kuzum nasılsınnn :):):):):):)inş iyisindir lekelenme falan oldu yazmışın nasıl bitmiştir inş gittin mi drye :)anummmm kimseee yokk yaaaa...can skntisndan bittim yaaaa...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum nasılsınnn :):):):):):)inş iyisindir lekelenme falan oldu yazmışın nasıl bitmiştir inş gittin mi drye :)anummmm kimseee yokk yaaaa...can skntisndan bittim yaaaa...![]()
yazdıklarım gelmiyooo yaaaaanummmm kimseee yokk yaaaa...can skntisndan bittim yaaaa...![]()
kuzum nasılsınnn :):):):):):)inş iyisindir lekelenme falan oldu yazmışın nasıl bitmiştir inş gittin mi drye
tsk ederim canim iyi olmayi calisiorummm..lekelenme arada oluor gittimm pazartesi gel dedi alttabn baktircaksan yarinda gelebilirsin cumarteside dedi ama ben pazartesi gidicemm ult ozaman gorunurYUCE RABBIMIN izni ile..sen nasilsin canim
inş pazartesi gittiğinde güzel şeyler duyarsın canım arkadaşım allttan baktırmaman iyi olmuş sağlıklı olsunda eninde sonunda görcen nasıl olsa :):):):):) Rabbim korusun sizziii inşşş sen bol bol dinln bol bol su iç ve iyi beslen :) şu ilk dönemler bi geçsin inş daha rahat dönemler beklio senii benide unutma olur mu duanda :) bende yumrta takibindeyim kuzum bugün gittim büyümemiş istediğimiz gibi :) cumartesi bidaha gitcem işte Rabbim büyük belki güler yüzümüze sabır ediyoruz iştee :):):):):):):):):):):):):)kuzum nasılsınnn :):):):):):)inş iyisindir lekelenme falan oldu yazmışın nasıl bitmiştir inş gittin mi drye
tsk ederim canim iyi olmayi calisiorummm..lekelenme arada oluor gittimm pazartesi gel dedi alttabn baktircaksan yarinda gelebilirsin cumarteside dedi ama ben pazartesi gidicemm ult ozaman gorunurYUCE RABBIMIN izni ile..sen nasilsin canim
inş pazartesi gittiğinde güzel şeyler duyarsın canım arkadaşım allttan baktırmaman iyi olmuş sağlıklı olsunda eninde sonunda görcen nasıl olsa :):):):):) Rabbim korusun sizziii inşşş sen bol bol dinln bol bol su iç ve iyi beslen :) şu ilk dönemler bi geçsin inş daha rahat dönemler beklio senii benide unutma olur mu duanda :) bende yumrta takibindeyim kuzum bugün gittim büyümemiş istediğimiz gibi :) cumartesi bidaha gitcem işte Rabbim büyük belki güler yüzümüze sabır ediyoruz iştee :):):):):):):):):):):):):)
ins canimm..cok su iciorum hele bugun ult bakicak die 2.5 litre su uctum yarim saat icinde yapiodum az daha..ama normalde de iciorum sisem var 1.5 litrelik surekli yanimdaa.sut yogurt kayisi badem gibi seyler yiyiorum..ins. canim allah yardimcimiz olsun bitanem benim..dularim hepimizee bugun olmadi belki cumartesi guzel haberler alirsinn..bak ben bile beklemiodum bu guzel haberi sancim oluodu dedim aha ahasta oluorum ama olmadim ..herseyin zamani var bebegimm sabir sabir sabir..skma tatli canini yeter.elbet yakinda bebegin sana gelir..![]()
inşş kuzum tek temennimiz bu bi gün olur inşş.... ne güzel sakın ihmal etme miden bulanmadan bol bol yee :):):):):):):):):):):) bebeğimiz tosun olsun sağlıklı olsunn :):):):):):)):):ne güzel Rabbim seni sevindirdi inş eşinle biraraya gelmenizede vesile olur kuzum :) ne güzel Allah mutluluğunuzu bozmaya çalışanlara fırsat vermesin :):):):):):):):):) inş bende sevinirim beklemiyodum der mutlu olurum :):):):):):):):)ins canimm..cok su iciorum hele bugun ult bakicak die 2.5 litre su uctum yarim saat icinde yapiodum az daha..ama normalde de iciorum sisem var 1.5 litrelik surekli yanimdaa.sut yogurt kayisi badem gibi seyler yiyiorum..ins. canim allah yardimcimiz olsun bitanem benim..dularim hepimizee bugun olmadi belki cumartesi guzel haberler alirsinn..bak ben bile beklemiodum bu guzel haberi sancim oluodu dedim aha ahasta oluorum ama olmadim ..herseyin zamani var bebegimm sabir sabir sabir..skma tatli canini yeter.elbet yakinda bebegin sana gelir..![]()
Herkese iyi aksamlarr.klomen tedavisi goren arkadaslar varmi?bi kac seyi merak ediyorumda
hoşgeldin kuzum tam adamını buldun bana sorabilirsin :)inş yardımcı olabildiğim kadar olmaya çalışırım :)Herkese iyi aksamlarr.klomen tedavisi goren arkadaslar varmi?bi kac seyi merak ediyorumda
olamamı kuzum klomen müptelası bile sayılırımmm ........iyi aksamlar canim hg. valla bn bilmiorum ama lamis senin bilgin varmi kuzum?
