Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hahah.. Şaşkın hamiş.. Hakkaten hamişliğine verelim senin..
Doğru söylüyorsun, tansiyon önemli.. Ama 1 seferde ortalığı velveleye vermeyeyim dedim.. Aacaba unuttularmıki.. Off ne bileyim.. Belkide değiştiririm.. Şu an araştırmalardayım.. Bakalım ne olur?
Sağlık ocağında ben çok net duydum.. 140 lardaydı atışı.. Ebemiz çok iyi yaa.. Gurbettesin sen, yalnızım deme, ben varım , ablanım ben senin, sık sık gel yanıma diyor bana.. Tansiyon takibini biz yakından yapıyoruz zaten, doktorunkini takma kafana diyor..
Ne bileyim, en azından iimi rahatlatıyor, o da yeter, Allah ondan razı olsun..

sevındım tatlım ya rahatlıkla gıdersın hemde ay bızım ebe de cok tatlı bırı sevdım yanı tuttum ay cnm bak hem senı anlamış te hem ebe hem arkadaşın olur nasıl cnm orda varmı kafa dengı arkadaşın falan

ay ıcıne ne doğuyo
ayy sorma inada bindi resmen ben kız diyom o benımkı erkek bakalım ne olacak :1:

Aa kız sen ne zaman 15 haftalık oldun.. MaşaAllah MaşaAllah.. Daha dün gibi. Size dualar edişimiz.. Özellikle de meriyle sana... Şükür yaRabb'im.. Senle aramızda 5 hafta var demek..
Nerdeydin sen 1 aydır? Sen neden yoktun ki? Tatilde miydin?
Hmm.. Pazartesi mi kontrolun.. Hadi bakalım, hayır haberlerle gel..
aslında tam 15 hafta sayılmaz kız bu gün 14+1 ama program 15 diyo :1: evet canım tatildeydim eşimin memleketine gittik artvindeydik yeni geldik sayılır bi kaç gündürde annemdeyim abim sünnet yapıyo haftaya onun hazırlıkları filan gelemedim bi türlü eve :1: evet canım pazartesi kontrolum bakalım hayırlısı olsun ee sen neler yapıyosun
Benimki 14 haftalıkken belli olmuştu.. Erkek bebekler erken belli ediyor kendini.. Pipiloşları ortaya çıkıyor hemen..:34:

hayırlısı olsun canım ama kız olsa fena olmaz hani:9::9::9::9::emir_bebek::emir_bebek:

ayy sorma inada bindi resmen ben kız diyom o benımkı erkek bakalım ne olacak :1:

aslında tam 15 hafta sayılmaz kız bu gün 14+1 ama program 15 diyo :1: evet canım tatildeydim eşimin memleketine gittik artvindeydik yeni geldik sayılır bi kaç gündürde annemdeyim abim sünnet yapıyo haftaya onun hazırlıkları filan gelemedim bi türlü eve :1: evet canım pazartesi kontrolum bakalım hayırlısı olsun ee sen neler yapıyosun

hayırlısı olsun canım ama kız olsa fena olmaz hani:9::9::9::9::emir_bebek::emir_bebek:

aaaa ben kız demıştım dımı ya ay dahada merak ettım bak şimdi ama ben sana dıyım çörekotu bebeklerı hep erkek

sevındım tatlım ya rahatlıkla gıdersın hemde ay bızım ebe de cok tatlı bırı sevdım yanı tuttum ay cnm bak hem senı anlamış te hem ebe hem arkadaşın olur nasıl cnm orda varmı kafa dengı arkadaşın falan

Evet burda çok çevre edindim.. Bir sürü arkadaşım var.. Ama yazın hiçbirini burada bulmak mümkün değil.. Trabzonda milletin hepsinin köyü var.. Yaz oldu mu köydeler.. 3 ay göremezsin onları.. Bende yazın çok bunalıyorum o yüzden..
Bir sürü arkadaşım var ama hala kendime 1 dost bulamadım.. Diğerleri gerçekten çok iyiler.. Ama arkadaş d-sadece.. Oysa benim gerçekten içten bir dosta ihtiyacım var.. SDadece 1 tane.. Ama ne yazık ki yok.. Çok üzülüyorum bende bu duruma.. Şöyle 1 tanecik can dostum olsa, ben ona, o bana destek olsak.. Bana yeterdi.. Sanırım çok şey istiyorum.. Dünyanın en zor şeylerinden biri bu..

