Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet neden +18 im merak ettim kiz bende...elifcimm hg canimmmm bende seni sordum simdi merak ettimmm nolduuu bibik nasillll annesiii...![]()
anam ben geldım sen cıkıyorsun neyse haberlerı vereyım erkek dedı bu yıl erkek yılı sanırım sımdılık hersey yolunda azıcık tembel teneke sanırım hıc kımıldayası glmıyo kıcını bıze dondu yarım saate zor cevıdık doktordan azıcık dayak yıyınce dondu benım oglum utangac cıktı sanırım hıc annesıne cekmemısnormalın ılersınde 1 hafta kadar 10gun sona bıdaha gıdecem onda da test yapacak bakalım hayırlısı olsun rabbım sanada gostersın bu duyguları senınde degerın cokguzel artmıs ısallah kalp atısınıda duyarsın
şukur kuzum ya yazdınnnnn
kuzum cok şukur yazdın he bu arada benım haşa umudum var kız o kız haha o çıkıntı gırcek pıpı duşcek ay osman okumasın cok kızar bana dımmı
Ne yazdım ?
Bekliyorumki elif birşeyler yazsın diye..
O da oğlu gibi nazzzlıı..
ahaha bişey demez merak etme şu an istesede diyemez zaten uyuyo
yaa sorma yol boyunca dalga geçtı benımle bende dıyom renklı ultrasonda dırek gorene benımde hala umudum var dıyom da benımle dalga gecıyo
aradınya daha tel çalarken soyle hadı erkek oldugunu dıyo manyak![]()
bakalım 10 gun sonra bı gıdeyımde o zamanda bı baksın belkı bı umut kız der![]()
Ne yazdım ?
Bekliyorumki elif birşeyler yazsın diye..
O da oğlu gibi nazzzlıı..
haha hala umudumuz vae gercı o çörekotu bebesı ama
ahaha kız tam açtım geçmışı okuyordum lamıa face den bıseyler yazdı ona cvb verırken sayfa acık kaldı yoksa nazlanırmıyım hiç aşk olsun hem kızlar nazlı olur dımıbelkı kızdır hala umudumu yıtırmedım ben
![]()
canlarım ben bugun yoruldum bıraz erken kaçıcam sızlere hayırlı geceler dılıyorum öpuyorum kocaman
canlarım ben bugun yoruldum bıraz erken kaçıcam sızlere hayırlı geceler dılıyorum öpuyorum kocaman
Hahah sende ben gibiii.. Bekle bekle..
Bende umutla bekledim ama doktor 2. kez pipiyi gösterince daha umut mumut kalmadı..
Paşam olacak demeye başladım ağzımı doldura doldura..
Kabullendim, hatta şimdi sveiniyorum bile..
2 oğlum olacak, birbirine destek olacaklar..
Allah ne verirse kabullendiriyor, sevdiriyor hamdolsun..
Sağlıklı sıhhatli eksiksiz noksansız olsunlarda..
Kız- erkek önemli değil gerçekten...
Valla bende kaçıyorum.. Artık PC bile yoruyar bacaklarımı..
Bu kramplarla napıcam ben bilmem..
Eliif.. Anacım vakitli gel, özledik senlede 2 muhabbeti..
Bak biz 2 hamiş yarenle ben bekçi gibi burdayız her akşam..
Ama gebelikten herhalde artık gece geç vakitlere kalamıyorum ben..
Otururrken bile yoruluyorum..
Çook öptüm herkesiii..
