Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meri nerde??? nezamandan beri gelmiyor haberin varmi??
hayır cnm hebrim yok..çok msj attm ama yoqq...bende çok merk ediyorum..çok kızgınım ona ztn..bana hep destek olcktı...artık yok gelmyo..hamş oldu unttu beni...
olabilir cnm innki olabilr valla...ayy i.çim bi tuaf olduu heee neden bilmyommm..bişeye üüzldüm gbi sankiielif 2gün önce burdaydi. yarenlede en son dün görüstük. ama gecmise baktim meri yok. Insaallah hersey yolundadir. bence gündüzleri güzel havada geziyorlar yoruluyorlar aksam eve gelincede cuuuuup yataga![]()
bu yazindan sonra dayanamz gelir meri
acaba bagirsak gelirlermi?
meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllll
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiffffffffffffffffff
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
![]()
olabilir cnm innki olabilr valla...ayy i.çim bi tuaf olduu heee neden bilmyommm..bişeye üüzldüm gbi sankii
ayy cnm meri hariç herkes gelir...ben meriden iice umudumu kestşmm cnmm
yok canim bence hemen kötü düsünmeyelim. belki yaren biliyordur meriyi. esiyle tatile falan gitmistir yada neti yoktur.
üzülme sen
mucizem sen calisiyormuydun canim??
yok cnm çalışmıyorum ben sadece evde çalışıyom![]()
zaten bebiste oldumu Insaallah 7/24 calisacagizzzz![]()
ayy cnm öle olckk işteee...aman bebiş gelsinde du bakalım sonnda aaa uykumm var uyumakkk isyorummmm dicem günleri göstersin mevlam
evet uykumuz bölünecek gecelerri uykusuz kalacagiz yorulacagiz ama sanirim bebisimiz uyurken onu seyrederiz. ben cok seviyorum bebegi uyurken izlemeyi. cok masum ve tatli oluyorlar hele dudaklarini büzüstürüyorlar ya bazen cok houma gidiyor. Rabbim hepimize hayirli saglikli bebisler nasip etsin Insaallah
herhangi bi yöntem kullaniyormusun?
ates ölcme
ov.test
kür
ben birtek ov. test kullaniyorum ve dua ediyorum Insaallah![]()
cnmm benmm ben doktora gidiyorum..salı gnü gtcem hatta..onn haricinde çörek otu kürü ve top karabir içom cnm
cok güzel doktor takibinde olman cok iyi.
benim uykum gelmeye basladi daha yatsi namazimda var. e kimsee gelmedi böyle simdi seni burda birakmakta pek hos olmayacak ama uyuyakalabilir emde namazimi kilmadan buda iyi olmaz. yarin isede gidecegim
kusura bakmazsin degimi?
Allaha emanet ol. Tatli rüyalar. belki böcegim gelir o gec saate geliyor cogunlukla
hayirli geceler yanlis smile koymusum uykum geldigi icin. öptüm demek istemistim