Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
benim kardeşimde sezaryanla doğurdu hemen ayaklandı yatmadı bile hatta hiçte sıkıntısı yok bazıları naz yapıyo bence

ilk bebeğin olcak galıba senın..bence naz falan deil.sonuçta dikişli falan oluyosun yanı tek başına bıle ayaga kalkamıyo kımısı bir sure ama herkesın aynı olcak dıye bışey yok tabı kımı hemen iileşiyo kımınınkı uzun sürüyo;ben normal doğum yptım hemen ayaklanmam gerekırdı ama uzun sure kendıme gelemedım dikişlerım cok sızladı ve bende basur var onlar yuzunden çok çektım yaa

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy meriiii saremnaz geliyor aklina da ben gelmiyorum öyle olsun :14::14::14::14::14:
taaaa almanyadan nerelere getirelim seni kuzucum benimmm..söle atla uçağa ghemn gel bakimm
nolsun fistikim ya öksürüp duruyorum :50: sen nasilsin?

öksürük fln düzeldi..ayy belim ağrıyoo..adet olom galbaaa ağlıyom resmen yaaa:14::14::14::14::14::43::43:

normal doğumda sancı çekıyosun zor oluyor ama en azından bebeğini hemen görebiliyosun..sezeryanda çogu anne doğumdan sonra depresyona gırıyomuş bu benımmı falan dıye..zorunlu anlarda sezeryan olabılır tabıkı ama bence en doğrusu normal doğumm..benkı 17 saat sancı çektım ama yıne olsa yıne normal isterım

ayy kız olurmu öle şey ben evladım karnıma düştüğünde benimsedim doğumla ne ilgisi var kimmiş bu bebek benimmi falan diyen ömrumde unutmayacağım en guzel an kızımı alıp o kokusunun içime cektiğim an

ilk bebeğin olcak galıba senın..bence naz falan deil.sonuçta dikişli falan oluyosun yanı tek başına bıle ayaga kalkamıyo kımısı bir sure ama herkesın aynı olcak dıye bışey yok tabı kımı hemen iileşiyo kımınınkı uzun sürüyo;ben normal doğum yptım hemen ayaklanmam gerekırdı ama uzun sure kendıme gelemedım dikişlerım cok sızladı ve bende basur var onlar yuzunden çok çektım yaa

evet ilk olacak nasip olursa

iyi geceler regen...hoşgeldin

hahah seçilcim kimisi hamiş,kimisi kırmızılarda ondandır sen yanlış anlama bunların herzamanki hali:9::9:

ben sensizgitmem bi yere bebem...aklım sende:23::23::23:

nasıl yakın degiliz..ortada bulusacaız da..sanki 10saatmi var aramızda..hep 1er 2ser saat..yazın günlerde uzun ohh miss

ben tırsmıyorum..çatır çatır doğuracagım..çılgınlar gibi:119::119:

vallahi süper olur..ortada ben varım..
sevdim seni seçillll:52::52::52::52:

ben sana küstüm :14::14::14::14: sen benim mesajimi görmedin :43:

iyiyim canım şükür...nasıl olayım idare ediyom bulantı falan takılıyoz...sen niye öksürüyosun hastamısın???

oh oh iyi.. bulanti felan varsa her sey yolunda demektir :nazar::nazar::nazar::nazar: ya sekercim, gecen hafta burasi asiri soguk oldu, sanirim solunum yollarini üsüttüm.. genel olarak bir seyim yok cok sükür

ayy kız olurmu öle şey ben evladım karnıma düştüğünde benimsedim doğumla ne ilgisi var kimmiş bu bebek benimmi falan diyen ömrumde unutmayacağım en guzel an kızımı alıp o kokusunun içime cektiğim an

oluyo canım ya sen şanslıymışsın sonrasındada hemen iileşmişsin ne guzel valla keşke herkesın öyle olsa..doğum sonrası depresyon olabılır.özellıkle sezeryanlılarda daha cok görülür.ben hep şanssızdım gebelıkde hep bulantıyla gecmıştı hep evdeydım dışarı çıkamıyodum doğumm desen o en fenasıydı zaten bebek doğana kadar ölücemi düşündüm valla

