ayy evet cnmm..hamşler çoğalıyo benm umudum çoğlcksa benmki dahda kötülşiyorr
evet cnm 5 saat önce sanırım doğum yaptııı
darısı başımıza şeydacım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
darısı başımıza şeydacım![]()
aa kızarımm he öyle şeyler demee,,kendim için dua ederken,senin içinde ediyorum hep rabbim senınde yuzunu guldurcek eminimm..
zeynebede çok sevındım darısı başımıza inşallah,,bizde görsek bı saglıkla doğduklarınıı inşallahh..yazın hamişlik daha zormuş ya çok bunaltıyo bu sıcaklar beni fena oluyorum...ay şimdide zeynebin loğusalık falann..ayybu kadınların hep işi zor yaa:)) allah yardımcısı olsun.![]()
Zeynep dogum yapmış bebiste zeynep te gayet iyiymis 3310 gram 52 cm doğmuş spinal seZeryan olmuş Allah anali babali saglikla sihatle büyütsün cok sevindim :))
DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA BEBİŞİNİ SAĞLILLA BÜYÜTSÜN CANIM ÖMÜRÜ GELDİ SONUNDA![]()
seyda canim yaaaaa merhaba kuzummm...
sabah kalktigmda bir baktim ic camasirimdaaa damla kadar kahverengimsi bi akinti gordumm sancim da var deminde oldu ama cok hafif bole korkmaya basladim dr aradim da gel ilac yazim dedi bide ult bakicak kese gorunurmu ki acaba cok merak ediorumm...:26::26::26:
tatlım sakın stres yapma stres yaparsan bebğin etkilenr benm yaptım hataya sakın düşme kuzum..o akıntı çok norml 1500 de kese gözkyo demk bebk tutunuyo anneye..ne zmn gtcen doktora...eğer yarınsa..yarına kadr dinlen...uzan..sancın olması çok normal...bebk tutunurken bel ağrısı kasık ağrısı olablr cnm sakın endişenelenme kzuzum....stres en kötü şey şuanda...sakın tamm mı cnmm
yok cok fazla streste deilim ama yinede bi korku dusunuo insanin icine..ablamlarda normal dedi ama sancida olunca o yuzden persembe gunuydu kontrolumm ama drumu aradim gel dedi ilac yazim bide ult bakalim dedi gidicem iste 16.40 randevum var..hayirlisi allahtan ozaman bugun gorunebilir kese dun 1490,20 idi cunku..gorunur ins bebisim...yogurt yiyorumm sut iciorum ki icmeyen benn...yemekleri aksatmiorumm oyy oyyy elimden geleni yapiorum..bi gidim bakim ne dicek dr..tsk ederim canim beni rahatlattin.. allah razi olsun tez zamanda senide bebis sahibi yapsin yuce RABBIM...
sınemmmmmmmmmm merakla beklıyorum
sınemmmmmmmmmm merakla beklıyorum
evet canım erkek dedı hayırlısı olsun ne dıyelım bı denk gelemedık senlede ben bu aralar pek yogunum hafta sonu sunnet varya onun telası bıtmdı alısverıste bıtmedı o yuzden gunduzlerı pek ıremıyom anca vakıt buluyom sende neden durgunluk var soyle bakayım senın bu halıne alısık degılız ona goe topla kendınıohh maşllhh paşa demk heee...gerçi songülnki eğer erkkse sennkinin kız olması lazımdı ya neyse...rabbm korosun onu
bu arada farkettmde bizim topikte hamile olmıynlar artık gelmiyo hep hamşlerimz vr hee
evet canım erkek dedı bu sene erkek senesı sanırım herkezde erkek var baksanaoo bi erkek daha hee,,çörekotu bebişleri erkek oluyo zaten ya nedense:))) bi meri kaldı onunda erkek kesin:)))
kıss şeydaaa hamişler gelmiyo dıye kızardın bak şimdi tam tersi oldu:))) kışa toplanır herkes yine sanırsamm![]()
ayyy kotu bısey olmadıgına cok sevındım canım en ıyısını yapıyosun persembede gıt cuma da gıt bakalım ne dıcekler rabbım yanında olsun hayırlısıyla kotu bısey demıcekler ısallahay canim benim merak etmissinn...dr gittimmm iste kese gorunmedi yumuduk saklio kendinisancimi soledim ara ara vuruo ve lekelenme oldu ama cok az dedim..demezmi dusuk tehliken var die progestan ve proluston mu ne dusuk onleyici igne varmis 1 tane ondan verdi vuruldum ve ilactan aldim bir tane yattim dinlendim..ole yani alttan muanede istemedim..cuma birdaha cagirdi bende sinir oldum o adama persembe gunu baska bir hastaneden baska randevu aldim ama cuma gunude gidicem o gicik adama 2 yerede gidicem bakalim allahtan hayirlisi ama sabah vardi uyandigimda sonra eve geldigimde baktim ki yine olmus..ebe komsumuz vardi dedi acik pembe olsaydi dusuk olurdu ama senin kahverengi yerlesiodur dedi icim rahatladi birazcikkk..ole iste ay cok konustumm kizlar iyiyim suann uykum cok gelior..ben cikim dinlenim olurmu kendinize cok iyi bakinn..allaha emanet olunn...
