Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
evt nil de katıldı:1: boşver aramızda 1 ayın lafımı olur canımm:1::1: ayy doğdukları gunude görsekk saglıklaa ya..
nee indirimmii:1::1: hep göz gezdiriyorum nerde ne var dıye.kartla alıp taksit yapıcağım için bir yerdn alırım heralde..gözüm döncek kesin onu da alıyım bunuda alıyımm biri durdursun beniiiii:1::1:

haha bende agustosta duşunemıyorum dun bı an tutamadım kendımı ışte ayyyy ne olcaz arkadaşım benım ay 3 tane falan en kuccuk boy tulum aldım sende bılırsın bebek doğdugunda böle buyuk olunca cocuk kucucuk kLIYO ıcınde dımı o

haha bende agustosta duşunemıyorum dun bı an tutamadım kendımı ışte ayyyy ne olcaz arkadaşım benım ay 3 tane falan en kuccuk boy tulum aldım sende bılırsın bebek doğdugunda böle buyuk olunca cocuk kucucuk kLIYO ıcınde dımı o

evt buyuk olnca tuhaf oluyo.ama buyukde almak lazım uzuyolar hemen.ben işte yeni doğan yanı 0-3 ay arası alırım bıkaç tane..tulum olarak ve ayaksız takım..3-6 ay..yine ayaklı ve ayaksız takım..bıde 6-12 ay..iç badileri falan ağız bezi, çok guzel alt açma seti gördum gecenn onu alcamm aklımdaa aslında var ama olsun:) bir tane bahtanıye.ervadan kalma bahtanıye var çünkü bıde hastane çıkışındada olcak bahtanıye zaten..ay bıde evde kullanmak için ufak ana kucağı..

evt buyuk olnca tuhaf oluyo.ama buyukde almak lazım uzuyolar hemen.ben işte yeni doğan yanı 0-3 ay arası alırım bıkaç tane..tulum olarak ve ayaksız takım..3-6 ay..yine ayaklı ve ayaksız takım..bıde 6-12 ay..iç badileri falan ağız bezi, çok guzel alt açma seti gördum gecenn onu alcamm aklımdaa aslında var ama olsun:) bir tane bahtanıye.ervadan kalma bahtanıye var çünkü bıde hastane çıkışındada olcak bahtanıye zaten..ay bıde evde kullanmak için ufak ana kucağı..

a nasıldı alt acma setı merak ettım bende 3 tane yenıgoğan aldım tulum bıtane 3 6 ay takım 6 4 uzun kıol bady 2 kısaakol işte bu kadar ya ayrendekılerde genelde pembe cok şey yok ama butun montlar oluyo ya onalrt hazır nasıl olduda pembe almamışım bılmem

cnm arkadaşım ben kaçayım bırazz ışlerım var kzım gelmeden bı corba yapayım taaa 1 de yemek yıyo öptum çok

a nasıldı alt acma setı merak ettım bende 3 tane yenıgoğan aldım tulum bıtane 3 6 ay takım 6 4 uzun kıol bady 2 kısaakol işte bu kadar ya ayrendekılerde genelde pembe cok şey yok ama butun montlar oluyo ya onalrt hazır nasıl olduda pembe almamışım bılmem

bebeğin altını açarken altına bişey seriyon ya hani.bıde küçük yastıgı oluyo okadar.vitrinde gördüm gecerken çok tatlı bişeydi.ervanında genelde pembe..3-4 takım anca çıkar ondan gerisini alcaz mecbur.allahtan beşiğini,arabasını,oratk renk almıştık ne olur ne olmaz dıyee:1: asıl para tutan onlar zaten.

