Hıhgunahımıza gırdın işte faceten goruşmuyoz hatta ben pambığı pc basında uyuya kaldı zannedıyordum
Hoş geldın canım ben ıyıyım sen nasılsın hamışlık ıyı gıdıyo şimdillik mide yanması dışında bı şikayetım yok allaha şukur
Hayırlı gecelr hosgeldin nasıl gitsin bulanti kusma kabizlik hersey var ya Allah'tan tek problem benim bebişin cok iyisenden naber
hoşgeldin canım hamişlik 1o dk sonnra doguracakmışım gbi geçiyo
erhaba cnm yoktun uzun suredır
sen nasılsın
haha nasıl acıklama yapıyolar ama yaşasın kötuluk
eee sessizs sessiz duruyonya ondan garip geldi bu pampik bana
evet canım yeni yeni topluyorum kendimi
seninki güzel biten bir filmin sonubenimki böle bitmedi ama...
dogum anında bizlere dua etmeyi unutma bu meryem kardeşinin ihtiyacı var...
aaaa oğlusunun ismi ne olacak
Ayyy canım kabızlık ne zordur bılırım allaha sukur hamılelıkte okadar fazla yasamadım ama ben normalde hep kabızdım. Artık dalga konusu olmuştum yıyon içiyon çıkarmıyon nerene gıdıyo bu yedıklerın dıyeCanim bende cok fena kabizlik vardı doktor ilac yazdi fazla kullanma ishal yapar dedi ben şurubun yarısını ictim Ne ishali yok yok ya neyse bı arkadas sagolsun hurmayı tavsiye etti yarım poşet hurmayı bitirdim kendimi lavobada attım anlayın iste ya
haha yok kız inan işlerim vardı hem ne konuşcam ki ben o koca göbekliyle
Hıhhhhah bıtermı o koca göbegın muhappetı
Anam direk suçladın nasıl açıklama yapmıyayımhaha nasıl acıklama yapıyolar ama yaşasın kötuluk
ayyyyyy koca göbekli dediii kavgada sölenmez ha
hg regencim nasılsın?sen kalmazdın bu saatlere?
aaaa avatarın yeni dikkatimi cekti cok güzelmiş
içim açıldı ohhhhhhhhhh
du havaya girdim bende degişeyim
az kaldi canim sIk disini, bebegine kavusunca hepsini unutursun mutlaka
olsun canim benim, onlarin hepsi tatli sIkIntIlar, bebislerin sagligi yerinde olsun da bunlarin hepsi gecici degil mi??
canim benim senin de cok az kalmis yaaa dedigin gibi her an gelebilir bebis
nolsun canim ugrasiyom yaaa iste, seni sormali?? pasa nasil??
az kaldi canim sIk disini, bebegine kavusunca hepsini unutursun mutlaka
olsun canim benim, onlarin hepsi tatli sIkIntIlar, bebislerin sagligi yerinde olsun da bunlarin hepsi gecici degil mi??
canim benim senin de cok az kalmis yaaa dedigin gibi her an gelebilir bebis
nolsun canim ugrasiyom yaaa iste, seni sormali?? pasa nasil??
ayyyyyy koca göbekli dediii kavgada sölenmez ha
hg regencim nasılsın?sen kalmazdın bu saatlere?
aaaa avatarın yeni dikkatimi cekti cok güzelmiş
içim açıldı ohhhhhhhhhh
du havaya girdim bende degişeyim
evet canım yokluyo zaten de ben kapıları açmıyom
Geçecek gibi gelmiyor bana ama inşallah dediğin gibi olur gecer canim
Ayyy canım kabızlık ne zordur bılırım allaha sukur hamılelıkte okadar fazla yasamadım ama ben normalde hep kabızdım. Artık dalga konusu olmuştum yıyon içiyon çıkarmıyon nerene gıdıyo bu yedıklerın dıyeama hamılelıkte normalmış. Dpktorum demıştı.
Hıhhhhkustum işte sızle yakında gobegım kalmıcak ama benı buralarda goremıceksınız. Çokkkk arıcanız benı. Koca gobeklının gobegıyle bırlıkte kendıde gıttı dıye çok uzuleceksınız
Anam direk suçladın nasıl açıklama yapmıyayım
ayy canım çokda onemlı degıl mıde yanmaları fılan ne bıleyım bırden o an mıdem yandı dıye yazdım yoksa tabıkı bışeyler yaşıcaz sonuçta içerde bı canlı buyuyo azıcık ezıyet verecek tabıkıaz kaldi canim sIk disini, bebegine kavusunca hepsini unutursun mutlaka:??
şimdi bizimki der o göbek değil bebek bebek bugün fotosunu gördümm kızz maşallah çok güzelleşmişsin çirkin şeyyoğlu güzellik katmış
amin güze3l dileklerin canım hülyamrabbim sana bunları unutturacak seni sevince boğacak mucizeni inşallah en yakın zamnda nasip eder canım hepimizin imtihanı onun hükmü karşısında boynumuz kıldan ince
insallah sennde güzel biten hikayelerin olcak temiz bi kalbe sahip oldugunu o kadar cok hissettirdinki bana belki sanal alem nerden anladın diyeceksin ama gercekten kanım sana cok ısındı canım ..rabbim unutturmasın ins dualarımda sizleride geçiricem canım allah nasip ederse adı EMİR
şimdi bizimki der o göbek değil bebek bebek bugün fotosunu gördümm kızz maşallah çok güzelleşmişsin çirkin şeyyoğlu güzellik katmış
ayyy canim ac kisss gelsin bebis, gelmis zamanicok güldüm heeee allah da seni güldürsün, demek acmiyosun kapilari
artik bilemiyorum canim, ben hic hamilelik gecirmedigim icin bir sey diyeme, sadece duyduklarimi söylüyorum ben de
ayy canım çokda onemlı degıl mıde yanmaları fılan ne bıleyım bırden o an mıdem yandı dıye yazdım yoksa tabıkı bışeyler yaşıcaz sonuçta içerde bı canlı buyuyo azıcık ezıyet verecek tabıkı
Kusmuştum sana ama iltifatından dolayı barışasım geldıhadı yıne ıyısın affettım senı
kuzu yazdımya regenin avatarı hoşuma gitti bir deişiklik yapayım dedimMeryem sekılyapmışsın super olmuş
ama ben narıı ısterım
mucize hanim nereye gitti kizlar??? ben geldigimde burdaydi :44:
amin güze3l dileklerin canım hülyam
benimde sana hislerim aynı,sık görüşemesekte ilk gördügüm gün sevdim seni ve anında kardeş olduk
hislerinde dualarında beni cok mutlu etti canım..
seninle 5hafta falan var die huysuzlanıodum sabırsızlanıodum ama nasip böleymiş
bu arada oglunun ismini cok begendim adıyla yaşasın emir bebegimiz
evet bebişler güzelleştirio annesini
ayyy canim ac kisss gelsin bebis, gelmis zamanicok güldüm heeee allah da seni güldürsün, demek acmiyosun kapilari
artik bilemiyorum canim, ben hic hamilelik gecirmedigim icin bir sey diyeme, sadece duyduklarimi söylüyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?