Hadi yaa.. Erkek miymiiiş.. Aaa.. Ne doktormuş o haa... Yuh yani.. Kız 8 haftalıkken bebek bebeğe bile benzemiyor nerdeyse..
benım doktor hızlı çoktı sorma gelişimi açısından erkeğe benziyo dedi biraz fazla gelişmiş sanırım 8 haftalıkken bakalım buı sefer ne dıcek
aaaa ben kız demıştım dımı ya ay dahada merak ettım bak şimdi ama ben sana dıyım çörekotu bebeklerı hep erkek
demeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:5::5::5:
şaka bi yanada hayırlısı olsun
Selam hanımlar nasılsınız:24:

iyiyim canım sen nasılsın görüşmeyeli

Evet burda çok çevre edindim.. Bir sürü arkadaşım var.. Ama yazın hiçbirini burada bulmak mümkün değil.. Trabzonda milletin hepsinin köyü var.. Yaz oldu mu köydeler.. 3 ay göremezsin onları.. Bende yazın çok bunalıyorum o yüzden..
Bir sürü arkadaşım var ama hala kendime 1 dost bulamadım.. Diğerleri gerçekten çok iyiler.. Ama arkadaş d-sadece.. Oysa benim gerçekten içten bir dosta ihtiyacım var.. SDadece 1 tane.. Ama ne yazık ki yok.. Çok üzülüyorum bende bu duruma.. Şöyle 1 tanecik can dostum olsa, ben ona, o bana destek olsak.. Bana yeterdi.. Sanırım çok şey istiyorum.. Dünyanın en zor şeylerinden biri bu..

evet tatlım ya arkadaş edınmek kolay ama gercek bı dost cok zor guvenmek sırrını vermek falan ama ne guzel en azından zaman gecırebılcek arkadaşlaerında varmuş e guzel kaç yıl oldu oraya yerleşelı ay bakarsın yerleşırsınız buralar evlerde karşulıklı balkonlar bıle bırbırınıe bakıyo ne kadar guzel olur ya

evet tatlım ya arkadaş edınmek kolay ama gercek bı dost cok zor guvenmek sırrını vermek falan ama ne guzel en azından zaman gecırebılcek arkadaşlaerında varmuş e guzel kaç yıl oldu oraya yerleşelı ay bakarsın yerleşırsınız buralar evlerde karşulıklı balkonlar bıle bırbırınıe bakıyo ne kadar guzel olur ya

Yok be gülüm, benim oralara yerleşmem artık zor.. Çünkü buraya gelişimde çok sancılı oldu.. Zor geldim buraya.. Daha önce Bolu daydım.. 7 yıl Bolu da yaşadık.. 3 yıl olacak işte, buradayız.. Şehir değiştirmek çok zor.. İnsna birden çırılçıplak gibi ortada kalıyor, bilmeidği bir yerde.. Ben buraya taşındığımda girdim depresyona.. Hala ilaç kullanıyorum işte.. Çok berbattım ilk taşındığımda.. Oralara gelmem hayal benim için.. Eşim buralı.. Aryık buralı olduk herhalde...:50:

Yok be gülüm, benim oralara yerleşmem artık zor.. Çünkü buraya gelişimde çok sancılı oldu.. Zor geldim buraya.. Daha önce Bolu daydım.. 7 yıl Bolu da yaşadık.. 3 yıl olacak işte, buradayız.. Şehir değiştirmek çok zor.. İnsna birden çırılçıplak gibi ortada kalıyor, bilmeidği bir yerde.. Ben buraya taşındığımda girdim depresyona.. Hala ilaç kullanıyorum işte.. Çok berbattım ilk taşındığımda.. Oralara gelmem hayal benim için.. Eşim buralı.. Aryık buralı olduk herhalde...:50:

hadı ya benımkııde umut dunyası ışte ama cok uzak gercekten ya neyın ne olacagı bellı olmaz tatlım ya bakarsın bı tayın falan

kızzzzz yoksa bu sefer becerebıldımı koçişin adamcagıza dıodun ya beceremedın dıe ondan dıorum ay kesın gebesın demek sınemmmm yoksa bu sonuç sanamı ait ay cok heyecanşlandım

Evet canım bana ait test yapım evde Cizgiyi görnce hastnye koşum sonuc 73,79 çıktı bugün yine gitti bakalım yarn alicm sonucu ins yükselir dua edin bana

Kızlar muhabbet güzel ama ben çıkmalıyım yaa.. Diyorum size hafta sonları eşim evde.. Ben hafta sonları uğrayamam pek.. Hafta arası nerdeydiniz.. Bu günü buldunuz toplanacak..

Sinem, ben tebrik edeyim seni ilk olartak o zaman... Gebeliğin hayırlı olsun.. Rabb'im tamamına erdirsin.. Çok sevindim senin adına..

Songül, elif.. Haydi görüşürüz sonra artık.. Hafta arası inşaAllah.. Burayı ihmal etmeyin kızlar.. Ancak böyle haberleşiyruz..

Öptüm hepinizi...:54::3:

Evet canım bana ait test yapım evde Cizgiyi görnce hastnye koşum sonuc 73,79 çıktı bugün yine gitti bakalım yarn alicm sonucu ins yükselir dua edin bana

aaaaaa resmen gebesın sen ya ınanmıyorum ay cok sevındım tutturdunzu he ee okadar özleme cok ta calıştınız ama bişey dıcem sen de o heyecanı göremedım şoklardamısın acaba eşin ne yaptı

Back
X