Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
bugn yarende yoqqqq...aaayy yarbbm yaa ebn gelmynce herkes burda...şimdi kimse yok snele benden bşka hee.elif te yoq

elif 2gün önce burdaydi. yarenlede en son dün görüstük. ama gecmise baktim meri yok. Insaallah hersey yolundadir. bence gündüzleri güzel havada geziyorlar yoruluyorlar aksam eve gelincede cuuuuup yataga :1:

hayır cnm hebrim yok..çok msj attm ama yoqq...bende çok merk ediyorum..çok kızgınım ona ztn..bana hep destek olcktı...artık yok gelmyo..hamş oldu unttu beni...

bu yazindan sonra dayanamz gelir meri
acaba bagirsak gelirlermi?

meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllll
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiffffffffffffffffff
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
:46::46::46::46::46:

elif 2gün önce burdaydi. yarenlede en son dün görüstük. ama gecmise baktim meri yok. Insaallah hersey yolundadir. bence gündüzleri güzel havada geziyorlar yoruluyorlar aksam eve gelincede cuuuuup yataga :1:
olabilir cnm innki olabilr valla...ayy i.çim bi tuaf olduu heee neden bilmyommm..bişeye üüzldüm gbi sankii
bu yazindan sonra dayanamz gelir meri
acaba bagirsak gelirlermi?

meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllll
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiffffffffffffffffff
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
:46::46::46::46::46:

ayy cnm meri hariç herkes gelir...ben meriden iice umudumu kestşmm cnmm

olabilir cnm innki olabilr valla...ayy i.çim bi tuaf olduu heee neden bilmyommm..bişeye üüzldüm gbi sankii

ayy cnm meri hariç herkes gelir...ben meriden iice umudumu kestşmm cnmm

yok canim bence hemen kötü düsünmeyelim. belki yaren biliyordur meriyi. esiyle tatile falan gitmistir yada neti yoktur.

üzülme sen

ayy cnm öle olckk işteee...aman bebiş gelsinde du bakalım sonnda aaa uykumm var uyumakkk isyorummmm dicem günleri göstersin mevlam

evet uykumuz bölünecek gecelerri uykusuz kalacagiz yorulacagiz ama sanirim bebisimiz uyurken onu seyrederiz. ben cok seviyorum bebegi uyurken izlemeyi. cok masum ve tatli oluyorlar hele dudaklarini büzüstürüyorlar ya bazen cok houma gidiyor. Rabbim hepimize hayirli saglikli bebisler nasip etsin Insaallah

evet uykumuz bölünecek gecelerri uykusuz kalacagiz yorulacagiz ama sanirim bebisimiz uyurken onu seyrederiz. ben cok seviyorum bebegi uyurken izlemeyi. cok masum ve tatli oluyorlar hele dudaklarini büzüstürüyorlar ya bazen cok houma gidiyor. Rabbim hepimize hayirli saglikli bebisler nasip etsin Insaallah

aminnn cnmm aminnn...inşllah rabbim bizede hayırlı sağlıklı bebk verck kuzummm

cnmm benmm ben doktora gidiyorum..salı gnü gtcem hatta..onn haricinde çörek otu kürü ve top karabir içom cnm

cok güzel doktor takibinde olman cok iyi.
benim uykum gelmeye basladi daha yatsi namazimda var. e kimsee gelmedi böyle simdi seni burda birakmakta pek hos olmayacak ama uyuyakalabilir emde namazimi kilmadan buda iyi olmaz. yarin isede gidecegim
kusura bakmazsin degimi?

Allaha emanet ol. Tatli rüyalar. belki böcegim gelir o gec saate geliyor cogunlukla

:52:hayirli geceler yanlis smile koymusum uykum geldigi icin. öptüm demek istemistim

Son düzenleme:
cok güzel doktor takibinde olman cok iyi.
benim uykum gelmeye basladi daha yatsi namazimda var. e kimsee gelmedi böyle simdi seni burda birakmakta pek hos olmayacak ama uyuyakalabilir emde namazimi kilmadan buda iyi olmaz. yarin isede gidecegim
kusura bakmazsin degimi?

Allaha emanet ol. Tatli rüyalar. belki böcegim gelir o gec saate geliyor cogunlukla

:52:hayirli geceler yanlis smile koymusum uykum geldigi icin. öptüm demek istemistim

tamm cnm ii uykulr kuzumm..yok cnm ayıp olmaz sen yarın işe gtcen kuzum yat uyu dinlen cnm bende yatrm yarın bende 8 de kalkcm ztn..kimsede gelmedi...böcm bu saate kdr gelrdi normlde cnmm

Kızlarrrrrrr nasılsınız bakalım ayyy hepinizi çok özledim döndüm tekrar sahalara çok şükür netimde sorun vardı evde tadilat derken uzun bir süredir yanınıza gelemedim nasılsınız bakalım ne var ne yok canlarım :16::16::16::16::16::16::16:

Back
X