Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlAR merhaba bi bakımmdedim kızlar hurrem bitince gelicem tum sevdiklerimi beni sevenleri baklıyrum öpuldunuz kocaman
ii bakalımm kuzucumm benimmm
teşekkürler mericim canım bende sizin sayenizde rahatladım ohhhhhh be yaşasın allahtan resimler gözükmüyor ya ne bileyim işte insan bir anda huzursuz oluyor ama suan çok iyiyim tatlım sağol siz gececisiniz valla sabah sizin yorumlarınızı okumaktan çalışamıyorum cadılar bu işi bir düzene sokun bak bozuşacağız sana şeydaya yarene elif zeynepe sekerkıza daha saysammm çok

kızzz sensinn cadı şuna bakk...napim kuzum yaa kocam gececi olunca uyuyamıyorum anca böle oluyo...hee bu arada sende amma korkmuşun hee birileri görcek diye..tatlım yazıştıklrımızı okusunlar ne olcak ..sen çok özel bişey söylicen zmn kimlini açığa vercek kadr o zamn özelde msj atrsınn..ztn albümlerinede arkaşlrından başka kimse görmüyor.. o yüzden sorun olmaz ttalım.çoğu kişi googleden arştırınca gerekli bilgilere ulşıyo ...yaralı bi topik sorun olmaz ttalım benimm:54:

meriiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben geldim sen gittin kız
bebegmmm bekledm bekledmm gelen olmadı napiimm:(
görmedm senn kankamm
hımm anladm tamam konusuruz saati ama bari 01.30 olsun yafff
yoksa altlara düşcez hem anladn sen..hemde 01.30 da yatsak 09-09.30 gibi 8 saat uyku rahatca kalkarız..
anladın sen onu:27::27::27:
kızlar napıyonuz aşagu-ıda başlamadan hurrem yazın bi iki cumle barim zaten merimde ditti

ben geldm yavrumm hadi sende gelll:23::23::23::23:

sevcancımm, seydamm, niluperrrcim nasılsınız calarım???

beni özlediniz mi bakayım:27::27::27:

özledikk cnm benimm özledikk iiyim napim bende örgü öröm halenn..önü bitti arkasını örom şimdi yaka kescem az kaldı bitcek..ay btsinde başka birşeye başlıcamm

:nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar: sana canm...vallahi sevindim senin adına..
bu arada ne renk yapıosun peki?

kırmızı bi ipim kalmıştı..şal yapodum normalde iğnem kırılnca kaldı canım sıkılıyodu ne yapsam diye düşünürken kırmızı ipimle karşılaştım dedim bi bebk süeteri yapim..öle takılıyom işte..şimdi bi pembe ipim kaldı bir de alacalı bir renk var o alacalı renkten kapşonlu hırka örcem bide bantolon örcemm

kırmızı bi ipim kalmıştı..şal yapodum normalde iğnem kırılnca kaldı canım sıkılıyodu ne yapsam diye düşünürken kırmızı ipimle karşılaştım dedim bi bebk süeteri yapim..öle takılıyom işte..şimdi bi pembe ipim kaldı bir de alacalı bir renk var o alacalı renkten kapşonlu hırka örcem bide bantolon örcemm

maaşallah bu ne marifet

Back
X