slm millet nasılsınız
slm demettt bomba gibiyiss ya sen?
valla şimdi alındım işte :19::19:
ayy ne alıngan hamişsin kız sen?hahah kankama bak:1::1:
bir otur evnde yazın ygenimizi görmeye geliriz biz.
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy meriiii saremnaz geliyor aklina da ben gelmiyorum öyle olsun :14::14::14::14::14:
ama saremnazla ben çok yakın 20dk mesafede oturuyos:1::1::1:
seni alamanyalardan nası alayım güzelim:24::24::24::24:
bilemedim şimdi ohh izmittekilere kolaylık onlar tabi ordan hemen gelecekler ev sahibi onlar olcak yanii ben kahve isterim hehehh:9::9:

sen ne istersen yaparım kankicim...:54::54::54:

taaaa almanyadan nerelere getirelim seni kuzucum benimmm..söle atla uçağa ghemn gel bakimm

öksürük fln düzeldi..ayy belim ağrıyoo..adet olom galbaaa ağlıyom resmen yaaa:14::14::14::14::14::43::43:

üzülme canim ya.. bakarsin adet degildir. biliyorsun herkes diyor belli olmaz diye.. malum ben bilmyiorum henüz tecrübem yok ama :44: düsük yaptigimda da anlamamistim zaten ne oldu ne olmadi.. bugün kaynanam pat diye demez mi, dogursaydin iki yasinda olcakti diye :14::14::14::14::14::14: sanki isteyerek dogurmadim..

canim ben hazirana aldim biletimi geliyom canim türkiyemeeeeeeeeee :72::72::72::72: ama ankarada degilsiniz ki hic biriniz..

ayy nasip olursa ben doğum yapınca bana mı geleceksiniz sahi miii???

oluyo canım ya sen şanslıymışsın sonrasındada hemen iileşmişsin ne guzel valla keşke herkesın öyle olsa..doğum sonrası depresyon olabılır.özellıkle sezeryanlılarda daha cok görülür.ben hep şanssızdım gebelıkde hep bulantıyla gecmıştı hep evdeydım dışarı çıkamıyodum doğumm desen o en fenasıydı zaten bebek doğana kadar ölücemi düşündüm valla

ah cnm benim ben 6 ay kustum bırak kızm doğdu 9 ay kustu al sana asıl depresyon sebebi 1 buçuk senem kusmukla geçti ay ablamın cok dikişi vardı normalde 10 gun kalkamamdı

:1: ben o acidan düsünmemistim ki.. yani topige gelme acidan sey etmistim.. bulusmaysa bir sey diyemem.. aaaahhh ah keske ayni sehirde olsaydik, zaten bulusma organizasyonunun basini cekerdim kesin :9:

Ayy ne alıngan hamişsin kız sen?hahah kankama bak:1::1:
Bir otur evnde yazın ygenimizi görmeye geliriz biz.

Ama saremnazla ben çok yakın 20dk mesafede oturuyos:1::1::1:
Seni alamanyalardan nası alayım güzelim:24::24::24::24:

Sen ne istersen yaparım kankicim...:54::54::54:

ay gidermiyiz kankitomuza

üzülme canim ya.. bakarsin adet degildir. biliyorsun herkes diyor belli olmaz diye.. malum ben bilmyiorum henüz tecrübem yok ama :44: düsük yaptigimda da anlamamistim zaten ne oldu ne olmadi.. bugün kaynanam pat diye demez mi, dogursaydin iki yasinda olcakti diye :14::14::14::14::14::14: sanki isteyerek dogurmadim..

canim ben hazirana aldim biletimi geliyom canim türkiyemeeeeeeeeee :72::72::72::72: ama ankarada degilsiniz ki hic biriniz..
sıkma canını canım bu k k lar yokmu bazen insanı çileden çıkarıyorlar. benimkide geçen gün gidin bi doktora artık dedi. sanki o demese biz hiç bişeyi düşünmüyoz. :37:

Back
X