ne iyisi kız özelden msjım var onu bile okuyamıyorum demek aşılama oldun Allah hayırlısını versin bu karara siz mi vardınız dr mu tavsiye etti canım zor oldu mu Bende rahim filmi çektirdim dr yumurta kalitesi düşük dedi kalite artırdıktan sonrfa aşılama deneyin dedi bilmiyorum ben enfeksiyonu soğanla yenmeye calışıyorum belki yumurta kalitesi artar ne dersin
ilahi kuzum ben attım o msj burdan göremiyosun diye ordan yazayım dedim :)
amin cümlmize hayırlısını nasip etsin inş :)bende rahim filmi çekindim 1 ay korunduk ben pkoluyum ya bu ay karından iğnelerle ideal boyuta geldiler dr de dedi riske atmayalım isterseniz aşılama yapalım yada deneyin kendiniz dedi bizde daha fazla beklemeye luzum yok belki tutar diye aşılama yaptırdık bende çok terddüt ettim ama gayet kolay ve güzel geçti Rabbime şükürler olsun inş başı gbi sonuda güzel olur :) enfeksiyonu soğan suyu halledebilir içini temizliyo nihayetinde ama yumurta kaltesi için farklı kürler deneyebilirsin araştırıp ama eğer kürle geçmesse enfeksiyon dr mutlaka git biliyosun enfeksiyonda gebeliği engelliyo :) kalsan bile riskli gurupta oluyosun bizim çörek otu kürünüde dene bi araştırıp oda kalite arttırıcı bildiğim kadarıyla :)