Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
allah hepimizin yardımcısı olsun hamile kalmak için uğraş didin ama onunlada iş bitmiyo sonrada kaybetme korkusu var çok zor allah kucağımızda göreceğimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

hadi yaaa:14: bende çok kötü oldum şimdi. peki sebebi neymiş dr bişey demişmi. allah sabır versin. çok üzüldüm:14:

kuzum ilk kan testinde 161 çıkmıştı ya değeri ikincisinde 57 çıkmış dr da kese gözüküyo ama değer düşüyo demiş...pazartesiye kadar kanamayla düşecek düşmezse kürtajla alacaz demiş ya ben çok kötü oldum içim acıyo canım elifim benim ne kadar sevinmiştim hamile olmasına...

kuzum ilk kan testinde 161 çıkmıştı ya değeri ikincisinde 57 çıkmış dr da kese gözüküyo ama değer düşüyo demiş...pazartesiye kadar kanamayla düşecek düşmezse kürtajla alacaz demiş ya ben çok kötü oldum içim acıyo canım elifim benim ne kadar sevinmiştim hamile olmasına...
evet canım çok üzücü bi durum. bu durumda söylemek ne kadar doğru bilemem ama söylemeden edemicem. madem bebekten ümit kesilmiş işallah kendiliğinden düşerde o masaya yatmasına gerek kalmaz. kürtajın zorluğunu yaşadım onunda yaşamasını istemem:50:

rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin işallah.

allah hepimizin yardımcısı olsun hamile kalmak için uğraş didin ama onunlada iş bitmiyo sonrada kaybetme korkusu var çok zor allah kucağımızda göreceğimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

amin canım benim allah yardımcımız olsun...sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin rabbim...

bende ona bakıyodum seyda muğlalımısın sen
yok tatlım ne muğlesı ne alaka77 yüüzndenmi yoksa??yok izmitliyim ben

tatlım hepimiz sevindik tabe..kesemi?KESE 1500 değerlerde vajinalultrasanda belli oluyo.hayırlısı olsun tatalım..sakat olma ihtimali olan yani krmozom nedeniyle bebek oluşurkn hata oluyo ondan oluyo düşükler 8 hafta öncesindekii

amin seçilcim..ne de haklısın..
Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere:16:

selam kızlar nasılsınız? ya benım sabah leke leke geldı adet oluyorum heralde dedım ama kesıldı zaten daha erken 17 -20 arası gelmesı gerekıyordu ne bu şimdi anlamadım kii:53:

tatlım hepimiz sevindik tabe..kesemi?KESE 1500 değerlerde vajinalultrasanda belli oluyo.hayırlısı olsun tatalım..sakat olma ihtimali olan yani krmozom nedeniyle bebek oluşurkn hata oluyo ondan oluyo düşükler 8 hafta öncesindekii

evet canım ya allah sabır versin...kuzu listeyi düzenlemişsin tşkkürler elif istedi...bide benim doğum nasip olursa eylül ortasında tatlım 7 ekim değil...sezeryan olcak yaa ondan dedim yanlış anlama...

selam kızlar nasılsınız? ya benım sabah leke leke geldı adet oluyorum heralde dedım ama kesıldı zaten daha erken 17 -20 arası gelmesı gerekıyordu ne bu şimdi anlamadım kii:53:

slm canım bazı kadınlarda yumurtlama döneminde lekelenme oluyomuş tatlım oyüzden gün kaçırma çalışın bebemm...

tatlım bende öle düşünüyorum 151 de bile kese görme imkanı yok inşalla arkadaşım benim gibi kolay bi düşük yaşar ama benim dr kurtaja gerek kalmsdını vucudun kendinden atacağını sölemişti ah asılında elifim gelse buraya öle rahatlıcakkı ben o zamanlar burada moral bulmuştum arkadaşalar beni çok rahatlatmıştı dert paylaştıkca azalaıyo

bizim keyfimiz kaçtı bu gece canım...Eliften kötü haber gelmiş..
o leke nedir bilmemki iyiye yorarsak yerleşme kanaması derler..kötü de ise senn kırmızılar hazırlık yapıyolar:55:

tatlım yerleşmede olabilir adet 2 3 gun kala yada adet dönemimde oluyomuş eger devamı gelmezse öle bi durum olab,ilir

evet canım çok üzücü bi durum. bu durumda söylemek ne kadar doğru bilemem ama söylemeden edemicem. madem bebekten ümit kesilmiş işallah kendiliğinden düşerde o masaya yatmasına gerek kalmaz. kürtajın zorluğunu yaşadım onunda yaşamasını istemem:50:

rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin işallah.

inşallah tatlım dediğin gibi kendiliğinden düşer de böyle bi zorluk yaşamaz arkadaşım...

ee senin ateş nasıl gidiyor???ölçüyosun dimi:20::20:

Back
X