Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
valla bana uyar..gelenle gelir..gidenle giderim:52::52::52:

heee kim çekerse onla giderim kankilerim benim...
sonucta sizle olacagımya:24::24::24::24:

ayyy evett bulusalım...bakın sekaparkta terascafe var ben seviyom orayı çok..yüksekte ferah deniz manzaralı bi yer..
amma reklamını yaptım hahah
orda bulusalım olur muuuu??
seyda yaren nilüperrr vee gelirken saremnazı da getireym burdan:9::9:
baska arkadaslarda katılmak isterse seviniriz..kankim sen dur doguracan daha:9:

hahahhaha ortada kuyu var yandan geççç:23::23::23::23:

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy meriiii saremnaz geliyor aklina da ben gelmiyorum öyle olsun :14::14::14::14::14:

size şurdan bi çakrım sinir etmeyin beni bak heee uyuz kadınlar sizi morelim bozuldu yaaa adet ololm galba dedim size yaaa:4::4::ssz::ssz:

iyi geceler kizlar :3:
hoş geldin canımmm

yok be yavrum eskidenmiş valla 1 hafta sonra attım kendi,mi dışarılara
sezeryan olan kimi gördüysem hep şikayetçii. senin adına sevindim ne güzel sorunsuz geçmiş.baksana lazer konusundan dolayı bende sezeryan olabilirim. tabii önce hamiş kalmak zorundayım:1: işallah benimkide sorunsuz geçer

valla bana uyar..gelenle gelir..gidenle giderim:52::52::52:

heee kim çekerse onla giderim kankilerim benim...
sonucta sizle olacagımya:24::24::24::24:

ayyy evett bulusalım...bakın sekaparkta terascafe var ben seviyom orayı çok..yüksekte ferah deniz manzaralı bi yer..
amma reklamını yaptım hahah
orda bulusalım olur muuuu??
seyda yaren nilüperrr vee gelirken saremnazı da getireym burdan:9::9:
baska arkadaslarda katılmak isterse seviniriz..kankim sen dur doguracan daha:9:

hahahhaha ortada kuyu var yandan geççç:23::23::23::23:

valla şimdi alındım işte :19::19:

normal doğum çok zor ama 1 hafta içinde düzeliyon. sezeryanda ömürboyu dikkat etmen gerekiyo. hoşşş artık kimse kendini okadar yormuyo:1: bizim nesil nazlı nesil. halıları bile yıkamacılar alıp götürüyo. ahh anamlar ne yapmış zamanında. bezleri bile elde yıkamışlar. bize herşey zor geliyo valla

normal doğumda sancı çekıyosun zor oluyor ama en azından bebeğini hemen görebiliyosun..sezeryanda çogu anne doğumdan sonra depresyona gırıyomuş bu benımmı falan dıye..zorunlu anlarda sezeryan olabılır tabıkı ama bence en doğrusu normal doğumm..benkı 17 saat sancı çektım ama yıne olsa yıne normal isterım

iyi geceler kizlar :3:
iyi geceler regen...hoşgeldin
ohovvv bu akşam alınganlık hat safhada hatlar karışıyo ha bire
hahah seçilcim kimisi hamiş,kimisi kırmızılarda ondandır sen yanlış anlama bunların herzamanki hali:9::9:
bak bak nilüferide alın dememişinn:14:
ben sensizgitmem bi yere bebem...aklım sende:23::23::23:
ben istanbullu yaren sakarya meri izmit seçilde istanbullu ayy ne güzel olur dimi ama hepimiz çok yakın değiliz ki...
nasıl yakın degiliz..ortada bulusacaız da..sanki 10saatmi var aramızda..hep 1er 2ser saat..yazın günlerde uzun ohh miss
bende normal doğumdan tırsıyorum yaa
ben tırsmıyorum..çatır çatır doğuracagım..çılgınlar gibi:119::119:
ortada buluşsak nasıl olur

vallahi süper olur..ortada ben varım..
sevdim seni seçillll:52::52::52::52:

Back
X