hee anladım tatlım eti cracx olsa olmuyo mu![]()
Ya tuzlu kraker olsun da, hangisi olursa olsun...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee anladım tatlım eti cracx olsa olmuyo mu![]()
Ya tuzlu kraker olsun da, hangisi olursa olsun...![]()
Sanirim ben esimi biraz bu kurler ovtest ates olcme vs cok etkiledim sanki yillardir ugrasiyormusuzda olmuyormus gibi oldu
Bidahaki ay oluruna birakmis gibi daavranip esimi rahatlatmaliyim
Demetcim 41meryem suresine ara verilebiliniyormu yani bu aksam okumayip yarin okusamda yinede 41gune tamamlasam olurmu yoksa araliksizmi okumaliyim
Yaren ben batimi bilmiyorum canim dongum sasti
Ben biraz esimin moralini duzelteyim bari cok sagolun opuldunuz
Demet cevabini bekliyorum
tamam canım şaka yapmıştım zaten...hehehe olur deneyeceğim...şimdi gene bulanıyo leblebi yiyorum hee...
kız çok yime hee kabız olursun bakkk...
çok yemiyom tatlım merak etme...az yiyom ayy çok midem bulanıyo gene...
kızlar ben çıkıyorum bugünlük bu kadar herkese iyi geceler allah rahatlık versin![]()
yarencim bana msj atmissin ama malum 10 dk dolmadan cevap veremiyorum, hemen öncesinde mesaj yazmistim.. seni bekletmeyim diye burdan yazayim dedim, kusura bakma kuzum farketmedim selamini yoksa neden esgeceyim..![]()
yarencim bana msj atmissin ama malum 10 dk dolmadan cevap veremiyorum, hemen öncesinde mesaj yazmistim.. seni bekletmeyim diye burdan yazayim dedim, kusura bakma kuzum farketmedim selamini yoksa neden esgeceyim..![]()
yaren nerdesin sen tatlımmm..off benm mide bulnatım gene başladı bakkk uyuz oldumm hee...ilaç içmekten bıktım yaaa.sevmiyorumda ilaç içmeye mercimek kadr ilacı 2 bardak suyla anca yutomm..yumurtalıklarımda ağrıda ne o kız benim kistlermi büyüdü ne gnee
kuzum ama batada azkaldı ay geliyomuki mucizen
seydaaamm seydammm nerdesn sen bebem???aaa regenimmm napon bakimmm sen nasılsın ttalım yaaa...çok özledim senidee
nillllll napıyon kuzum aşağılarda aşkınımı bekliyon pambik ne oldu meraktayım meri geliyo msn actı
yok kızzzzz benim kocaşin bu gün tavukluğu tuttu. saat 9 olmadan yattı vallaelifim zadem gureştindemi geldin
seydaaamm seydammm nerdesn sen bebem???aaa regenimmm napon bakimmm sen nasılsın ttalım yaaa...çok özledim senidee
nillllll napıyon kuzum aşağılarda aşkınımı bekliyon pambik ne oldu meraktayım meri geliyo msn actı
aaa dimiii artık sevgililer gününe girdikkseydaaamm seydammm nerdesn sen bebem???
hergün seni andık yaffff vallahi merk ettim...kötü bişe olmadı dimi???
suay var bugünde yazdı listeye gircem die çıldırıyor kız...
karabiberde liste istiyorr..geçmişi okucaksın dimi?
benmde kırmızılar geldi batı mı 11 mar yapabilirsin
geldim bebemmmmm...nil beni beklıordur hahahha..askım benim
pampik hiç girmedi mi..kesin gezmeye gitmiştirr..
doktor ne dedi acaba
bu arada sevgililer gününüzü kutlarım kızlarrrrrrr