Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
benimde pazar günü kahvalti hazirlama günüm
sen ne hazirlican kisaca bi paylassanda banada fikir sunmus olsan??

eehhmm ehhmm yatmadan önce tabi:54:

haha saat 00.30 da kaçıcam psıkolojıkman ancak hazırlanırım cnm geceden börek sardım cnm patateslı
sonra kahvaltılık ceşıtlerı mıhlama omlet ketcaplı kekıklı sosıs he bıde lavaştan böle değişik bı pızza tarzı bışey yapıyorum o

elif ses vermiyor:44::44:

gecmise daldi galiba

benimde erken yatmam lazim bugün yarin misafirim gelecek ramazan hazirligi yapacaz bizde.cok isim var cook.
pazar günüde kahvalti
pazarteside isbasi:44::44:

cnm ış nasıl gıdıyo cocuklarla aran nasıl bu arada cok serı yazoyosun pc denmı

elif ses vermiyor:44::44:

gecmise daldi galiba

benimde erken yatmam lazim bugün yarin misafirim gelecek ramazan hazirligi yapacaz bizde.cok isim var cook.
pazar günüde kahvalti
pazarteside isbasi:44::44:

hoş bulduk kızlar bu gün azıcık geç kaldım ama idare edin artık ee neler yapıyonuz kızlarrr ozledlım valla dun akşamda kimsecik yoktu zaten

ay ıyı kuzum ya öel muhapet edıyoduk mesela be nım yarın gunum vaar ve yatmam gerek akşam beyım evdydı gulum gelemdım

olur tatlı olur hepsı olur yeterkı ısteyın cabalayın bızde yenı evlendımızde hıc bışeyımız yoktu com şukur oıstedık oldu arabamız kredı ıle de olsa alınmış evımız daha cok gencsıznız tatlım benım bebede olur evde rabbım sağlık versın

Amin Insaallah esime (Esinize)Hayirli uzun ömürler versin. Insaallah az olsun öz olsun. Rabbim cok veripte azdirmasin derler ya o misal. Allahim herkeze gönlünden gecen Hayirlisini versin.

ya kızlar ben sizin bazı mesajlarınızı göremıyorum sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz. forum takipte çıkıyo mesaj ama sayfayı yenıleyınce çıkmıyo hatta bu yuzden bı kaç kere geçmışı okudum bazı alıntıları bıle goremıyorum aa bu msjı ne zaman yazmış ben görmedım dediğim msjlar oluyo eğer bana bişey yazıpta cvb vermezsem bilinkı bu sebepten

haha saat 00.30 da kaçıcam psıkolojıkman ancak hazırlanırım cnm geceden börek sardım cnm patateslı
sonra kahvaltılık ceşıtlerı mıhlama omlet ketcaplı kekıklı sosıs he bıde lavaştan böle değişik bı pızza tarzı bışey yapıyorum o

Masaallah baya hamaratsin. kahvalti menüme geciriyorum bunlari:34:

he bıde kahvalıdan kalkınca pasta var ay tum bunlar ıcın yatmalıyım ben cnm ya kaçıcam tam 00.30 kulkedısı gıbı bıden bıre

pastada var demek hakikaten bunlari yetistirmen icin erken yatmalisin. saka bi yana bide 2canlisin. kiymayalim biz aslanimiza dinlensin oda annesi yorgun olmasin.

pastada var demek hakikaten bunlari yetistirmen icin erken yatmalisin. saka bi yana bide 2canlisin. kiymayalim biz aslanimiza dinlensin oda annesi yorgun olmasin.

pasta börek geceden akşamdan hazırlandı cnm yarına lavaş vede kahvaltılıklar var ama rutın ev temızlıgı var yanı hergun yaptıgım
he bıde 12.30 da gelecekler haha bakma benım erken yatma nuhappetıme görende 9 da gelecekler sanar

cok sükür cocuklarla aram. iyi seviyoruz birbirimizi. bazen bazi ögretmenler farkli karekterde onlarida idare etmeye calisiyoruz canim.

