evet canim haklisin... beklenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldir .. sloganimiz olsun bari :)[/Q
aynen öle valaaa beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırrrr....vaktii gelince rabbim nasip edecekk inşşşşş.sen ne zamandır bekliosun canım bebişi
ben gecen ay düsük yaptim canim, gecen sali günü itibariyle doktor yeniden calismalara izin verdi!! calisiyoruz yani 3-5 gün sonra adetim gelmez insallah onu bekliyorum..
ben gecen ay düsük yaptim canim, gecen sali günü itibariyle doktor yeniden calismalara izin verdi!! calisiyoruz yani 3-5 gün sonra adetim gelmez insallah onu bekliyorum..
şubat 1
herkez kaçtı tamam ölçmeyin vazgectim
geçmiş olsun canımm..hadi inşallaa gelmezz..yenidennnn kavuşursun bebişine
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler öptüm hepiniziii
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler öptüm hepiniziii
canlarım bende çıkıyorum dualarım sizinle
herkesler çıkıyor. ben de eşya topluyordum yarın tatile çıkacağız anaların babaların yanına da. neyse ben de çıkayım bari.tatil dönüşü güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar. liste hepolsun inşallah
ben geldm herkesler gitmiş...yaa siz erken gitmişsiniz ya da ben geç kalmısım
çok üzgünümmmm çokkk..topicimizde bi sohbet edemedm yaff...
aksamüstüde gitmiştiniz kankigillerimm..neyse diger taraftayım bulun beniiiiiiiii
nilüfercim hoşgeldin hayatım nasıl ama dün gece açıverdik tatlım...
şaşırdım vallaa;ama çok ii olmuşş;giden gider laflarından sonra bır daha o topiğe hiiç gırmedım;üzülüyodumda ne guzel konuştuğum arkadaşlarım falan var dıye amaa yaren in yeni topik açtık msjını görünce sevindim valla ne yalan söylıyımm..:))
şaşırdım vallaa;ama çok ii olmuşş;giden gider laflarından sonra bır daha o topiğe hiiç gırmedım;üzülüyodumda ne guzel konuştuğum arkadaşlarım falan var dıye amaa yaren in yeni topik açtık msjını görünce sevindim valla ne yalan söylıyımm..:))
hoşgeldin nilüfercim..Aynı şeyleri düşünmüşüz burası çok güsel oldu..birisiyle bir sorunun olabilir ama herkes itham edilmez.
Kim isterse gitsin..benm kimseye ihtiyacım yok havaları nedir ya..bende girmeme kararı almıstım çok güzel şeyler yazacaktım
sonra dedm anlayan olur mu acaba karsımda..ve yarene sekercinin kızına seydaya dedim ben bir daha girmem o topice.
sizlede mailleşiriz falan die..neyseki böle bir çözüm bulundu...burada mutluyum
bugun gezmelerdeymissin bende perşembe kayınvaldemdeydik çok gulduk nedense eltim falan konuşmaktan yoruldum alışıkmıyım ben hep yazış konuşmak sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?