Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
herkese günaydın nasılsınız kıslar söle bi baktım herkesler burda MERİ hariç
SİNEMcim geçmiş olsun ALLAHIM yanında olsun insALLAH pazartesiye güsel
haberlerle gelirsin agrilarında gecer
masALLAH herkes toplasmışş okuyamadım bile tam olarak geçmişi göz attım
bende iyiym sükür her zaman kii degişen bişiy yokk

günaydin canim seninle karsilasamadik hic bayadan beri.
anlat bakalim neler yapiyorsun? özledim kiz seni :38:

bende dün aksam isten geldikten sonra yemegimi yedim, evimi süpürdüm, cay demledim ve annemler geldi kardeslerimle birlikte oturduk sohbet ettik eskilere gittiiiiik gerii geldiiik 2012ye:9:

bi ara topige girdim baktim kimse yok. e ozaman bi dolanayim. :10::10:

hakikaten ne ilginc konular var ama tabiki olan ve malesefki yasanan seyler var.

canım arkadaslarım topiğin en eskılerınden biri olarak sizlerle dogum hıkayemi paylasmk ıstıyorummmm

10 temmuz da sabah saat 7 :45 de doğuma hazırlık için doğumhaneye girdimmm . nst ye bağladılar ve başıma gelip bir dünya soru sordular ve birsürü imza attırdılar
sonra dr. fahri geldi ve bana halen spinal anestezi olmak istıyormusun dedı bende evet dedım ..
hıc korkmuyordum sadece cok terlediğimi biliyordum . saat tam 9 da amelyathaneye girdimm.. anestezı uzmanı geldı ve spınal iğnemi vurdu .. bi anda bacaklarıma bir sıcaklık indi.
dr um Zeynep uyustun mu dedi bende bılmıyorum dedimm. ama ben amelyta baslayalı cok oldu dedi ben şok oldum
saat 9:22 idi dr um zeynep seni biraz sallayayım da kendıne gel dedi. hep bırlıkte amelyathanedekı 11 kısı 10 dan geri saymaya basladılar .
saat 9:23 de oğlumun sesiyle kelimeişahadet getirdimmm ..
canım oğlum ömrümmm ağlıyordu annecim ben geldim diyordu hemencecık koynuma verdıler canımm oğlummun sol gamzesi öyle guzeldi ki...
beni dikiyorlarmıs yok kesiyorlarmıs hıc umrumda degıldı .. dr bana nabzın bıle yukselmedı sana helal olsun dedı .. kuzumu 1 defa daha gosterdıler saat 9:40 da amelyt bıttı..
hemencecık odama getırdıler miss kokulumu kucgıma verdıler 3310 gram 52 cm doğdu kuzumm . Rabbim sana şükürler olsunn binlerce kezzz

günaydin canim seninle karsilasamadik hic bayadan beri.
anlat bakalim neler yapiyorsun? özledim kiz seni :38:

evet canım karsılasamadık bendee özledim senii ne olsun
bende degişen bişiy yok sanırım 2 güne kadar adet olacamm ümitlerimi
yitirorum artık eylüle ne kaldı asılama olacak sanrım ALLAHIM
nasip eder de tutarsaa bakalımm belkii olur bebegimm bende anne olmayıı
herkes gibi çok istiyorum ALLAHIM DUALARI DUYARMIS VERMİYORSA BİR BELADAN KORURMUS
YADA DAUNI AHİRETE SAKLARMIS
bi takvim yapragında okudum bugün annelik duygusunu yasayamamak daaa var artık herseye hazırlıklı
olmam gerek nasibinde yoksa olmuyor demekkii

ZEYNEPPPP çok sevindim ALLAHIM analı babalı büyütsün saglıklı bir ömür nasip etsin ÖMRÜMÜZE
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MAŞALLAH sizlere

evet canım karsılasamadık bendee özledim senii ne olsun
bende degişen bişiy yok sanırım 2 güne kadar adet olacamm ümitlerimi
yitirorum artık eylüle ne kaldı asılama olacak sanrım ALLAHIM
nasip eder de tutarsaa bakalımm belkii olur bebegimm bende anne olmayıı
herkes gibi çok istiyorum ALLAHIM DUALARI DUYARMIS VERMİYORSA BİR BELADAN KORURMUS
YADA DAUNI AHİRETE SAKLARMIS
bi takvim yapragında okudum bugün annelik duygusunu yasayamamak daaa var artık herseye hazırlıklı
olmam gerek nasibinde yoksa olmuyor demekkii

