Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canlarım bende kaçıom artık yarın 6 da kalkcam zaten ben uyuyana kadar saatler geçerr anca.... yarın bi aksilik olmassa akşam 10da görüşürüz burdaa ..... dua edin nolur yarın sevineyimm....Rabbime emanetasiniz hepnizzz hayırlı geceler.....bebişleri öpün benim içinnnn......

ıyı geceler tatlı ruyalar canım işallah bıdahakıne daha fazla konuşma fırsatı buluruz

yaa ozendır ozendır tabı kız cocugu masraflı oluyo anası bıle evden cıkana kadar aynanın karsısından 1 saat ayrılamazken kızı nasıl olsun oda kokos olacak dolayısıyla:1: ayy kız olsunda o benım yanımda kendılıgınden kokos olur zaten ahahaha

aslında ben senden alıntı yaptım ama,,nartanesisinki gelmişş:1: bende anlarsın dıye değiştirmedim.olsun cnm ya saglıkla gelsınde ilk daha nasıl olsa

caktirma erva bende beceremiyorum toplu halde yorum yazmayi:1::1::1:

evet malesef tr deki gibi yumurta takibi yapilmiyor. bide sorun olmadigini bildikleri icin biraz daha deneyin daha gencsiniz, gezin keyfini cikarin stres yapmayin gelir diyor doktorlarimiz.

benim kafami mesgul eden diger durmda su:

ben bekarligimdan beri hep ikiz cocuklara merakliydim ve benim cocuklarimda ikiz olsun diye dua ettim bu zaman kadar. acaba diyorum acaba bu duam kabulmü olacak???
Rabbim bilir tabiki ama bizim ailede ve esim ailesinde hic ikiz yok. e bide hicbir sorun olmamasina ragmen nasip olmadi gebeligim. tüp bebek düsüncesine giriyorum. onuda anca tr de yaptiririm yaptirirsam . e yaptirmiskende iki tane olsun derim yani kismet ise tabi önce saglikli ve Hayirli olmalari dilegi ile

Ayyy canım, inşaAllah herşey gönlüne göre olur.. Rabb'imin cömertliği büyüktür..

evet malesef tr deki gibi yumurta takibi yapilmiyor. bide sorun olmadigini bildikleri icin biraz daha deneyin daha gencsiniz, gezin keyfini cikarin stres yapmayin gelir diyor doktorlarimiz.

benim kafami mesgul eden diger durmda su:

ben bekarligimdan beri hep ikiz cocuklara merakliydim ve benim cocuklarimda ikiz olsun diye dua ettim bu zaman kadar. acaba diyorum acaba bu duam kabulmü olacak???
Rabbim bilir tabiki ama bizim ailede ve esim ailesinde hic ikiz yok. e bide hicbir sorun olmamasina ragmen nasip olmadi gebeligim. tüp bebek düsüncesine giriyorum. onuda anca tr de yaptiririm yaptirirsam . e yaptirmiskende iki tane olsun derim yani kismet ise tabi önce saglikli ve Hayirli olmalari dilegi ile

ya aslında böle okuduktan soonra 1 2 dk ka duşundum yanı belkıde rabbım bu ıcten duanı kabul ettıde sana bu kapıyı actı olamzmı yanı belkıde nasıbınde ıkız var ama oda tup bebk yoluyla olcak mantıklıda geldı haı düşündugun

yareeennnnn ay çıktımda bidaha grdimm hee bebişş tepişiyoo ay cok sevındımde söylıyım dedim:1:ay insanın içi bi garip oluyo yaw.:1:

kızlarrr gündüzzzzz gelinn hadi grşş

Ayy valla kızlar bende çıkıcam.. Sabah erkenden kalkıyroum, oğluşu camiye yolluyorum..
Ara sıra toplanalım inşaAllah böyle ama daha erkence..
Artık geç vakitlere kalamıyroum ben..

Hepinizi öptüümm.. Hayırlı geceler..
Dua etmeyi unutmayın olur mu...:3:

ıyı geceler tatlı ruyalar canım işallah bıdahakıne daha fazla konuşma fırsatı buluruz

Kız bize iyi geceler yokmu..
Ben diyorum, sen beni artık sevmiyon..:14:

Yooo hep aynı yerindeydii..
Anaaammm nelerede bakıyooo..... Aboooooo....:37:

ee bu gece senı topik topik takıp etmekten lenslerım fırlıcaktı yerıınden o sırada noktalarıda ferketım ama benım kafamda o noktlar ısım yazıldıktan sonra olmalıydı derken degıştını duşundum

ee bu gece senı topik topik takıp etmekten lenslerım fırlıcaktı yerıınden o sırada noktalarıda ferketım ama benım kafamda o noktlar ısım yazıldıktan sonra olmalıydı derken degıştını duşundum

Ayy canım beniiiim.. Nasılda ararmış komşusunuu..
Kız beni topiklerde mi takip ediyon sen.. Anam dikkatli yazayım bari..
Ne olur ne olmaz.. :53::53::53:

yareeeennn.. elif ervaya iyi geceler dei bana demediiii......
Hatırlattım gene demedii..
Bende bunu unutmam..

Neyse ben kaçıyorum.. Haydi iyi geceler herkese..:3:

ya aslında böle okuduktan soonra 1 2 dk ka duşundum yanı belkıde rabbım bu ıcten duanı kabul ettıde sana bu kapıyı actı olamzmı yanı belkıde nasıbınde ıkız var ama oda tup bebk yoluyla olcak mantıklıda geldı haı düşündugun

mantikli mantikli olmasinada. ben ekimde tr ye gidiyorum ve sadece 2haftaligina. tüp bebek süreci daha uzun degilmi? yani söyle 1ay olsa tamam derim yeter tüpbebege

yareeennnnn ay çıktımda bidaha grdimm hee bebişş tepişiyoo ay cok sevındımde söylıyım dedim:1:ay insanın içi bi garip oluyo yaw.:1:

kızlarrr gündüzzzzz gelinn hadi grşş

ay cok sevındım cnm demek saatını beklıyomuş demek bu saatlerde alıştınız eray uzerınde bak bu saatte depreştı

ay cok sevındım cnm demek saatını beklıyomuş demek bu saatlerde alıştınız eray uzerınde bak bu saatte depreştı

Kız yaren ben sana demiştim ya..
Bu bebişler, tam 20. haftaya girdikleri gece 12 de başlıyorlar kıpırdamaya..
Bak, ervanın çizelgesine.. 19 hafta 6 günlük diyor.. 20 olmaya saatler kalmış..
Aynen dediğim gibi olmadımı şimdi?:53::53::53:

Back
X