Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ttalımm geldim sonnda iştee listeye bak ilk sayfada kzuummm...özledinmii kızzz beniiiseydaaamm seydammm nerdesn sen bebem???
hergün seni andık yaffff vallahi merk ettim...kötü bişe olmadı dimi???
suay var bugünde yazdı listeye gircem die çıldırıyor kız...
karabiberde liste istiyorr..geçmişi okucaksın dimi?
benmde kırmızılar geldi batı mı 11 mar yapabilirsin
geldim bebemmmmm...nil beni beklıordur hahahha..askım benim
pampik hiç girmedi mi..kesin gezmeye gitmiştirr..
doktor ne dedi acaba
yok kızzzzz benim kocaşin bu gün tavukluğu tuttu. saat 9 olmadan yattı vallabide benim kırmızılar yeni bitti diye vücudun dinlensin diyo benimki
biraz fazla düşünceli. zaten perşembe günü doktora gidecem ya onun da rahatlığı var. eee sen ne yapıyon görüşmeyeli akşam gezmelere gitmişsin aldık haberlerini
aaa regenimmm napon bakimmm sen nasılsın ttalım yaaa...çok özledim senidee
tamamdır ozaman ee napıyon bakım biz kaldımız yerden devam varmı sende gelişme ben 43.gunde gördum kırmızıları sende varmı beiş yada kırmızılar
seydammm, elifzademm, nartanemm, gece kuşu demet,veee asskkkııımmm ...nil
canlarım hepinize iyi aksamlar diliyorum..
mecburi bir kv ziyaretinden sonra tekrar karşınızdayımmmm![]()
hoş geldin canımmm. şimdide bi 15- 20 dk kadar ben yokum.seydammm, elifzademm, nartanemm, gece kuşu demet,veee asskkkııımmm ...nil
iyiyim canım sen nasılsınn. girmiyon ne zamandırrayy ttalımm geldim sonnda iştee listeye bak ilk sayfada kzuummm...özledinmii kızzz beniii
napon elifim nasılsın ttalımm..
Elifcim benimkide uyumus. Benimde uykum yokk geri geldim
Kankiiii hosgeldiiiinnn
Seyda benide yaz canim 25ocak sat. Bat 25subat olsun bekleyelim. Evlilik 20.07.2008
hahah düşünceli kociş..hatta fazla düşünceli kocişşyok kızzzzz benim kocaşin bu gün tavukluğu tuttu. saat 9 olmadan yattı vallabide benim kırmızılar yeni bitti diye vücudun dinlensin diyo benimki
biraz fazla düşünceli. zaten perşembe günü doktora gidecem ya onun da rahatlığı var. eee sen ne yapıyon görüşmeyeli akşam gezmelere gitmişsin aldık haberlerini
ahhh kankacım...hamiş kankammm yine rastlamaşamadık...kızlar ben çıkıyorum bugünlük bu kadar herkese iyi geceler allah rahatlık versin![]()
özledim tabi bebegm...yaf görmedin mi hep adını andım..ayy ttalımm geldim sonnda iştee listeye bak ilk sayfada kzuummm...özledinmii kızzz beniii..
Elifcim benimkide uyumus. Benimde uykum yokk geri geldim
Kankiiii hosgeldiiiinnn
Seyda benide yaz canim 25ocak sat. Bat 25subat olsun bekleyelim. Evlilik 20.07.2008
hahaha teşekkür ederim tatlım...bana da cok sevdigim bir arkadaşım armağan ettimeriiiiiiiiiiiiii o ne güzel bi avatar kis öylebayildim valla...
namaza mı gidiyorsun kızz..bana da dua et olur muuuhoş geldin canımmm. şimdide bi 15- 20 dk kadar ben yokum.
:
hanii bana yokmuu?![]()
ölüyodum kız bi hasta oldumkii domuz gribi hak getire...kadır grıbi oldum sanki yaa...anca biraz toprladımda öle geldimmaaa dimiii artık sevgililer gününe girdikkseninde kutlu olsun canımmm
şeydaaaa nerelerdesin sen bakayım. kayboldun ortalıktan.
kv ne kızzz???seydammm, elifzademm, nartanemm, gece kuşu demet,veee asskkkııımmm ...nil
tamm tatlımm eklerim yaş kaç ilk bebkmii..Elifcim benimkide uyumus. Benimde uykum yokk geri geldim
Kankiiii hosgeldiiiinnn
tek dert ztn fsh hormonu artık beynimizle nasıl oynuyosakk fsh hormonunu esir altına alozzz...kuzucum ben baydır yoktum ztn sende farketmişindir...diyet topinede girodumm yanii...saremnazdan haber varmı pekiihii tabii.... beni biraktiniz hepiniz halbuki ben ne mutluyum hep beraberkenolan bana oldu valla...
benim de asagi yukari 43. günde geldi kuzum kirmizilar.. yok bir sey ben deesim bugün dra gitti iste cok sükür bir sey cikmadi.. ayin 24üne örnek vercek iste.. insallah o zamanda bir sey cikmazsa icimiz rahat etcek.. ben niliyorum ya benim en büyük derdim stres
3ay korundum asi yüzünden, günü gününe geldi kirmizilar yaaa hatta erken bile geldi.. ama bebek calismasi olunca hep gecikiyo hep gecikiyo :44: cok sinir oluyorum..
hoş geldin canımmm. şimdide bi 15- 20 dk kadar ben yokum.
iyiyim canım sen nasılsınn. girmiyon ne zamandırr![]()
nillllll napıyon kuzum aşağılarda aşkınımı bekliyon pambik ne oldu meraktayım meri geliyo msn actı
hoş geldin meriçim
hii tabii.... beni biraktiniz hepiniz halbuki ben ne mutluyum hep beraberkenolan bana oldu valla...
benim de asagi yukari 43. günde geldi kuzum kirmizilar.. yok bir sey ben deesim bugün dra gitti iste cok sükür bir sey cikmadi.. ayin 24üne örnek vercek iste.. insallah o zamanda bir sey cikmazsa icimiz rahat etcek.. ben niliyorum ya benim en büyük derdim stres
3ay korundum asi yüzünden, günü gününe geldi kirmizilar yaaa hatta erken bile geldi.. ama bebek calismasi olunca hep gecikiyo hep gecikiyo :44: cok sinir oluyorum..
hahaha teşekkür ederim tatlım...bana da cok sevdigim bir arkadaşım armağan etti
hoşgeldin bu arada...seni görmek güzel..nasılsın?
namaza mı gidiyorsun kızz..bana da dua et olur muuu
tatlımm nilüperimm sana olmas olur mu????
ben yazdıgımda sen ve regenin adı yoktu sonra gelmişsiniz bebegimmm
benim nilüperim nasıl acaba? sevgililere gününü kutluyom anam![]()
hahah düşünceli kociş..hatta fazla düşünceli kocişş
ahh hiç gülesim yoktu elifim..
ahhh kankacım...hamiş kankammm yine rastlamaşamadık...
bugünde ben gezmelerdedim
özledim tabi bebegm...yaf görmedin mi hep adını andım..
kız birazda korktum he...ne oldu buna die..
cidden neden girmedin kaç gündür?
hesap ver bakiim banatopicimizi sahipsiz bırakma
gerçi biz yokluğunu belli etmedik ama
hoşgeldim nartanem...bende yeni geldimmm![]()
hoş geldin canımmm. şimdide bi 15- 20 dk kadar ben yokum.
![]()
hoşbulduk gece kuşum...
bu arada yaren kankim neler karıstırıyor acaba
o beni görünce böle sessiz kalamazdı
ya da heyecanmı yaptı acaba![]()