Son düzenleme:
haha hamıllık nasıl gecıyo ıyı ışte fena degıl nasıl olsun(anladın sen)

cn nıluyle kapadık derken yenıden acılırmış konu bz doğurana kadar ucumuz konuşrmusuz o hafta bu hafta falan dıe calarım benım
rabbım bu topiktekı tum arkadaşlarıma ve bıze bebklerımızn yaşını ayınıda hesaplamayı nasıp etsın ınşalaaa

Aman yok ben almiim.. Açmayın konuyu.. 5 ay, 6 ay falan işte.. O kadar..

aynen 5 ayımızı doldurduk:) bizim aramızda 1 hafta bile yok zaten..
hamilelik gun sayarak geçiyor zaten ya,doktora gitme günü:))

Gerçekten öyle haa.. Şu doktora gitme günleride olmasa günler geçmeyecek..
Bak benim şimdi 5 gün sonra, ayın 25 inde ayrıntılı ultrasonum var..
Ama ayrıntılıdan önce bu pazartesi sağlık ocağında kan ve idrar vereceğim..
Şu iltihabım ne olmuş diye..
Sonra ayın 3 ünde 2. aşım var..
Sanırım ondan 1 hafta sonra falanda şeker yüklemesi olur..
Ee geldi bayram.. Olduk 6 aylık..
Gerçekten doktor randevularına göre gidiyor günler...:27:

Gerçekten öyle haa.. Şu doktora gitme günleride olmasa günler geçmeyecek..
Bak benim şimdi 5 gün sonra, ayın 25 inde ayrıntılı ultrasonum var..
Ama ayrıntılıdan önce bu pazartesi sağlık ocağında kan ve idrar vereceğim..
Şu iltihabım ne olmuş diye..
Sonra ayın 3 ünde 2. aşım var..
Sanırım ondan 1 hafta sonra falanda şeker yüklemesi olur..
Ee geldi bayram.. Olduk 6 aylık..
Gerçekten doktor randevularına göre gidiyor günler...:27:

:1: dimi doktor gununu sayarak geçiyor, bende 30 unda gitcem inşallah,ozaman ayrıntılı ultrason yaparlarmı bılmıyorum,,bidahaki ay da şeker ollur heralde, aşımıda yapmadı ebe 22.haftada gel dedi.

hadı kolay gelsın bebm hayırlı olsun tekrardan ramazanın
sağolcnım hepimiiznkiii
Selam kızlarr herkese hayırlı ramazanlar ALLAH sabır ve dayanma gücü versin İNŞALLAH...:16:
aminn cnım sennde ramaznn hayırlı olsun
hayırlı ramazanlar canlar oruç tutanlara Rabbim sabırlar versin bizim gibi tutamayanlara da hayırlısıyla borçlarımızı ödemeyi nasip etsin
bu mübarek ay hatırına tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle inş.
amnn cnmm aminn..raabm hepimzn dualrını kabul eylesinn
haha hamıllık nasıl gecıyo ıyı ışte fena degıl nasıl olsun(anladın sen)

cn nıluyle kapadık derken yenıden acılırmış konu bz doğurana kadar ucumuz konuşrmusuz o hafta bu hafta falan dıe calarım benım
rabbım bu topiktekı tum arkadaşlarıma ve bıze bebklerımızn yaşını ayınıda hesaplamayı nasıp etsın ınşalaaa

amin cnm arkdşım benmmmm...bu mübarek ayda kabul etsinn cnm benmmm..bu arada bebişe kıyafetler almışınız...neden erken dedin cnm şimdi alman erkn mi olo

