anladım cnaım baglantılı bı test olmalı bıdaha ne zan gıdıceksın cnm benım
1-2 haft içinde alırız randevu ekim başına 1 ay geçsin yine.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım cnaım baglantılı bı test olmalı bıdaha ne zan gıdıceksın cnm benım
Yok yok songül, dediğim başka.. Karnım hep taş gibi ve durduk yerde bile acı veriyor.. Olmuyromu sizin öyle..
Ara sıra bebek sivrilirde kasılır ya karın.. Benim hep öyle işte.. Doktora sormadımda, neden sormadıysam..
Normal değil bence..
Yok yok songül, dediğim başka.. Karnım hep taş gibi ve durduk yerde bile acı veriyor.. Olmuyromu sizin öyle..
Ara sıra bebek sivrilirde kasılır ya karın.. Benim hep öyle işte.. Doktora sormadımda, neden sormadıysam..
Normal değil bence..
senın daha iri oldugu içinmi öyle bilemedimki şimdikk.boyu kaç tı senın en son gittiğinde
1-2 haft içinde alırız randevu ekim başına 1 ay geçsin yine.
Kasılmalarınızın olup olmadığını anlamak için avucunuzun içini karnınıza hafifçe dokundurunuz. Avucunuzun altında uterusun “toplanıyor” hissi yaratması kasılma belirtisidir. Bu esnada ağrı duyulması şart değildir. Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçünüz. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber veriniz.
Bu yazıyı bende okudum, elimi karnıma da koydum ama hiçbirşey anlamadım ben.. Kasılma olurda 24 saat olmaz herhalde yav.. Amaan neyse boşverin.. Bende olay bitmiyorki..
40 cm. Ayy ne bileyim, belki sizinde öyledirde benimkide normaldir demiştim hee..
Bu kadar sertlik normal olmaz herhalde.. Ya sertliği önemli değilde, ayağa kalkmak, yürümek, oturmak sorun oluyro bu şekilde..
Kasılmalarınızın olup olmadığını anlamak için avucunuzun içini karnınıza hafifçe dokundurunuz. Avucunuzun altında uterusun “toplanıyor” hissi yaratması kasılma belirtisidir. Bu esnada ağrı duyulması şart değildir. Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçünüz. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber veriniz.
35cm di benım.süreklı gerilmiş gibimi duruyo anlamadım ben.bazen geriliyo heralde canım acıyo .ama hep öyle durmuyo.yatmak kalkmak zor artık rahatım yok. belkıde sadece duruşundan kaynaklanıyodur..ervada sag üst kısmım hepp acırdıı,,orda artık nesi duruyosa,hep ovalardım oramı
Bu arada diğer kızlar yok.. Neden gelmediler ki.. Yav bende bu gece kaçamak yaptım geldim he.. Eşim kızıyor, o evdeyken giremiyorum.. Haklıda adam.. Ara ara böyle buluşsak güzel olacak aslında.. En azından haftada 1 falan..
Hah işte, benim hep öyle dikilmiş gibi, beebk toplanmış gibi duruyor.. Ama hep öyle.. Canım yanıyor hep yani.. Bak mesela şu an bile hem karnım sert, taş gibi, hemde bebek sağ kaburgama baskı yapıyor..
Hah işte, benim hep öyle dikilmiş gibi, beebk toplanmış gibi duruyor.. Ama hep öyle.. Canım yanıyor hep yani.. Bak mesela şu an bile hem karnım sert, taş gibi, hemde bebek sağ kaburgama baskı yapıyor..
cnm ben genel msj yazdım topikte ama bılemıyorum şeyda malum rahatsız
zaten dıger kızlarda boşladı hepte bızde yaptıgımız sphpetle bıraz topiği oddan cıkarttık ama napalım burası bızım mekan
kızlar bazı yerlerde okudum dr ları son 3 ay ılşkı yasağı getırmış bızım dr 8.aydan sonra dedı sıze bışey dedılermı
kızlar bazı yerlerde okudum dr ları son 3 ay ılşkı yasağı getırmış bızım dr 8.aydan sonra dedı sıze bışey dedılermı
Ya benimde aklıma geliyor hep, biz burayı hamişler topiğine çevirdik.. Aslında yanlış yapıyoruz yaaa..
Size de demek aklıma geldi de, yanlış anlarsınız diye demedim vaalla.. ama bende en rahat burdayım gerçekten..
Yooo bana hiçbirşey demedi dr.um..Aman zaten olan ne varki, dikkatli olmak lazım o kadar..
Ya benimde aklıma geliyor hep, biz burayı hamişler topiğine çevirdik.. Aslında yanlış yapıyoruz yaaa..
Size de demek aklıma geldi de, yanlış anlarsınız diye demedim vaalla.. ama bende en rahat burdayım gerçekten..
Yooo bana hiçbirşey demedi dr.um..Aman zaten olan ne varki, dikkatli olmak lazım o kadar..