oh sevındım yarenıde yaz okuluna yazdırdık cok sevıyo öğretmenlerını sınıfta 13 kışıler 3 öğretmen var ve cocuklarla daha fazla ılgı oldugundan daha ıyı tanıyolar cok pozıtıfler

hoş bulduk kızlar bu gün azıcık geç kaldım ama idare edin artık ee neler yapıyonuz kızlarrr ozledlım valla dun akşamda kimsecik yoktu zaten

gelmene cok sevindim. ama bende yorgunum gözlerim kapaniyor. ben bayadan beri kk deyim gözlerimde agiriyor. yatsam iyi olacak. keske biri daha gelseydi ben gitmeden. yareninde isleri varmis erken kalkmali

senin icin biraz daha kaliyorum bi 10dk:34:

gelmene cok sevindim. ama bende yorgunum gözlerim kapaniyor. ben bayadan beri kk deyim gözlerimde agiriyor. yatsam iyi olacak. keske biri daha gelseydi ben gitmeden. yareninde isleri varmis erken kalkmali

senin icin biraz daha kaliyorum bi 10dk:34:

çok sağol canım yaaa valla bu gün moralim süper. akşam kına vardı istemeyerek giyindim hiç bi kıyafetın içine sıgamıyorum koca göbeğim çok belli oluyoneyse gittik kınaya kv yle
yanımdakı sandalye boştu kadının bitanesı yanıma geldi sorular sormaya başladı nerde oturuyon falan fılan derken evlimi bekarmı oldugumu sordu evliyim deyınce kalkıp gıttı yanımdan ahaha benı almaktan vazgectı kadının hevesını kursagına dızdım ama benım moralim bi yerıne geldiki sorma demekkı koca gobegıme ragmen hala gıderım varmış baksana

oh sevındım yarenıde yaz okuluna yazdırdık cok sevıyo öğretmenlerını sınıfta 13 kışıler 3 öğretmen var ve cocuklarla daha fazla ılgı oldugundan daha ıyı tanıyolar cok pozıtıfler

bizimde 3gurubumuz var her gurubta 3ögretmen. evet cocuklari anlayip severek isini yapanlar cocuklara pozitif yansiyorlar. herkez mutlu mesut ögreniyor ogretiyor

süren bitti yarenim. Allah rahatlik versin. Islerine kolaylik versin Rabbim

çok sağol canım yaaa valla bu gün moralim süper. akşam kına vardı istemeyerek giyindim hiç bi kıyafetın içine sıgamıyorum koca göbeğim çok belli oluyoneyse gittik kınaya kv yle
yanımdakı sandalye boştu kadının bitanesı yanıma geldi sorular sormaya başladı nerde oturuyon falan fılan derken evlimi bekarmı oldugumu sordu evliyim deyınce kalkıp gıttı yanımdan ahaha benı almaktan vazgectı kadının hevesını kursagına dızdım ama benım moralim bi yerıne geldiki sorma demekkı koca gobegıme ragmen hala gıderım varmış baksana

:1::1::1: kadina bide hamileyim deseydin kalkip gitmeyi irak kosarak kinadan ayrilirdi galiba..:1::1:

:1::1::1: kadina bide hamileyim deseydin kalkip gitmeyi irak kosarak kinadan ayrilirdi galiba..:1::1:

ahahah kız aklıma gelmedı o ama kaynanamın suratını gormelıydın :1: bende işi esprıye vurdum benım acılen alyans almam lazım baksana goruculer gelıyo dıya ahahah ama ınan bı hoşuma gıttı sorma eve gelip hemen benımkıne anlattımgulmekten yere yattı kadına bı baksaydın zengıne fılan benzıyomu dıyo hevesını hemen kursagında bırakmasaydın bekarım deseydın de kadın acık umutlansaydı dıyo manyak

Back
X