kızlar selam.dün gece dr.gece saat 10da muayne olabildim allahım kafayı yicektim gece o saata kadar bekledik ve topu topu 10dk.baktı.şimdi şöyle hormon testimin sonucu LH:8,47 FSH:4,01 .neyse 5-6 tane yumoşum oluşmuş ama lh değerim fsh göre biraz daha yüksek olduğu için sağlıklı şekilde çatlamıyorlarmış.rahim temiz dedi kist falan yok dedi.bana serephone yazdı günde 3 defa iç bunu ve pzartesi tekrar gel hemen yumurtalara tekrar bakalım dedi.veeee KORTUĞUM BAŞIMA GELDİ BENDEN RAHİM FİLMİ İSTEDİ:18:yanlız aklıma takılan adam bana akşam 6 da gel dedi biraz araştırdım netten aç karnına yapılıyormuş 1gün öncesi cinsel ilşki olmaması gerekiyomuş falan filan dr.bunların hiçbirini bana demedi.yaa kızlar kafam çok karıştı biraz şu Lh hormonunu falan araştırdım hayıt tohumu suyu içip düşürenler var.ben şöyle yapmayı düşünüyorum lütfen siz de fikir verin cmartesi başka bi dr.daha gidicem eğer o da film derse o zaman çektiricem bu dönemde ilacı içsem bu ayıda film çektirmeden geçirsem nasıl olur.aranızda bu ilacı kullanan varmıydı dozu bana biraz yüksek geldi sanki günde3.offff kafam çok karıştı

lütfen yarım kızlar