Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hahahah...ne sanslısın kız...
valla bazen kızlar derki bişe söledm kimse cevap vermedi:1::1:
sana da herkes bi cevap verdi..

bu arada ben adanalıyım ama izmitte gelin geldimm..

ayhh saka bi yana topicigimizde ne cok izmit,sakarya taraflarından arkadasımız var

kuzu yaa kankiler aynı yol üstünde yaren sakarya sen izmit ben istanbul yarene söyle sakaryadan yola çıksın seni alsın izmitten bana gelin hehhehe:7:

herzaman tatlım benim ben zaten hep öyle olmasını istiyorum herkesin allahım mutluluklarını daim etsin inşallahh...
amin..İyi yürekli hamişim benim..
Allah herkesi yuvasında mutlu etsin:16:
evet canım ölçüyorum. ama benim ateşim biraz düşük normale göre. kırmızıların dönemimde 35 i bile gördüm. bu gün 36,1. yarın yumurtlama dönemine giriyorum google amcaya göre. doktorum çağırdı yumurta takibi için. yarın ona gidecem. bakalım hayırlısı

ayy simdide senin heyecanın sardı benii:52::52::52:insallah güzel haberler getirirsin
hayat ne garip bir aglyoruz bir gülüyoruz:44::44:

hahahah...ne sanslısın kız...
valla bazen kızlar derki bişe söledm kimse cevap vermedi:1::1:
sana da herkes bi cevap verdi..

bu arada ben adanalıyım ama izmitte gelin geldimm..

ayhh saka bi yana topicigimizde ne cok izmit,sakarya taraflarından arkadasımız var

ben biliyorum adanadan izmite geldiğinicanım bi akşam istanbulda bi yakadan diğerine geçtim diye vahlanıyodum sen haline şükret demiştin bana ben adanadan izmite geldim:)))

evet canım ölçüyorum. ama benim ateşim biraz düşük normale göre. kırmızıların dönemimde 35 i bile gördüm. bu gün 36,1. yarın yumurtlama dönemine giriyorum google amcaya göre. doktorum çağırdı yumurta takibi için. yarın ona gidecem. bakalım hayırlısı

hadi hayırlısı tatlım hergün çalış dr un dediği tarihlerde ona göre bazen az yaşıyo sende mavi birlikler...o yüzden hergün çalışmaya devam...artık şu kırmızı birliklerle mavi birlikler birleşse yaniii...:9::9:

ay tamam tamam bişi demedim ben bişi söledim ortalık karıştı valla
ayy ttalım neden kızonki sen bakimm fenamı herkesn nereli oldunu öğrendin sen nerelisin bakim kızma hemen
doğru söylüyosun arkadaşım ee sen nasılsın??eşinle durumlar nasıl aranız düzeldi dimi??
ii ttalım o gündüz düzeldi deli bana parfüm almış bide sıcak su konunca kalp çıkan bardak bide jelibon almış bide not yazmış barıştıkk:54:ayy adet olom galbaa yaaa:14:

kşekercininkızı şeyda kocasına aşık kocasıda ona aşık yaaaaaaaaa:38::38:

yaren yaren bakk sen varyaa bak yaa kadına bakk :1:

amin..İyi yürekli hamişim benim..
Allah herkesi yuvasında mutlu etsin:16:

ayy simdide senin heyecanın sardı benii:52::52::52:insallah güzel haberler getirirsin
hayat ne garip bir aglyoruz bir gülüyoruz:44::44:
yaaa benide heyecan sardı sorma:52: suratsız doktor amcama bacaklarımı bi açayım:26:önce onun sitresini bi atayım sonra hayırlı haberleri alırım işallah. bide kötü haber almak var:14: sonra başlasın tedaviler offffffffffff

kuzu yaa kankiler aynı yol üstünde yaren sakarya sen izmit ben istanbul yarene söyle sakaryadan yola çıksın seni alsın izmitten bana gelin hehhehe:7:
ayy insallah canım...
bu arada hiç kısmet olmassa yigenimizi görmeye geliriz..degilmi yaren kankam?
ben biliyorum adanadan izmite geldiğinicanım bi akşam istanbulda bi yakadan diğerine geçtim diye vahlanıyodum sen haline şükret demiştin bana ben adanadan izmite geldim:)))

ayyy sendin o dimi...bende diyorum kimdii..eşime bile anlatmıstım seni:9::9:
vallahi yat kalk haline şükret:31::31:

yaren,,, merii,,,yazın buluşalımm kızz:1: ama benımde bıldgım yerde olsun ben pek bılmem heryeri:1::1: nasıl izmitlisin demeyın çarşıyı bilirım en ii:1: anamm bıde şeydaaa vardıı

ayy ttalım neden kızonki sen bakimm fenamı herkesn nereli oldunu öğrendin sen nerelisin bakim kızma hemen
ii ttalım o gündüz düzeldi deli bana parfüm almış bide sıcak su konunca kalp çıkan bardak bide jelibon almış bide not yazmış barıştıkk:54:ayy adet olom galbaa yaaa:14:

yaren yaren bakk sen varyaa bak yaa kadına bakk :1:

ay ne kızması güzelim bi laf ettim ortalığı kattım karıştırdım :)) ben istanbuldayım şekerim

hadi hayırlısı tatlım hergün çalış dr un dediği tarihlerde ona göre bazen az yaşıyo sende mavi birlikler...o yüzden hergün çalışmaya devam...artık şu kırmızı birliklerle mavi birlikler birleşse yaniii...:9::9:
işallah vallaa:46: artık olsun bitane bebişim. tabi tüm isteyenlerin de. hayırlısıyla kucaklarımıza bi alalımda

ayyy sendin o dimi...bende diyorum kimdii..eşime bile anlatmıstım seni:9::9:
vallahi yat kalk haline şükret:31::31:[/QUOTE]

ne dedin çatlağın tekide kendini gurbette sanıyo daha ne olduğunu bilmiyo o gurbetin mi:)

Back
X