![]()
ay canim benim merak etmissinn...dr gittimmm iste kese gorunmedi yumuduk saklio kendinisancimi soledim ara ara vuruo ve lekelenme oldu ama cok az dedim..demezmi dusuk tehliken var die progestan ve proluston mu ne dusuk onleyici igne varmis 1 tane ondan verdi vuruldum ve ilactan aldim bir tane yattim dinlendim..ole yani alttan muanede istemedim..cuma birdaha cagirdi bende sinir oldum o adama persembe gunu baska bir hastaneden baska randevu aldim ama cuma gunude gidicem o gicik adama 2 yerede gidicem bakalim allahtan hayirlisi ama sabah vardi uyandigimda sonra eve geldigimde baktim ki yine olmus..ebe komsumuz vardi dedi acik pembe olsaydi dusuk olurdu ama senin kahverengi yerlesiodur dedi icim rahatladi birazcikkk..ole iste ay cok konustumm kizlar iyiyim suann uykum cok gelior..ben cikim dinlenim olurmu kendinize cok iyi bakinn..allaha emanet olunn...
![]()
ay canim benim merak etmissinn...dr gittimmm iste kese gorunmedi yumuduk saklio kendinisancimi soledim ara ara vuruo ve lekelenme oldu ama cok az dedim..demezmi dusuk tehliken var die progestan ve proluston mu ne dusuk onleyici igne varmis 1 tane ondan verdi vuruldum ve ilactan aldim bir tane yattim dinlendim..ole yani alttan muanede istemedim..cuma birdaha cagirdi bende sinir oldum o adama persembe gunu baska bir hastaneden baska randevu aldim ama cuma gunude gidicem o gicik adama 2 yerede gidicem bakalim allahtan hayirlisi ama sabah vardi uyandigimda sonra eve geldigimde baktim ki yine olmus..ebe komsumuz vardi dedi acik pembe olsaydi dusuk olurdu ama senin kahverengi yerlesiodur dedi icim rahatladi birazcikkk..ole iste ay cok konustumm kizlar iyiyim suann uykum cok gelior..ben cikim dinlenim olurmu kendinize cok iyi bakinn..allaha emanet olunn...
![]()
evet canım erkek dedı hayırlısı olsun ne dıyelım bı denk gelemedık senlede ben bu aralar pek yogunum hafta sonu sunnet varya onun telası bıtmdı alısverıste bıtmedı o yuzden gunduzlerı pek ıremıyom anca vakıt buluyom sende neden durgunluk var soyle bakayım senın bu halıne alısık degılız ona goe topla kendını
yaa evet farkettım cıdden oyle eskıden hamıleler gelmıyo dıye sıtem ederdın sımdıde hamıle olmayanlar gelmıyo eskılerden baksana
evet canım erkek dedı bu sene erkek senesı sanırım herkezde erkek var baksana
ayyy kotu bısey olmadıgına cok sevındım canım en ıyısını yapıyosun persembede gıt cuma da gıt bakalım ne dıcekler rabbım yanında olsun hayırlısıyla kotu bısey demıcekler ısallah
![]()
evet canım erkek dedı hayırlısı olsun ne dıyelım bı denk gelemedık senlede ben bu aralar pek yogunum hafta sonu sunnet varya onun telası bıtmdı alısverıste bıtmedı o yuzden gunduzlerı pek ıremıyom anca vakıt buluyom sende neden durgunluk var soyle bakayım senın bu halıne alısık degılız ona goe topla kendını
yaa evet farkettım cıdden oyle eskıden hamıleler gelmıyo dıye sıtem ederdın sımdıde hamıle olmayanlar gelmıyo eskılerden baksana
evet canım erkek dedı bu sene erkek senesı sanırım herkezde erkek var baksana
ayyy kotu bısey olmadıgına cok sevındım canım en ıyısını yapıyosun persembede gıt cuma da gıt bakalım ne dıcekler rabbım yanında olsun hayırlısıyla kotu bısey demıcekler ısallah
Slm ben de 5 haftalık hamileyim dün ben de Dr a gittim doktor bir kereye ozel alttan bakicaz keseyi görmek icin dedi. Baktı bir şey olmadı. Zaten cinsel hayat da oluyor hamilelikte alttan baktirmaktan çekinme bence
canım benımde 5 haftalıkken kanamam oldu az leke kırmızı değildi sonra altdan baktılar eve geldim 8 haftalık yıne lekelenmem oldu yıne altdan baktılar ikikez bebeğimin kalbı atıyordu ama nasıl altan baktılarsa 10 dakıka sonra kanamam oldu ve bebeğim düştü o yüzeden sakın altdan baktırma ilaçlarını iç ve bol su tüket