Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Allahtan daha fazla sabir istiyorum Insallah.
valla heee yetr artık...tamm hepimz sabır istoz rabbm tez zamnda versin tebe...ama bu kdr karmasar olma..rabbm neylerse güzel eyler...kendine gelll yaff..2 sokk eöteye bi gttt
ben de ıyıyım allaha şükür hasta oldum işte bıraz yogun gecıyo..nedendır anlamadım..ayıptır solemesı gece yatarken pedın ustune bez koyuyorum gecmesın dıye:31::31::31::31:

ayy cnm benm bende o durumdasyım bugn 3 gnm sayılır...valla ben artık nasıl yhatıyosam birde çok yoğun..kaltığımda belden aşsını komple değiştryommm...yıkama paklama dahil.ben öle peçete koysam bir de mantar olurum aman kalsın cnmmm

cokmu geliyor kacinci günün?

evet cenım yaa..üçüncü gunum normalde 4-5 gunde gecer..ılk kez bole oluyo bıde onceden gelenı hıssederdım şimdi de hıc hıssetmıyorum..mesela wc ye gıderken dıyorum kesın kesıldı hıc bıse hıssetmıyorum ya...bı bakıyorum batmıs ortalık ..ole ıste belkı fazla olunca daha temız olur rahmım:31::31::31:

valla heee yetr artık...tamm hepimz sabır istoz rabbm tez zamnda versin tebe...ama bu kdr karmasar olma..rabbm neylerse güzel eyler...kendine gelll yaff..2 sokk eöteye bi gttt

ayy cnm benm bende o durumdasyım bugn 3 gnm sayılır...valla ben artık nasıl yhatıyosam birde çok yoğun..kaltığımda belden aşsını komple değiştryommm...yıkama paklama dahil.ben öle peçete koysam bir de mantar olurum aman kalsın cnmmm

:2::52::52: beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün seviindirsin hemde hemen yarin Insaallah. artik yarin doktordan gelirken disarda böyle gelirsin:52::52::52::52::1:5

evet cenım yaa..üçüncü gunum normalde 4-5 gunde gecer..ılk kez bole oluyo bıde onceden gelenı hıssederdım şimdi de hıc hıssetmıyorum..mesela wc ye gıderken dıyorum kesın kesıldı hıc bıse hıssetmıyorum ya...bı bakıyorum batmıs ortalık ..ole ıste belkı fazla olunca daha temız olur rahmım:31::31::31:

olailr kuzum benm..içn temzleniyor bakma sen...ama bol bol sıvı tüket diym san acnm benmm..benmde öle çok yoğunn..ayy kız ben sevnyom adet olunca çocuk gbi ya

hmm..bende de hafıf kasıntı yapıyo canım ama napım ben delı yatıyorum bazen yatak batar dıye korkumdan koyuyorum bı de yenı yıkadım degıstırdım ortuleri ..:31::31::31: aynı gun olmusuz canım ınsaallah tez zamanda bırlıkte hamiş kalırız bı an aklımdan ole gectı bu ay tutturursak tdt aynı oluyo:16::16::16::16:

evet bencede cok olmasi rahimi daha fazla temizliyor olabilir.

Hadi Insaallah:46::46:

sana doktor hangi tavsiyelerde bulundu? yani tedavi süresi vs

hmm..bende de hafıf kasıntı yapıyo canım ama napım ben delı yatıyorum bazen yatak batar dıye korkumdan koyuyorum bı de yenı yıkadım degıstırdım ortuleri ..:31::31::31: aynı gun olmusuz canım ınsaallah tez zamanda bırlıkte hamiş kalırız bı an aklımdan ole gectı bu ay tutturursak tdt aynı oluyo:16::16::16::16:
inşllh cnm benmm..ben ayın 16 da olcm adet...olmassa bebş vr demk işte..rabbm hayrını versn cnm benmmm..ayy bende deli yatomm..alllha şükr ra buaraya geçmo...
su tuketuyom cnm benım dolabın onundeyım her dakka..:1::1: nıye sevınıyon kız ben de agladım aglıcam oluyom ılk gun:1::1::1:

yokk kızzz ..allh artmasınn innki onu...ben olmadım zmanları bilirm..günü gününe adet olmak kadr güzel bişey yok..buna şükrediyom valla...

benim daha fazla uykum gelmeden cikiyorum kizlar yarin ise gidecegim.

gözümden uyku yaslari akmaya basladi.

