıverım yanıı..evet canım bırdahakı ay eger 11 ınde adet olursam yıne 22 sınde yumos donemımde gelıor yıneee.bakalım artıkk rabbım ol derse olurr..ama ben eger yıne hamıle kalırsam baya beklıcemm yemın ettım kocıs aradı gorusuurz artık optmmmm..

neyı beklıcen tatlım anlamadım benımgıbı gec mı ılan etcen gebelıgını ben 2 ayı gecıktı cevreme söyledıgımde

eva napıyon bebem 2 yoğun gunun ardından brdayım dun ıfatrım bıttı mısafırlerım gıttı gece kv ler geldı kaldılar bugunde ıftarımız vardı kv ler le 1saat önce gıttıler sağolsun eşim cok yardım ettı bıde helallık aldı ust uste oldu dıe ammda hoşuma gıttı he ama yınede yorulmuşum bayagı

burdayımm tatlımm..neyse bitti dimi senınde artık iftarların..benımde bi ablam kaldı o da çarşamba gelcek.. bizde 1 saat önce geldik eve kıza bayramlık bişeyler alalımm dedıkk öldüm yorgunluktann

oh oh ona sen bıttı de ay ablam da belkı kefkenden gelebılır bı gecelığıne ama ben onu saymıyroum kardeş babaşka hıc gerılmıyo ınsan
ay ben daha kızıma bayramlık alamadım cnm ya sen ne aldın ben bı elbıse duşunuyoru serın serın gıyısın

oh oh ona sen bıttı de ay ablam da belkı kefkenden gelebılır bı gecelığıne ama ben onu saymıyroum kardeş babaşka hıc gerılmıyo ınsan
ay ben daha kızıma bayramlık alamadım cnm ya sen ne aldın ben bı elbıse duşunuyoru serın serın gıyısın

aynen ya bende ablamı saymıyom bana bişey bırakmıyo zaten o hep o yapıyo sağolsun:) bende elbise aradım zaten hep,,elbise aldımm..bende bi pardesü diktiriyodum yarın onu alcam inşallah şal aldım,bde kıza toka falan alırım yarın okadarr

Back
X