Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar 4 gün önce catlatma iğnemi vurdurdum dün kontrole gittim 2 yumurtam catlamış...10 gün sonra kan testi yptır dedi....rahim filmi çektirdinizmi siz zor bi işlemmi kaç dk sürüyo ameliyathanedemi yapılıyo anlatırmısınız

ah cnm benım tum çalışmalr yapılmış gerısı dularımız kladı rabbım dualarımı kabul ed ınşalla

he benım hesapta zaten 0 25 hafta dolcak ben 6aylık olcam dolu dolu sen bana daah 24 te 7 aylıksın dedın ben daha bucuk olmadan

ay nm ben yaren olmasada tutamam oruc bı kere zaten su cok sart ıcmek 3 saatte bır yenılenıyo suu
zaten aclıga tahammul yok benımde bayılcak gıbı oluyorum dr um bana dırek yarende demıştı oruc tutuyomusun dıe sormucam bıle asla kabul etmıyorum dıe son kontrolumde 28 hazırandı ramazan havası olmadıgından öle konu gecmedı ama perşembe uyarı yapar

hayır ya akşam ben onu oyuzden soylemedım.millet sorup duruyo ya yok 7 aylık gıbı duruyon falann..aman 7 aylığım de sende demiştim..6ayın bitcek ya 1 hafta sonra.oyuzden oyle dedim yanii..

ben normalde aç da dururum ilkokulda okula gıderken bıle tutardım kız..ama tamamen değişti şuanda bünye.doktor tut desede tutmam:1::1: ki demez doktorlar genelde oruç tutma der hamişken. ben kendi halimi bılıoyrum yanı şuan tutamam.

hayır ya akşam ben onu oyuzden soylemedım.millet sorup duruyo ya yok 7 aylık gıbı duruyon falann..aman 7 aylığım de sende demiştim..6ayın bitcek ya 1 hafta sonra.oyuzden oyle dedim yanii..

ben normalde aç da dururum ilkokulda okula gıderken bıle tutardım kız..ama tamamen değişti şuanda bünye.doktor tut desede tutmam:1::1: ki demez doktorlar genelde oruç tutma der hamişken. ben kendi halimi bılıoyrum yanı şuan tutamam.

haha ama bana göre 5.5 33 1.5 ay farkla bana buyuk cnm benım
cnmbı arkdaşım oruc tuttu 6.5 aylıken dr da ızın verdı tum gun ac kalıp bırden yemege yuklenınce de gebelık tansıyonu oluştu beebgı erkenden oğdu 2 ay kuvezde yattı ALLAH muhafaza dınımzdede kaza yapma şansı var sağlıız ıcın herşey aten dınımızde var ama benım yarendekıler duruyo daah sen tutabıldınmı cnm

haha ama bana göre 5.5 33 1.5 ay farkla bana buyuk cnm benım
cnmbı arkdaşım oruc tuttu 6.5 aylıken dr da ızın verdı tum gun ac kalıp bırden yemege yuklenınce de gebelık tansıyonu oluştu beebgı erkenden oğdu 2 ay kuvezde yattı ALLAH muhafaza dınımzdede kaza yapma şansı var sağlıız ıcın herşey aten dınımızde var ama benım yarendekıler duruyo daah sen tutabıldınmı cnm

aynen ya dinimizde kolaylıklar var,, sonrada kaza edilir inşallah..benım göbişe buyuk diyolarda bana gore normal.e taa aşagılarda hareket edıyordu.1 haftadır.üstte resmen buyumuş miniğim:) ve karnımın üstündende görünüyo hareket ettiği..herkesin karnı aynı olmaz ki kıyas yapmamak lazımda yapıyolar işte

aynen ya dinimizde kolaylıklar var,, sonrada kaza edilir inşallah..benım göbişe buyuk diyolarda bana gore normal.e taa aşagılarda hareket edıyordu.1 haftadır.üstte resmen buyumuş miniğim:) ve karnımın üstündende görünüyo hareket ettiği..herkesin karnı aynı olmaz ki kıyas yapmamak lazımda yapıyolar işte

ay evet ya kıyas hoş olmuyo ama bızım toplumda var malesf bı gebelık bıde bebk kg sı yaren bzım cok toplu buyudu sama ablamın bebeklerı 2800 cıvarları falandı herkes aman kendını beslemşın bılmemn e benımkıyle kıyas hıc hoş olmuyo

cxnm bende kıyafet ıcın zor tutyodum ama dun öel ındırımlı urunlere rasladımkı daynamadım ınankııdıl baby nın pamuklu runlerı falandı sızın orda kıpa varmı c&a yoktu dımı

