Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ben onu yapmadım ama çörekoyu yaptım bu hem adette duzenliyomuş bakalım görcez 43 de deli ettiler beni bu ay ne olacaz

iste tatlim o kafaya takmakla ilgili.. inan bana.. biliyosun benim de bebek istemeye basladigimda adetlerim de gecikmeye basladi.. sonra si olunca 3ay korunmak zorunda kaldik, hatta hap almadan korundum ben.. bu zikkim adet günü gününe gelmez mi???? hatta 2-3 gün erkek bile geldi.. 3ay korunma bitti, yine gecikmeye basladi.. sadece stresten oluyor benim eminim artik.. sen de takma lütfen

yok teyzelerinin içinden kız geçiyo nedense tatlım...

ayyyy ne ayip yaa.. tabiki dr senin kaynanani neden taksin ki??? allahtan dememis sen mi tembihledin diye :26: dedigin gibi cekilmez ama onun da yanina yapisip gelmesinden iyidir kuzum ya..

ay zaten senin görümcenle kizina ben cakacam yaaa :20::20::20: neyse aksam aksam günaha girmeyeyim.. oturmus hafta mi sayiyorlar?? amaann neyse ya... kuzum kirmizilarin gecikmesindense gününde gelmesi cok daha iyi inan bana.. bak benim yine gecikmem oldu cok sinirim bozuldu yani öyle daha cok yipranirsin.. allah hayirlisini verisn..

ben de tam sakin bi ara bekliyordum sormak icin ama nerdee :1::1::1: yaaa yarin sogan suyuna baslamak istiyorum yaa yapan var mi aranizda???
ibrahim amcadan duyduğuma göre bata 15 gün kala başlıyorsun. 1.5 bardak suyu kaynatıyorsun. içine 4-5 büldüğün orta boy kahverengi soğanı atıyorsun. 5 dk ağzı kapalı kaynatıyorsun. içebileceğin sıcaklığa gelene kadar soğutuyorsun. çok soğumucakmış. hem tadı kötü oluyormuş hemde faydası azalıyormuş. günde 2 kere içiyorsun. ya sabah akşam. yada öğlen akşam. yemeklerden 15 dk önce içiyorsun. her seferinde taze hazırlıyorsun. bildiğim bu kadar. kullananlardan duyduğuma göre tadı berbatmış:37:

noldu senın temızlık:1::1:

Geçmişi okusaydınız, başıma geleni bilirdiniz..
Bugün sadece camları sildim..
Tül perde yıkadım... Yıkamaya çalıştım yani..
Çünkü 10 yıldır tık bile demeyen makina bugün bozuldu..
Hemde tüllerim içindeyken..
Fazla temizlik yapamadım, makina sinirlerimi bozdu acayip..:14:

Hatta söylendim size, ne göz varmış sizde diye.
Kıskandınız beni diyee...:19:

evet çok tatlıymışşş senin niye keyfin yok canım???

Keyfim yok, nedenini bilmiyorum..
Benim bazen olur böyle..:14:
Acayip sıkılırım, sebebini bilmem..:14:

hadi ya yaptın temizlikleri kalmadı bize enerrjidimi

Yoruldum evet..
Çünkü en gıcık ve yorulduğum iş cam silmek ve tülleri perdeleri yıkayıp asmaktır..
Neyse atlattım şükür..

anladim canim yaa... aslinda cok kafaya tamak iyi degil gercekten.. ben bi dr arkadasla konustum da, cok kizdi bana.. böyle sürekli bu konuyu konusmak hatirlamak cok yanlis dedi.. o yüzden cok az geliyorum foruma da.. hatta o adeti geciktigi zaman psikolojik olarak kafasni rahatlatip adetini düzene sokuyormus, her sey kafada bitiyor diyo.. hamile görürsen sürekli hamilelerden haber alirsan olmaz diyo.. bi sürü seyler konustuk.. ben kendimi cok yiprattim yaa.. aman dikkat edin siz de..

ben bu ay inanılaz rahtım nedense çütakmadım bebek olayını öle gun aşırı falan yıprattı adeta derken kendi haline bıraktık zaten hemen hemen gun aşırı oldunu farkettk ama ne zaman istersek bu ay ateş ölçmeye devam ediyorum bi de kur yaptım yani alıştım ondan adet olsamda geciksen normal hal aldı benim için sende böle düşün gercekten daha duzgun psikolojiye sahip olunuyo

darısı başımıza ay ben adet döneminde hiç agrı falan bilmem ama cok mutsuz olurum eskiden beri ruh halim bzulur öle olsa gerek

QUOTE]

Yoruldum evet..
Çünkü en gıcık ve yorulduğum iş cam silmek ve tülleri perdeleri yıkayıp asmaktır..
Neyse atlattım şükür..