Allaha emanetsiniz

öüpldünüz :54:

evet bencede cok olmasi rahimi daha fazla temizliyor olabilir.

Hadi Insaallah:46::46:

sana doktor hangi tavsiyelerde bulundu? yani tedavi süresi vs

canım benım kurtaj oldum uc ay korundum..eylulde korunmayı bırakalı 1 sene olacak dr.1 sene verdı detaylı ınceleme ıcın ama gorunen hıc bı sorunum yokmus su anda rahmım yumurtalıklarım felan cok ıyıymıs dr.stres yapıyosun dıyo kafanı rahat tut dıyo ama ben yapamıyorum tabı:31::31::31:bat.tan 10 gun once baslıyo acabalarım:31::31::31:

inşllh cnm benmm..ben ayın 16 da olcm adet...olmassa bebş vr demk işte..rabbm hayrını versn cnm benmmm..ayy bende deli yatomm..alllha şükr ra buaraya geçmo...

yokk kızzz ..allh artmasınn innki onu...ben olmadım zmanları bilirm..günü gününe adet olmak kadr güzel bişey yok..buna şükrediyom valla...

insaallah canım bı an aklımdan ole gectı :16::16::16::16:hee..haklısın canım sen oncekı ay neredeyse ıkı ayda olmustun ben onu unuttum cnm yaa kusura bakma..aslında o acıdan bakınca benım de sevınmem lazım bılıyosun bazen benım gunler de sasıyo erken gelıyo ıkı aydır:31::31:

canım benım kurtaj oldum uc ay korundum..eylulde korunmayı bırakalı 1 sene olacak dr.1 sene verdı detaylı ınceleme ıcın ama gorunen hıc bı sorunum yokmus su anda rahmım yumurtalıklarım felan cok ıyıymıs dr.stres yapıyosun dıyo kafanı rahat tut dıyo ama ben yapamıyorum tabı:31::31::31:bat.tan 10 gun once baslıyo acabalarım:31::31::31:

senn şu acabalrın..bi raht bırk kendini ay vrya ben bu ay hangi gndydk ayın kaçı hep unutum o yzden sanrım adet oldum vaktnde ben 32 gnde bir adet olom yada 34

Merhabalar Anasayfada başlığa takılınca gözüm direk konunuzda buldum kendimi :=)
Allah işallah Mübarek günler hürmetine hepinize Hayırlı evlatlar nasip eder , başınızı kaşicak vaktiniz olmasın :=)) Saatlerin günlerin nasıl geçtğini anlamayın evlaatlarınızla :=)Hepinize Tez zamanda sağlıklı sıhatli evlatlar diliyorum (Dualarımdasınız )

Son düzenleme:
Merhabalar Anasayfada başlığa takılınca gözüm direk konunuzda buldum kendimi :=)
Allah işallah Mübarek günler hürmetine hepinize Hayırlı evlatlar nasip eder , başınızı kaşicak vaktiniz olmasın :=)) Saatlerin günlerin nasıl geçtğini anlamayın evlaatlarınızla :=)Hepinize Tez zamanda sağlıklı sıhatli evlatlar diliyorum (Dualarımdasınız )

amiiinnn canımm amiinnn..inşaallah..allah razı olsun ne guzel dua ettın..senın var mı bebiş..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

senn şu acabalrın..bi raht bırk kendini ay vrya ben bu ay hangi gndydk ayın kaçı hep unutum o yzden sanrım adet oldum vaktnde ben 32 gnde bir adet olom yada 34

ahh.ahh..bugun annem araadı o da kızıyo bana hasta oldunmu dedı yıne olduramadık dedım..kızdı oyle olduracam dıye bekleme ısıne gucune odaklan dedı annem de gecmıs bu yollardan ılk bebegı 6.ayında erken dogum yapmış olmus ama hala hatırlıyo hatta ağlamış bıle bebek kızmıs o da sacları sımsıyahtı dıyo aklıma gelıyo bazen daha kotu durumda olmadıgım ıcın sukredıyorum..ayyy duygusallastım bırden:43::43::43:

Back
X