nılllllllllllll nılllllllllllll akşam bıze pas vermeden gıttın nılllllllllllllll
Ayyy sorma be komşum yaa.. Din yorgünluktan ne yaptığımı bilemedim..
Bütün gün araştırma hastanesindeydim.. Orada hemşire olan arkadaşıma bana randevu al dedim.. Zannediyorum ki, 2-3 gün aonraya verecekler randevuyu.. Kadın sabah 8:30 da telefon etti ki, 9:30 da burada ol diye.. Nasıl hazırlanıp gittiğimi bilemedim..
Önce Kadın Doğumda muayene.. Oradan kardiyoloji ve Psikiyatriden benim hakkımda bilgi istediler.. Kardiyolojide muayene oldum.. Oradan Psikiyatriye.. Anaaammm.. Canım çıktı bütün gün.. 5 te evdeydim..
Sonuç: Beraber hareket edecekelrmiş.. Doğum yaklaşınca kontrolleri sıklaştıracaklarmış.. Çarpıntılarım için tekrar ameliyat olmamı, 5. aydan sonra yapabildiklerini söylediler ama hamileyken yaptırmam imkansız.. Çünkü geçen yaptırdığımda berbat olmuştum.. Psikiyatri sürekli gözlem altında tutacamış beni..
Bu arada moralimde biraz bozuldu.. TİT de protein yüksek çıktı.. Ve de idrar yolu iltihabım bayağı fazlaymış.. Antibiyotik verdiler.. Zaten bir sürü ilaç kullanıyorum, birde antibiyotik çıktı.. Üzgünümm.. Kesinlikle de kullanmam gerekiyormuş, düşük olabilirmiş..
Kafam protein fazlalığına takıldı yaa.. Allah korusun preeklamsi geldi hemen aklıma.. Benim salak doktorum bana tahlil falan yapmamıştı.. Özeldeki salak doktorumdan bahsediyorum.. Bak hastaneye gittim hemen ortaya çıktı.. Kafam bayağı karışık bu günlerde.. Hele karnımdaki ağrılarım artmıştı, bundanmış.. Kimbilir ne zamandır vardı bu iltihap, doktorum doktor olsaydı en başından yakalardı..
Olay budur işte.. Yorgun.. kafası bozuuuk bir halde dolaşıyorum ortalıklarda.. Şu protein fazlalığından birşey çıkmasında.. Kafam ona takık şu an..
Sezeryan konusunda kimseye birşey diyemedim, daha ilk gidişim.. Bismillah, bunun için mi geldin demesinler diye diyamadim bi,rşey.. Ama ileriki zamanlarda konuşacağım işte..
Benden böyle.. Kızlar bazen gerçekten topiğe giriyorum ama yazmaya mecalim olmuyor hee.. Kızmayın bana..
Ama hepinizi yakından takip ediyorum, bunu bilin.. Öpüldünüz...
NOT: (Eşim evde... Çok kalamıyorum..)