ZEYNEPPPP çok sevindim ALLAHIM analı babalı büyütsün saglıklı bir ömür nasip etsin ÖMRÜMÜZE
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MAŞALLAH sizlere

evet canim cok dogru bunu bende okumustum. aslinda biliyoruz ama arada unutup hüzünleniyoruz. iyiki takvimlerimiz, kitaplarimiz, eslerimiz, arkadaslarimiz, en önemliside bunu bize hatirlatan güzel Allahim var.
bu sekilde motive olup hayata yeniden tutunabiliyoruz cok sükür. söyle bi silkeleniyoruz, kendimize geliyoruz.

2gün kaldi demek az kalmis. Rabbimin mucizeleri nezaman nerde nasil olacagini biz bilemeyiz. o yüzden ümidini kesme bol bol dua et. hele cuma günleri ikindi ile aksam vakti arasi bizim bilemedigimiz bi vakit iste o vakit Rabbim dualari geri cevirmezmis, Insaallah.

bende belki ekimde veya daha sonra tüp bebek düsünüyorum. cok sükür sorunumz yok, olsa tedavi süresi baslamis olurdu. böyle hicbirsey yapamayarak beklemek insani üzüyor. Allahim belki bana tüp bebek nasip edecek bilemiyoruzki. Kader

senin kismetinde de asilama varsa suan rahat ol canim. bakarsin gerek kalmaz asilamaya rahat oldugun strese girmedigin eylüle kadar ki dönemde kendiliginden Hamile kalirsin Insaallah

Rabbim daha cok sabir, kolaylik, basari, güzel sonuclar, ardindan tatli mi tatli, sagliklimi saglikli, Hayirlimi Hayirli cocuklar versin bizlere Insaallah:49: hoopp baaa :emir_bebek:

canım arkadaslarım topiğin en eskılerınden biri olarak sizlerle dogum hıkayemi paylasmk ıstıyorummmm

10 temmuz da sabah saat 7 :45 de doğuma hazırlık için doğumhaneye girdimmm . nst ye bağladılar ve başıma gelip bir dünya soru sordular ve birsürü imza attırdılar
sonra dr. fahri geldi ve bana halen spinal anestezi olmak istıyormusun dedı bende evet dedım ..
hıc korkmuyordum sadece cok terlediğimi biliyordum . saat tam 9 da amelyathaneye girdimm.. anestezı uzmanı geldı ve spınal iğnemi vurdu .. bi anda bacaklarıma bir sıcaklık indi.
dr um Zeynep uyustun mu dedi bende bılmıyorum dedimm. ama ben amelyta baslayalı cok oldu dedi ben şok oldum
saat 9:22 idi dr um zeynep seni biraz sallayayım da kendıne gel dedi. hep bırlıkte amelyathanedekı 11 kısı 10 dan geri saymaya basladılar .
saat 9:23 de oğlumun sesiyle kelimeişahadet getirdimmm ..
canım oğlum ömrümmm ağlıyordu annecim ben geldim diyordu hemencecık koynuma verdıler canımm oğlummun sol gamzesi öyle guzeldi ki...
beni dikiyorlarmıs yok kesiyorlarmıs hıc umrumda degıldı .. dr bana nabzın bıle yukselmedı sana helal olsun dedı .. kuzumu 1 defa daha gosterdıler saat 9:40 da amelyt bıttı..
hemencecık odama getırdıler miss kokulumu kucgıma verdıler 3310 gram 52 cm doğdu kuzumm . Rabbim sana şükürler olsunn binlerce kezzz

cnm rabbım analı bablı buyutsun napıyo bebşın ıyımı ay ben merak edıyorum böle guzel annenın bebgını resım ıstıyoruz en yakın zmanda cnm benim hepımıze nasıp olsun ınşalla cnm benım hepımıze dua et bol bol

iyiyım tatlım sen nasılsın nası orda havalar ya burada sıcaklar bastırdı vantrotör kankam oldu sarmaş dolaş durumdayız anlıcagın
Allahtan gece uyku zmanı serın oluyo yoksa zor olurdu

cok sükür canim iyiyim. Burda bu sabah esiyordu yani baya bi soguktu, ikindi vakti hava biraz daha isinmisti ama bulutluydu yagmur ha yagdi ha yagacak gibiydiki aksam üzere yagmur yagdiii

nasil ama havadurumu??