inşş kuzum tek temennimiz bu bi gün olur inşş.... ne güzel sakın ihmal etme miden bulanmadan bol bol yee :):):):):):):):):):):) bebeğimiz tosun olsun sağlıklı olsunn :):):):):):)):):ne güzel Rabbim seni sevindirdi inş eşinle biraraya gelmenizede vesile olur kuzum :) ne güzel Allah mutluluğunuzu bozmaya çalışanlara fırsat vermesin :):):):):):):):):) inş bende sevinirim beklemiyodum der mutlu olurum :):):):):):):):)
migdem bu sabah cok bulandi hememn krakere kostum ya..kokuya dayanamiorum canim..ay evet tek temennim saglikli bir sekilde dunyaya gelmesi..ins. bebegim nasibiyle bnde giderimm aminnnn tatlimm...bn inaniorum bu ayda olmazsa birdahaki ay olur.sen dusunme esinle birlikteykn bile bebisi at kafandan unut...dr lar dio ne kadar cok istersen okadar olmaz die oluruna birak..
iyi aksamlar canim hg. valla bn bilmiorum ama lamis senin bilgin varmi kuzum?
eet ya sorma kuzum dr bana dediki açık açık stres yaptığın sürece doğal yolla korunuyomuş gibi düşün tedavi bile boşa dedi ne zamn kafadan çıkarıcaksın ozamn nasipse olucakk..... bugün eşimde kızdı bana artık düşünmee dert etme bukadar kendine diye eğer böyle devam edersem istemicekmiş çocuk falan bende tamm dedim gerekirse psikolğa gidicem rahatlamak içinn napalım Rabbim ne derse oo ötesi elimden gelmiyoo tedavime gitcem ama bunda sonra olumsuz karamsar düşünüp takıntı yapmıcam kendimee ...... inş sizlerinde desteğiylee atlatırım bu sıkıntılı anlarııı :):):):):):):):):)::) ayyy inş çok bulanmaz midennn bide koşma artık şeker yavaş yavaş gitttmigdem bu sabah cok bulandi hememn krakere kostum ya..kokuya dayanamiorum canim..ay evet tek temennim saglikli bir sekilde dunyaya gelmesi..ins. bebegim nasibiyle bnde giderimm aminnnn tatlimm...bn inaniorum bu ayda olmazsa birdahaki ay olur.sen dusunme esinle birlikteykn bile bebisi at kafandan unut...dr lar dio ne kadar cok istersen okadar olmaz die oluruna birak..
hhahahahahaha ayy nasıl seviniyorum sizlerle konuşunca umudum yeşerioo yahuuu
![]()
tmm kuzum bende kaçaıcam zaten birazdan luck bişiy sorcaktı ona bakımm yardımcı olabilrsem çıkacam sabah çok erken kalktım gözlerim kapanıyoo sen gelmeden çıkarsam iyi bak kendineee çok öpüyorum dualarım sizinlee :):):):):):)ben biraz dolanim canin yararli seylere bakinimmm gelirim canim tamam...
hımm daha önce öyle bi bant kullanmadım açıkcası kullananıda duymadım ama yumrtaların büyümüşse şayet çatmasıda muhtemel sen çalışmaları ihmal etme her ihtimale karşıı.....cumartesi gittiğinde zaten dr sana söler yumrta çatlamışmı duruo mu senin yapma gereken tek şey bol bol çalışmak şimdilik ya çatladıysa diyeAradigimi buldum ozaman ;-) bu ayin 5 de klomen tedavisine basladik pazartesi bitti klomen.2 yumurtam cok iiyiymis buyumusler3.yumurtamda buyumek uzere.sali gunu muayne oldum rahim duvarim 4 mm di.bugun tekrar gittim 5 mm olmus ama yeterli degilmis inceymis rahim duvarim.bi bant verdi kaba etime yapistirdim bugun ;-) bide catlatma ignesi verdi.cumartesi tekrar gidicekmisim hastaneye nobetci doktor usg kontrolu yapip duruma gore igneyi yapabilirmis.kafama takilan bugun banti taktim sanki ymurtam catladi gibi lavaboda farkettim acaba catladimi. ?
hımm daha önce öyle bi bant kullanmadım açıkcası kullananıda duymadım ama yumrtaların büyümüşse şayet çatmasıda muhtemel sen çalışmaları ihmal etme her ihtimale karşıı.....cumartesi gittiğinde zaten dr sana söler yumrta çatlamışmı duruo mu senin yapma gereken tek şey bol bol çalışmak şimdilik ya çatladıysa diyeinş bebeğin sana gelir rahim duvarında kalınlaşırdaa gönlünce olur herşeyy umarım yardımcı olabilmişimdirr :)