İyi uykular diliyorum hepinize...![]()
rabbim tez zamnda seni ilk önce sağlığına sonrada bebğine kavuştrsun tatlımm...şifa versin sonra sağlıklı hayrlı evlat nasip eylesinmrb ben de bugn idrar sızlamasından üroloji dra gttm tahlil sonucumda kum ya da taç döküyor olablrsn ultrasolnla bakalım dedi dr.ultrasonda kum taş çıkmadı ama 3,5cmlik sol yumurtalığımda kistim çıktı.ben de çocuk çok istiyorum 17 aydır.dra sürekli gidiyorum ama hep bir engel çıkıyo.bi yara var dedi çok büyük.yakılmasın lazım dedi yaktırdım.3ay bekleyeleim tedavi için dedi bekledim.ondan önce dr 1sene olmadan tedavi yapamayız dedi.1 seneyi geçti yarayı yaktrdım 3 ay daha geçti.sonra rahim filmi çekelim ona göre uygulama yapcam.tüpler kapalıysa tedavinin anlamı yok dedi.tamam dedim.1ay olmak üzere rahim filmi çekildi temiz çıktı çok şükür.evlendkten sonra öğrendiğim hashimato tiroidi hastalığım var bideömür boyu ilaç kullancam.normale döndü hormonlarım ilk hapa başladığımda.dr onda sorun yok dedi.tam bu ay hastalığımn 3.günü gtcektm tedavye başlıcaktık.şimdide kist engel olcak tedavisi doğum kontrol hapıyla oluo sanırım kardeşime öle olmuştu.1ay d.k hapı içmişti geçmişti.yarın kadın doğumcuma gitcem.o nedicek kist için bakalım.bebek tedavim kesin yine ertelencek.aylardır drlardaım ama birtürlü tedaviye başlayamadık.çok üzülüyorum artık budurma.allahın bi bildiği var belki deondan engeller çıkıo.hayrlısı elbette ama ben de çok istyirom artık anne olmak
bunları kimseyle paylaşamıyorum oyüzden bukadar uzunca yazdım rahatladım kısmen de olsa.cvp vercek arkdşlara teşekkür ederim
ayy c nm benmki bu hafta 8 4 zor yani gece olyı..bu aralar üzürmde bi durgnluk vr..morelim bozuk gbi ama değil...büyüyorum sanrım...hiç muzrluk hiç oyun yapasım yok...HAHA BEKCI DIYE BANA DENIR SANIRIM DIMI CNM SENDE HERAKŞAM BURDASIN SANIRIM IKIMIZ GÖTURCEZZ BU IŞI 11 YADA 12 DEN SONRA SEYDADA GELCEK CNM EŞİNİN SAATLERI DEGIŞTI AY BUGUN GARIP BI GUNDU HEM KK DA KASIM TOPİĞİ AÇIKTI HEM TEMIZIK YAPTIM DINLENME MOLALARINDA YAZDIM FALN tabı daha az önc ışım bıttı o ayrı ama oturunca anladım yorumuşum ama dun tum gun yattım desem yerı hıc vakıt gecmedı bana ya iş guc olmadan zaman bıtmıyo komsum
ohh maşşlhh kızzz bu gdşte sen perşmbe gnü kalp atışınıda duycan heeekizlarrrrrrrrrrr nabersinizz ayy bisi dicemmm ben dayanamadim deger artmismi die dr gittimmmm degerim 1490,20 olmuss cok artmamismi kizlar yaaa![]()
anam yapta sakla bi köşeyeYaa vallaha hee.. Kız iyi aklıma getirdin.. Bir ara gidip test alayımda çift çizgiyi göreyim..
Ben gerçekten göremedim çift çizgiyi.. Yapmıştımda tek çizgi çıkmıştı..
Sonrada öylece kaldı..![]()
cnm o ilaç sephone yumurtalık uyarıcısı..yumurtalıklrı gelştiyo..hadi baklım bol bol yumşle..gerktği boyutta olşr inşllhholdum canm benim...yumoşlarımın artması için hap verdi 5 gün kullancam serophene diye biseydi galiba...sonra bide catlatma iğnesi verdi.cumartesi tekrar yumoşlarıma bakıp ona göre iğne yapcak galiba
anam ben geldım sen cıkıyorsun neyse haberlerı vereyım erkek dedı bu yıl erkek yılı sanırım sımdılık hersey yolunda azıcık tembel teneke sanırım hıc kımıldayası glmıyo kıcını bıze dondu yarım saate zor cevıdık doktordan azıcık dayak yıyınce dondu benım oglum utangac cıktı sanırım hıc annesıne cekmemısnormalın ılersınde 1 hafta kadar 10gun sona bıdaha gıdecem onda da test yapacak bakalım hayırlısı olsun rabbım sanada gostersın bu duyguları senınde degerın cokguzel artmıs ısallah kalp atısınıda duyarsın
hadi ins canim hayirlisi artikkk...ben cikiorum esim telde grs canlarimmmmmm optmmmmm...![]()
ayy evet cnmm..hamşler çoğalıyo benm umudum çoğlcksa benmki dahda kötülşiyorroo bi erkek daha hee,,çörekotu bebişleri erkek oluyo zaten ya nedense:))) bi meri kaldı onunda erkek kesin:)))
kıss şeydaaa hamişler gelmiyo dıye kızardın bak şimdi tam tersi oldu:))) kışa toplanır herkes yine sanırsamm![]()
evet cnm 5 saat önce sanırım doğum yaptıııZeynep dogum yapmış bebiste zeynep te gayet iyiymis 3310 gram 52 cm doğmuş spinal seZeryan olmuş Allah anali babali saglikla sihatle büyütsün cok sevindim :))
DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA BEBİŞİNİ SAĞLILLA BÜYÜTSÜN CANIM ÖMÜRÜ GELDİ SONUNDA![]()