klasik almanya havasi:1:

cok sükür canim iyiyim. Burda bu sabah esiyordu yani baya bi soguktu, ikindi vakti hava biraz daha isinmisti ama bulutluydu yagmur ha yagdi ha yagacak gibiydiki aksam üzere yagmur yagdiii

nasil ama havadurumu??

klasik almanya havasi:1:

hah ben ezık bılmemmkı öle alamanya havalarını falan dermışım ay ne kadar guzel benım normaldede sıcakla aram yoktur cnm ya alamanya bana göre olmalı o zman ee senın ruh halın ne durmda cnm

hamileliktede sicak hava zor oluyordur degilmi? Allah yardimciniz olsun.
ama kankan soguk üflüyor rahalatiyordur seni ohh bi güzel üfül üfül

hamileliktede sicak hava zor oluyordur degilmi? Allah yardimciniz olsun.
ama kankan soguk üflüyor rahalatiyordur seni ohh bi güzel üfül üfül

yaa aslında söle dıyım ben normaldede sıcagı hıc sevmem hanı extra bı zorluk olmadı kankam sağolsun gunduzde eşim getırıp göturuyo benı meşhur gunlerıme gezmelerıme işe 5 te gıttıgınden

hah ben ezık bılmemmkı öle alamanya havalarını falan dermışım ay ne kadar guzel benım normaldede sıcakla aram yoktur cnm ya alamanya bana göre olmalı o zman ee senın ruh halın ne durmda cnm

ezme kiz kendini bari karnindaki cocuga aci:52: ezik mezik degilsin
bende sicaga gelemiyorum. sanirim ekimde tr ye gitmek isabet oldu

yaa aslında söle dıyım ben normaldede sıcagı hıc sevmem hanı extra bı zorluk olmadı kankam sağolsun gunduzde eşim getırıp göturuyo benı meşhur gunlerıme gezmelerıme işe 5 te gıttıgınden

meshur günler???
bol bol yürüyüse cikiyorsun degilmi? dogumu kolaylastiriyormus. benim arkadasim doguma bi kac gün kala kendi isyerinde calisti hep ayaktaydi ve bana 2dogumumda cok sükür cabuk ve kolay oldu demisti

ezme kiz kendini bari karnindaki cocuga aci:52: ezik mezik degilsin
bende sicaga gelemiyorum. sanirim ekimde tr ye gitmek isabet oldu

haha anasının aslanı o teyzesı
ay bence cokk ıyı olmuş ekımde gelmen ben de eltımlere öle dıyorum cunku yazın cok zor oluyo gezmek bu yaz gelmedıer ama sanırım arası görmek ıcın gelıcekler tatlım ekım sonu

benim ruh halim bugün daha iyiyim sükür. pazarki sohbetimizden sonra gün gectikce ve namazimda dua edip gözyasi döktükce rahatliyorum

meshur günler???
bol bol yürüyüse cikiyorsun degilmi? dogumu kolaylastiriyormus. benim arkadasim doguma bi kac gün kala kendi isyerinde calisti hep ayaktaydi ve bana 2dogumumda cok sükür cabuk ve kolay oldu demisti

meşhur gunler cnm söle oluyo benım toplamda 5 gunum varda tum arkadaş cevremden ayrı ayrı okuldan cocukluktan akrabalarla komularımla falan falan
cnm ya ben cok yuruyuş yapamıyorum gunduz cok sıcak ee akşamlarıda eşim yook cıkamıyorum
işte onndan 1 ayda aldım 7 kg yı cnm ya
he bu arad ben sezeryan olucam tatlım yuruyusun etkısı olurmu sezeryana dermısım

Back
X