tamam kuzum evet açık oluyo yetiştirmem gereken haritalar var onları çiziyorum ne yapalım ama sizi bırakırmıyım ben sende bizi bırakma ben kendimi çok yalnız hissediyorum o zaman![]()
bAK, BEN GENE BURDAYIM AMA SEN YOKSUN..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam kuzum evet açık oluyo yetiştirmem gereken haritalar var onları çiziyorum ne yapalım ama sizi bırakırmıyım ben sende bizi bırakma ben kendimi çok yalnız hissediyorum o zaman![]()
bAK, BEN GENE BURDAYIM AMA SEN YOKSUN..![]()
kuzum benım ne yapayım yazdıklarınızı okudum ancak bitti yaaa kızlar kaça kadar yazışmış raziyeler neler olmuş neler bebeğim şeyda aramıza gelmiş benide listeye eklemiş yuppi bide duydum sitelere erkek felan giriyormuş tırstım valla burda bu kadar şey yazıyoruz allahım sen koru bizi yaaaa varsa öyle biri allaha havale ediyorum onu
ellerine sağlık cnm
Bizim evlilik yıl dönümümüz : 26.12.2011
Bat : 14.02.2012 di ?? (inşallah gelmez gebelik testi pozitif)
Sat : 14.01.2012
Verilere göre hamileyimmmİnşallah hayırlısıyla sonuna kadar gideriz bebişimle sağlıkla...
tatlım çok sevindim sana bugünün en güzel hediyesi masal oldu tebrikler
kızlar bende yatim artıkk..ruh halim zetn ii değil e bide hastayıomm yarınn konuşurukk olarmıı öptüm hepicinizii![]()
İnşallah tatlımm bugünü sağ salim atlatalım da....Bacak bacak üstüne bile atmıyorum atma dediler ayaklarım hep yukarıda işteyim bu aradaEşime de mail attım sabahtan bu resmi sevgililer günümüz kutlu olsun diye bak resmeEki Görüntüle 346610 Eki Görüntüle 346617 .....
(Bu arada hepınızın sevgılıler gununu kutluyorum canlarımmm Allah hıc ayırmasın sevdiklerimizden bızlerı, sizleri)
ay canım benım çok iyi yapmışsın dr. dediğini yap tabi yüksek tut ayağını çok şeker olmuş bayıldım ben inanıyorum bebeişimiz sağlıkla kucağına alacaksın
ay canım benım çok iyi yapmışsın dr. dediğini yap tabi yüksek tut ayağını çok şeker olmuş bayıldım ben inanıyorum bebeişimiz sağlıkla kucağına alacaksın
benım kocacımda bana bambiden çizmeyle takım çanta almış tam istediğim gibi beluş tüylü
biraz önce sekreter kız kargon var dedı bende kargo beklemıyor nedır dedım bılmeme dedı aşağı indim çocuğun elinde bir demet gül kocamdan ve not :canım eşim günümüz kutlu olsun senı çok seviyorum yazmış içim içme sığmıyor sabah ayrı şimdi çiçek çok mutlu oldum yaaaa![]()
nartanem merhabalar bugun sana ve tum arkadaşlara mutluluklar getirsin öptum kocaman
Canımm benim çok güzellll senin adına çok sevindim Allah ayırmasın hiç.......
inşalla tatlım işe yarar nasıl adetler duzenlimi yumurtlama gunlerine dikkat ediyomusun
düzenli canım adetlerim yumurtlama günlerine dikkat ediyorum hatta şuan bat a 13 gün kaldı :) artık çalışmalara ara verebiliriz sanırım![]()
kuzum sakın ara verme ben 2 ay o hatayı yaptım sabit bi yumurtlama yokmuş mesela ben düşüğümde adet olmam gereken gun yumurtladım adet olana kadar devam inşalla olmaz ki 13 gun kalmış bata mesela normal yumurtlama bile adete 14 gun kaladır sakın ara verme
benım kocacımda bana bambiden çizmeyle takım çanta almış tam istediğim gibi beluş tüylü
biraz önce sekreter kız kargon var dedı bende kargo beklemıyor nedır dedım bılmeme dedı aşağı indim çocuğun elinde bir demet gül kocamdan ve not :canım eşim günümüz kutlu olsun senı çok seviyorum yazmış içim içme sığmıyor sabah ayrı şimdi çiçek çok mutlu oldum yaaaa![]()