bilıyorum canım okudum;hatta gündüz o yazdığına cevapda yamıştımmm:53:
ben sonrasında ne yaptın dıye sordum:34:

Yoruldum evet..
Neyse atlattım şükür..

darısı başımıza ay ben adet döneminde hiç agrı falan bilmem ama cok mutsuz olurum eskiden beri ruh halim bzulur öle olsa gerek

ibrahim amcadan duyduğuma göre bata 15 gün kala başlıyorsun. 1.5 bardak suyu kaynatıyorsun. içine 4-5 büldüğün orta boy kahverengi soğanı atıyorsun. 5 dk ağzı kapalı kaynatıyorsun. içebileceğin sıcaklığa gelene kadar soğutuyorsun. çok soğumucakmış. hem tadı kötü oluyormuş hemde faydası azalıyormuş. günde 2 kere içiyorsun. ya sabah akşam. yada öğlen akşam. yemeklerden 15 dk önce içiyorsun. her seferinde taze hazırlıyorsun. bildiğim bu kadar. kullananlardan duyduğuma göre tadı berbatmış:37:

ben bi basladim iste asi olunca nasilsa koruncam dedim saliverdim.. tadi hiiiiiiiic sorun degil.. kilo da verdiyormus :34::9: saka bi kenara bebege deger yani.. forumda baktim da adetim 7. günü diyo, iste bugün itibariyle benim 9-gün bir sey olmaz sabaha baslarim hemen.. 15gün devam etcekmis aynen de anlattigin gibi. adetleri de düzenleyip iltihap felan koymuyormus.. ki sükür yok.. yine de iste bi ümit :31: ama kullanip da fayda gören de cok yaaa :44::44::44:

evet canım tadı cok berbat bende içtim vallh nefesımı tutarken içiyodum.bendede adet düzensizliyi var sıtres herseyi kafaya takıyom doktor dedi cok etkiliyomuş bunlar

ayyyy ne ayip yaa.. tabiki dr senin kaynanani neden taksin ki??? allahtan dememis sen mi tembihledin diye :26: dedigin gibi cekilmez ama onun da yanina yapisip gelmesinden iyidir kuzum ya..

ay zaten senin görümcenle kizina ben cakacam yaaa :20::20::20: neyse aksam aksam günaha girmeyeyim.. oturmus hafta mi sayiyorlar?? amaann neyse ya... kuzum kirmizilarin gecikmesindense gününde gelmesi cok daha iyi inan bana.. bak benim yine gecikmem oldu cok sinirim bozuldu yani öyle daha cok yipranirsin.. allah hayirlisini verisn..

ben de tam sakin bi ara bekliyordum sormak icin ama nerdee :1::1::1: yaaa yarin sogan suyuna baslamak istiyorum yaa yapan var mi aranizda???

neyse kapatalım konuyu zten ağrımda var çıkrım birazdan...
şimdi beyaz soğanı kabuğuyla 4 böl..2 bardak suyu kaynat içinede bunu koy üztü kapalı kısık ateşte 5 dk kaynat.ılınca öğlen yemeğinden yarım saat önce iç.akşamda aynı şekilde. adetinn 14. günü başla 15 gün devam et..adet oluncada diğer adetine son 10 dün kala başla adet olsanda devam et 15 günü tamamla. diğer ayda yap.toplam 15 günolcak..ama bence tam yumurtlama zamnnıda süt buharıda yap

bilıyorum canım okudum;hatta gündüz o yazdığına cevapda yamıştımmm:53:
ben sonrasında ne yaptın dıye sordum:34:

Bende zaten kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla hesabı yapmıştım..

Sonrasının çoğu mak. tamircisiyle telefonda muhabbetle geçti..
Şöyle yap, böyle yap muhabbeti..
Tabii bu arada benim tüllere olanlar oldu..
Onları tek tek ütüledim falan..
Yemeği zor yetiştirdim..

Gıcık bir gündü anlayacağın..:120:

neyse kapatalım konuyu zten ağrımda var çıkrım birazdan...
şimdi beyaz soğanı kabuğuyla 4 böl..2 bardak suyu kaynat içinede bunu koy üztü kapalı kısık ateşte 5 dk kaynat.ılınca öğlen yemeğinden yarım saat önce iç.akşamda aynı şekilde. adetinn 14. günü başla 15 gün devam et..adet oluncada diğer adetine son 10 dün kala başla adet olsanda devam et 15 günü tamamla. diğer ayda yap.toplam 15 günolcak..ama bence tam yumurtlama zamnnıda süt buharıda yap

evet yaaa süt buharini da sen demistin bana yine.. teee ne zaman ama.. onu da denerim ya nolcak sanki cok zor bir sey degil ya.. kac kere yapmak lazim onu canim???

Back
X