slm kızlar nasılsınız bakalım????
iiidr ttalım sen nasılsın asıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız bakalım????
iiidr ttalım sen nasılsın asıl
iyiyim canım çok şükür ama bu sıcaklar mahvetti beni yaaa suyun içinden çıkamaz oldum ama yinede fayda etmiyo son aylarım böyle sıcaklara geldi çok zormuş tatlım yaaa sen neler yapıyosun nasıl gidiyor??
ayy valla cnm çok sıck senn içn daha zor emnm cnm ya...allah yardımıcın olsun cnm benm..bende aynı cnm hiç bir değişklik yok![]()
ayy bişe kalmdı cnm eyllüle..evet daha sıck olckmış..nem maffedyor ztn en çok bizi...daha hala çöl sıcakları gelecek diyolar...allah yardımcımız olsun canım yaa istanbul yanıyo hem sıcak hem nem yapış yapış ıyy of yaaa bir an önce eylül gelsin...
umudunu yitirme bu mübarek günlerde dualarım hep bizimle tatlım?nasıl gidiyor çalışmalar??
kızlar merhaba yandık tutuştuk ne olcak halımız
ayy bişe kalmdı cnm eyllüle..evet daha sıck olckmış..nem maffedyor ztn en çok bizi...
ayy cnm umudum her zmn var..elbet raabm verck vermezsede öbr dünyada mukaftlandırır...bu ay zannetmyomki olsun çünki yumşlerimde hiçç ağrı sızı yok...durum stabil![]()
inşallah rabbim dualarımızı kabul edecek canım benim....
yandık tutuştuk hakkaten naptın buldun mu klima???
amn cnm amnnn...sen çalışmıyosun evdesn dimi
ah yavrum daha dur bu akşam ancak bakarım
heee ya yandık..kız sen suyu sevn bol bol su iç
yok çalışmıyom tatlım evdeyim....
songülümm naberr..kıss nerde kaldı bu nill aradınmı sen hiçç..?
Sıcaklarda uyuyamıyorum ya çok kötü oluyorum ben napcazz bilmemm..klima siparişi verdik,gerçi biz kış için düşündük daha çok bızım ev zor ısınıyo da hepten peteğe yuklenmeyelim dedik kışınn ..bizim sıpa üşümesin![]()
Aslında buralar normalde bukadar sıcak olmazdı bılıyosundur umuttepe eser ama buralar bile yanıyo nefes alınmıyo hele bugunn..
şeydacım; akıntı ne durumda geçtimi?
Nesrinn; senınde az kalmış maşşallah doğuma,,allah kolaylık versin sen daha da zorlanırsın son aylar zaten başlı başına zor!
ben hemen bakmaya başladın sandım canım benim...
sıcaklarda uyuyamıyorum ya çok kötü oluyorum ben napcazz bilmemm..klima siparişi verdik,gerçi biz kış için düşündük daha çok bızım ev zor ısınıyo da hepten peteğe yuklenmeyelim dedik kışınn ..bizim sıpa üşümesin![]()
aslında buralar normalde bukadar sıcak olmazdı bılıyosundur umuttepe eser ama buralar bile yanıyo nefes alınmıyo hele bugunn..
nesrinn; senınde az kalmış maşşallah doğuma,,allah kolaylık versin sen daha da zorlanırsın son aylar zaten başlı başına zor!
sıcaklarda uyuyamıyorum ya çok kötü oluyorum ben napcazz bilmemm..klima siparişi verdik,gerçi biz kış için düşündük daha çok bızım ev zor ısınıyo da hepten peteğe yuklenmeyelim dedik kışınn ..bizim sıpa üşümesin![]()
aslında buralar normalde bukadar sıcak olmazdı bılıyosundur umuttepe eser ama buralar bile yanıyo nefes alınmıyo hele bugunn..
nesrinn; senınde az kalmış maşşallah doğuma,,allah kolaylık versin sen daha da zorlanırsın son aylar zaten başlı başına zor!