Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yarencim haklısın bence bak pampiğim ne güzel açıklama yaptı yaren nede olsa o tecrübeli yaren bende pampiğime ne cvp verceğimi bilemedim bilgilerin için sağol canım benım

haha cnm benim sorma ya bebek isteediğimden beri kadın doğum uzmanı oldum gerci kelin ilacı olsa kendi başına surermişte bakma cnm ya

6 subatta adet oldum en son canım.ama gecikmeli olmustu biraz.cok umutlanmıstık bizde:(benim hep 24 günde olurdu adetım.gecen ay 29 günde oldum

bence gayet normal bu sen büyük ihtimal 4 şubatda adet olu ihtimalin var olmazsan hamişsin en riskli dönemlerin yanı hamıle kalman için sen şimdi 16 başla gün aşırı yap yada 2 günde bir ama 19-20-21 hergün sonra gün aşırı 25 kadar devam et doktorlar büyük ihtimal herkesin yumurtlama günü aynı olmaz her kadın farklı olur diyor bu nedenle sen 11 günle 20 kadar bu şekilde devam et ben dor. sordum bu şekilde dedi

haha cnm benim sorma ya bebek isteediğimden beri kadın doğum uzmanı oldum gerci kelin ilacı olsa kendi başına surermişte bakma cnm ya

eeee kuzum benım senın yıne bır tane var çok şükür uzun ömürlü olsun 2ncide olur elbet tatlım hadı hayırlısı darısı bıze olsun inş.

bence gayet normal bu sen büyük ihtimal 4 şubatda adet olu ihtimalin var olmazsan hamişsin en riskli dönemlerin yanı hamıle kalman için sen şimdi 16 başla gün aşırı yap yada 2 günde bir ama 19-20-21 hergün sonra gün aşırı 25 kadar devam et doktorlar büyük ihtimal herkesin yumurtlama günü aynı olmaz her kadın farklı olur diyor bu nedenle sen 11 günle 20 kadar bu şekilde devam et ben dor. sordum bu şekilde dedi

tmm canım cok sağol bilgiler için.bakalım belki topik ugurlu gelir bu ay hamile olurum:)

tmm canım cok sağol bilgiler için.bakalım belki topik ugurlu gelir bu ay hamile olurum:)

inş. canım benım neden olmasın sonuçta sende bir kadınsın her kadın gibi elbet annelık duygusunu tadacaksın inş. hepimiz hayırlısı olsun :49: hamişler dolsun burası sonra hamişlerden bahsederiz artık :9:

kızlar biraz araştırdım kesinlikle hsg çektirmiyorum (en azından şimdilik)fena zor bişymiş neyse ben küre devam edicem sigarayı bırakıcam yumurta kalitesini çok etkiliyomş cmartesi bi dr. daha gidicem bakalım yumoşlar nasıl mış diye.

gece görüşemiyeceğim arkadaşlarım SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN inşallah önümüzdeki yıl bu güne hepimiz 3 ya da 4 kişilik bir aileyle gireriz:16:(artırmak isteyen olursa söylesin:1:):54:

gece görüşemiyeceğim arkadaşlarım SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN inşallah önümüzdeki yıl bu güne hepimiz 3 ya da 4 kişilik bir aileyle gireriz:16:(artırmak isteyen olursa söylesin:1:):54:

tamam tatlım çektirme orkmuşsun belli bende tırstım haaa allahım inş. bu ay tutarda benımde çektırmeme gerek kalmaz dr. banada eğer bu ay olmazsa film çekip tüplerine bakcaz dedi inş. kırmızılanmam
ama bugün kırmızılanayım kıyafet anlamında senınde kutlu olsun gülüm

kızlar biraz araştırdım kesinlikle hsg çektirmiyorum (en azından şimdilik)fena zor bişymiş neyse ben küre devam edicem sigarayı bırakıcam yumurta kalitesini çok etkiliyomş cmartesi bi dr. daha gidicem bakalım yumoşlar nasıl mış diye.

canımmm benim doktor önerdiyse yaptır derim anestezili olmuyomu bi arastır,çünkü rahim filminden sonra hamile kalan yakınım var.. tüpler acık olduğu halde ikisi de filmden sonra hamile kaldı hem de 9 yıl sonra..

amiiinnnnn..... evrene pozitif enerji gönderelim kızlarrrr hersey güzel sağlıklı huzurlu olsun,kucaklarımız bebişş dolsuuunnn....

kızlar merhaba napıyonuz bakalım nasıl gecti bugununuz bakalım burası tenha tabi herkeste kutlama benim koçiş işte ben nette

Back
X