Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
KiZlar ben bugun catlatma ignesi yaptircam...dua edin tutturalim bu ay:)
hayirli olsun canim. Insaallah Rabbim bu güzel emeklerini bosa cikarmaz Insaallah yüzünü güldürür en kisa zamanda. Allahim kolaylik versin umarim hersey yolunda gider ve yakinda bebek haberi aliriz Insaallah

Kızlarrrrrrr nasılsınız bakalım ayyy hepinizi çok özledim döndüm tekrar sahalara çok şükür netimde sorun vardı evde tadilat derken uzun bir süredir yanınıza gelemedim nasılsınız bakalım ne var ne yok canlarım :16::16::16::16::16::16::16:

hosgeldin sahalara. gerci biz buaralar sahalarda tek tük oynuyoruz ama sende katilirsan artik bundan sonra yine bizlere 11kisi ile futbola baslayacagiz ya hani :34: :1:

cok sagol cok sükür iyiyim. Tadilat islerinde Rabbim yardimciniz olsun. sende iyiysin Insaallah? Masaallah canim 10. haftayi doldurmussunuz. Allah sonuna kadar güzel bir hamilelik gecirmeni nasip etsin Insaallah

Kızlarrrrrrr nasılsınız bakalım ayyy hepinizi çok özledim döndüm tekrar sahalara çok şükür netimde sorun vardı evde tadilat derken uzun bir süredir yanınıza gelemedim nasılsınız bakalım ne var ne yok canlarım :16::16::16::16::16::16::16:

kuzum ya gıdılırde böle habersız bırakılırmı ınan daah testı daha yenı apmıştın ışte senden alınan son haber son olarak buydu
bebn olmuş 10 haftalık resmen ya maşalla:nazar:
anlat bakalım nasıl gıdıyo bebşin nasıl

hayirli olsun canim. Insaallah Rabbim bu güzel emeklerini bosa cikarmaz Insaallah yüzünü güldürür en kisa zamanda. Allahim kolaylik versin umarim hersey yolunda gider ve yakinda bebek haberi aliriz Insaallah

hosgeldin sahalara. gerci biz buaralar sahalarda tek tük oynuyoruz ama sende katilirsan artik bundan sonra yine bizlere 11kisi ile futbola baslayacagiz ya hani :34: :1:

cok sagol cok sükür iyiyim. Tadilat islerinde Rabbim yardimciniz olsun. sende iyiysin Insaallah? Masaallah canim 10. haftayi doldurmussunuz. Allah sonuna kadar güzel bir hamilelik gecirmeni nasip etsin Insaallah

şişttt nartanesı nasılsın bakalım dınlenebıldınmı ağrın nasıl oldu ben yorgun savaşcı saat 8 den sonra carşıya gıttım malum sıcak cok 9 bucuga doğru eve geldım yıkan paklan şimdi aldım pc yı deyme keyfıme

iyiym canim tatil cok güzeldi ama cabul gecti iste :31: onun haricinde hic bi degisiklik yok bende.. sen anlatsana neler oldu ben yokken???

offf zaten hep guzel şeyler cabuk bıter derler ya e aynı o hesap olnuş senınkı cnm
ayyyy bende bı değişiklık yok tatlım ya bıraktıgın gıbı kızlardad öle buyu değişiklıkler yok anlıyacagın nasıldı annen kardeşlerın falan

offf zaten hep guzel şeyler cabuk bıter derler ya e aynı o hesap olnuş senınkı cnm
ayyyy bende bı değişiklık yok tatlım ya bıraktıgın gıbı kızlardad öle buyu değişiklıkler yok anlıyacagın nasıldı annen kardeşlerın falan

onlar da iyiler cok sükür canimne olsun.. uzak olmak zor ama canlari sagolsun yeter.. sen nasilsin bebis nasil?? cinsiyeti belli oldu mu??

evet geldiiimmmm

burdayimmmm

regende burdaymis

yarende burdaymi

cee eee:46::46:

kuzum burdayim da gidiyorum simdi uyku zamani...

onlar da iyiler cok sükür canimne olsun.. uzak olmak zor ama canlari sagolsun yeter.. sen nasilsin bebis nasil?? cinsiyeti belli oldu mu??

kuzum burdayim da gidiyorum simdi uyku zamani...

oh oh sevındım cnm ıyı olmalarına benı bellı tatlım nasıp olursa oğlumuz olucak
sen naptın tatlım tr de dr a falan gıttınmı
bu arad saat erken cnm ya kaçma hemencık baya uzun zaman oldu göruşmedık hem

Back
X