slm kısslarr herkeze hayırlı ramazanlar dılıyorum ınsaallah bu mubareek ay hürmetine hamiş kalırız da kucaklarımız bebişle dolar:16::16::16:
bıraz okudum ervayla yaren derin mevzulara dalmışlar:1::1:bizde görümceme almıştık geçen hafta cicileri... malum bebişin gelmesıne az kaldı..:nazar::nazar::nazar:ama cok zevklı oluyo canııımm bebiş alışverişi:9::9:hee o ervanın bahsettıgı alt degıstırme battanıyesınden de aldık :46::46::46:
bana gelince şikayetlerim bitmiyo hiç evdekılerde huzursuz benım bu halımden:31::31:neden dersenız sureklı bı yerlerım agrıyo..mesela bır kac aydır sırtım agrıyo dunden berı mıdem acıyo basım agrıyo belim agrıyo vs...agrım cok yanı..ha yanlış anlamayın haşa isyan etmıyorum kesınlıkle..ama bı anormallık var gıbı gelıyo..o yuzden dr.dan randevu aldım allahın izniyle 27sınde gıdıcem dr.a..anacım sıra da bulunmuyo hastanelerde..allah herkese acil sifalar versin ne kadar cok hasta varmıs :31::31::31: özelede gitmek istemiyorum cok pahallı özeller:31::31:
bakalım işte ne dicek inşaallah kötü bişe çıkmaz:18::18::18:aklımada takılan ya beni röntgene felan sokarsa dr. ne dicem ben..girsem olmaz girmesemde olmaz:44::44::44::44:
neyse yaaw inşaallah sokmaz rontgene felan:31::31::31:
gece gece dokturdum yıne hee:1::1::1:neyse bız sahur yapcez şimdi:56::56::56:yarın gorusuruz allahın ıznıyle inşaallah:54::54::54:

herkese hayırlı ramazanlar
bi bakım dedim fırsat bulamıyorum sabahlarıı annemdeyim gelen giden oluyor
ezanı beklerken sizlere yazayım dedimmm
sükür bi ramazanı daha gördük arkadaslar ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun

kızlar doktor bana menegon verdi 2 kutu yumurtalarım gelişmesi için kullandım 3 yumurtam olmuş 16 mm 18 mm 20 mm arkasından pregnyl 5000 çatlatma iğnesi verdi iki tane geçen cuma kullandım bugün 10 gün oldu iğneyi vurulalım hamilemiyim değilmiyim ne zaman öğrenirim yardım edermisiniz....

kızlarr ramazan vurdumu bızı acaba gelen gıden yok
benım eşim ramazanda ızınlı evde saat 10 a gelirken spor salonuna gıdıyo bende kaçıyom utfagı toplayıp ama cıx kımsecıkler yok
HEPİNİZE HAYIRLI RAMAZANLAR KIZLAR

merhaba canım nasılsın bızım kızlarda amazan telaşı sanırsam cnm
kısecıkler yokkkkkk sızın oralarda nasıl gecıyo cnm ramazan

dogal olarak burda öyle bi hava yok canim, milleti de arayip sormuyorum cogu gündüzleri yatiyor, zaten ben de kac gündür evden cikmiyorum..

ben de napayim tv izliyorum bi bakayim dedim kizlar aksamlari toplaniyorlar diye ama dedigin gibi herkesin isi var galiba.. sen nasilsin??

dogal olarak burda öyle bi hava yok canim, milleti de arayip sormuyorum cogu gündüzleri yatiyor, zaten ben de kac gündür evden cikmiyorum..

ben de napayim tv izliyorum bi bakayim dedim kizlar aksamlari toplaniyorlar diye ama dedigin gibi herkesin isi var galiba.. sen nasilsin??

cnm benı doğru söluyosun varmı akrabalar falan hanı ıftar olayları oluyomu eltım fransada pek cok turk göruştukleı var ıftarlar falan yapıyolarmiş
bende eşim spor salonuna gıttı bı bakım dedım kızlara ama yok kımsecıler benımde ramazan bıraz buruk gecıyo ramazan havassına gıremedım oruc olmadıgından ama yıne eşim ramazanda evde ezanla yemege başlamk bıle mutlu edıyor tabıkıde

cnm benı doğru söluyosun varmı akrabalar falan hanı ıftar olayları oluyomu eltım fransada pek cok turk göruştukleı var ıftarlar falan yapıyolarmiş
bende eşim spor salonuna gıttı bı bakım dedım kızlara ama yok kımsecıler benımde ramazan bıraz buruk gecıyo ramazan havassına gıremedım oruc olmadıgından ama yıne eşim ramazanda evde ezanla yemege başlamk bıle mutlu edıyor tabıkıde

ooo ne güzel demek spor salonuna gitti.. benimki de yeni girdi iceri arkadasindaydi.

keske gelenler olsa yaa sinyal mi göndersek napsak :1::1::1:

Back
X