ay evet ya kıyas hoş olmuyo ama bızım toplumda var malesf bı gebelık bıde bebk kg sı yaren bzım cok toplu buyudu sama ablamın bebeklerı 2800 cıvarları falandı herkes aman kendını beslemşın bılmemn e benımkıyle kıyas hıc hoş olmuyo

cxnm bende kıyafet ıcın zor tutyodum ama dun öel ındırımlı urunlere rasladımkı daynamadım ınankııdıl baby nın pamuklu runlerı falandı sızın orda kıpa varmı c&a yoktu dımı

alışmış millet kıyas yapmaya insanın en hassas döneminde yorum yaparlar bıde gıcık ederler adamı :)
kipa var burda..öbürünü hiç duymadım

Ahaha.. Ben geçmişi okuyupta gelene kadar, bana laf atmışsında gitmişsin bile..
Nilüple senin ay mıhabbetine gülüyordum canım benim..
Bana ne yaa.. Ben şu an 9. ayı doldurmuş olmayı istiyorum..
Yok mu bir çaresi?:1:

ne gülüyon kızıımm hamile karıların başka ne muhabbetı olurki zaten:1: ay senınkı kaç ay kılosu kaç dogum ne zaman :1::1: konuş konuş yıne aynı şeyleri konuş:1::1:

ne gülüyon kızıımm hamile karıların başka ne muhabbetı olurki zaten:1: ay senınkı kaç ay kılosu kaç dogum ne zaman :1::1: konuş konuş yıne aynı şeyleri konuş:1::1:

Doğru aslında.. Bende bitirdiğim ayı söylüyorum .. % aylıkğım diyorum mesela şu an.. Çünkü sata göre 5 ayı bugün bitirdim.. Dolu dolu bitirdim yani.. Hafta hesabıda yapsan, azıcık fazla işte.. Amannnn.. Boşverin kızım yaa.. Hamilelik nasıl geçiyor. Asıl sorun orada.. Hamişlik rahat geçiyorsa, hamile kadına zamanda çabuk geçer zaten.. Di miii...

Doğru aslında.. Bende bitirdiğim ayı söylüyorum .. % aylıkğım diyorum mesela şu an.. Çünkü sata göre 5 ayı bugün bitirdim.. Dolu dolu bitirdim yani.. Hafta hesabıda yapsan, azıcık fazla işte.. Amannnn.. Boşverin kızım yaa.. Hamilelik nasıl geçiyor. Asıl sorun orada.. Hamişlik rahat geçiyorsa, hamile kadına zamanda çabuk geçer zaten.. Di miii...

haha hamıllık nasıl gecıyo ıyı ışte fena degıl nasıl olsun(anladın sen)

cn nıluyle kapadık derken yenıden acılırmış konu bz doğurana kadar ucumuz konuşrmusuz o hafta bu hafta falan dıe calarım benım
rabbım bu topiktekı tum arkadaşlarıma ve bıze bebklerımızn yaşını ayınıda hesaplamayı nasıp etsın ınşalaaa

aynen 5 ayımızı doldurduk:) bizim aramızda 1 hafta bile yok zaten..
hamilelik gun sayarak geçiyor zaten ya,doktora gitme günü:))

aynen 5 ayımızı doldurduk:) bizim aramızda 1 hafta bile yok zaten..
hamilelik gun sayarak geçiyor zaten ya,doktora gitme günü:))

haha kuzum nılde dahıl olurmuş bıze bızde hep bunu hesaplarmısız falan ıı guldum he
naptın cnm camaşırlar tamamamı
ay kipada cok ındırım vardı cnm cok guzel kumaşları falan bı bak cnm sende bı ara yuzde 50 ındırım vardı

haha kuzum nılde dahıl olurmuş bıze bızde hep bunu hesaplarmısız falan ıı guldum he
naptın cnm camaşırlar tamamamı
ay kipada cok ındırım vardı cnm cok guzel kumaşları falan bı bak cnm sende bı ara yuzde 50 ındırım vardı

evt nil de katıldı:1: boşver aramızda 1 ayın lafımı olur canımm:1::1: ayy doğdukları gunude görsekk saglıklaa ya..
nee indirimmii:1::1: hep göz gezdiriyorum nerde ne var dıye.kartla alıp taksit yapıcağım için bir yerdn alırım heralde..gözüm döncek kesin onu da alıyım bunuda alıyımm biri durdursun beniiiii:1::1: bitti astım başkada koydum ama az onlarıda ascam şimdikk..

Son düzenleme:
Back