cebecıye gıttın he bende ramazan öncesı gıttım bıde ramazanda belkı aynı zmanlarda ordaydık
kesin cnm olabilr valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cebecıye gıttın he bende ramazan öncesı gıttım bıde ramazanda belkı aynı zmanlarda ordaydık
belkıde ondandır ttalım yarende ağlaya ağlaya kusuyodum resmen rabbım bu sefer yuzume guldu ama bakalım daha 2 ayımız var cnm hayat bu nerden ne gelır bellı olmz
cnm raabbım saglıcakla bı gözunu aıp kapatıcak kadar cabuk gececek sağlıklı gebelık nasıp etsın cnm ben buralrdayım gelırsen göruşurz
Off ya, ben gece gelirim dedim gelemedim yaa.. Bak mucizem de gelmiş..
Kaçırdık muhabbeti.. Neyse, bir dahakine inşaAllah...
nill naber tatlımya özledim valla ne zamandır denk gelipde konuşamadıkk,,bebiş nasıl?? yakında gittinmi doktora?? songülün bugun kontrol vardıı görcek bebişii :) bende bi rüya gördümm erkenden doğurmuşum:)) 27 haftalıkmış:) ama nasıl tosunn görücen..ertesi günüde yürümeye başlıyo:)) bende ona daha hiçbişey almadım ya ayy diyorum hiç kıyafeti yok bebeği bırakıp gidiyorum kıyafet almaya:) ay yüzü gözümün önünde halaa gerçek gibiydi ..bide rüyayı gördüm uyandım,kalktım su içtim falan tekrar yattım yine aynı rüyaya devam ettim:)) aman zamanında gelsindee,,
ben yeni yeni düşünmeye başlşadım iki çocukla nasıl becerebilcemmi diye fazla kafaya taktım galiba..yani doğumdan sonrası ben ervada çabuk iyileşemedim basurdan dolayı,,e şimdi bana bakcak adam da yok,ozaman vardı..şimdi yok bide üstüne bir çocuk daha var yanii,,tırsmaya başladım yavaştan ne halt yicem diye,,doğumu düşünmüyorum doğumdan sonrayı düşünüyorum şuan..allah yardımcımız olsunn..
Kizlar bugun doktor kontrolum vardi yumurtamin biri catlamis digerini doktor catlatti.bide esimin gecen seneki sperm sonuclari kafama takildi hizli hareketlilik cok dusuk.hareketsizlik 57..gecen seneki doktor o sonuclara normal demisti ama simdikidoktorum cok dusuk dedi.2ay onceki tahlil digerine gore iyi.carsamba tekrar tahlil yaptircak bakalim allahim bizi siniyo belki dayanamiycam gibi hissediyorm ama sabretmk istiyorm
Canım, Allah'ım kolaylılar versin.. Spermleri güçlendirmek için çeşitli kürler var bildiğim kadarıyla.. Onları deneyebilirsiniz..
Şİmdide yumurtalar çatladı, sperm sıkıntısı mı var.. Bir hayır vardır bu işte canım yaa.. Sabredip beklemek en iyisi... Ama ben senin kadar umutsuz değilim nedense.. Demek ki, o kadar düşük değil eşinin değeri ki, önceki doktorun çok ta sorunlu olarak görmemiş...
Rabb'im açsın kapılarını.. İnşaAllah hayırlı haberlerini alırız seninde...
Erva, iyidir tatlım.. Aslındfa en hergün mutlaka uğruyorum buarya da kimse olmayınca, geri çıkıyorum..
Hamişlik zor geçiyor benim.. Çok ağrılı sancılıyım.. Nedenini bilmiyorum.. Çok iş yapamıyorum..
Biraz iş yapsam, yorgunluktan bayılacak gibi oluyorum.. yarım saat, 1 saat dinleniyorum..
Furkkanda böyle değildim.. Sanırım yaşla ve hastalıklarımla alakası var.. Aman diyorum, kalbimde sorun
olmasında, ben çekerim bu acıları..
Yarın dr.a gidicem ama psikoloğa.. Doğum hakkında konuşacağız.. Çarşamba, şeker yüklemem var tekrar..
50 lik yüksek çıkmıştı ya.. Şiimdi 100 lük yüklenecek.. Cuma da psikyatr da randevum var..
Bu haftam hep hastanelertde anlayacağın..
Ne güzel rüya görmüşsün ama bence eşyalarını almakta geç kalıyoprsun hee.. Ne oluuuur ne olmaz..
Ben 3 gündür kıyafetleri öçıkardım, ilk 6 ayda kullanılacakları seçtim, yıkadım ütüledim, hatta hala balkonda asılı kuruyanlar var, onlarıda ütüleyeceğim, bitirdim sayılır.. Daha 6. ayda böyle ağırlaşınca gözüm korktu, hemen yapayım çıksın araadn dedim.. İyice ağırlaşırsam, yapamazsam, aklıma takılır benim.. Başkasının yaptığını da beğenmem.. Zaten yapacak kimsemde yok yaa..
Ama sende bence yavaş yavaş başla alışverişe.. Benim şu an hastane çıkışı ve zıbın eksiğim var.. Onlarıda aldım mı tamamdır..
Doğumdan sonrası benimde asıl korkum. Bakalım ne olacak.. Rabb'im hepimize yardım etsin.. Doğuracaklara kolaylıklar versin.. Hamile kalmak isteyenlere de, bir an önce bebişlerini nasip etsin, Rabb'im...
Haa, bu arada, yaren bugün değil, perşembe gidecek doktora.. Ancak öyle randevu alabilmiş...
sorma bende çok yoruluyorum bi süpürüyorum taamam benım iş bitiyo valla..
hele sıcaklar çok fena yapıyor beni..benım şeker yüklemem nasıl çktı henüz bilmiyorum,4 eylülde bizim randevu ozaman ögrencem inşallah,,
geçen gün baktım bebek kıyafetleri,amaa henüz uzun kollu çıtçıtlı badiler bile çıkmamışşş..e kış bebeği ben hep uzun kollu alcam onları beklıyorum çıkar çıkmaz bende alışverişimi yapcam inşallah,,
yine eylülün ortasnı bulur benım alışveriş yapmam sanırım..
bende anca yıkar ütülerim,yerleştiririm..
işlerimi kafamda yerine koydumda henüz ortada bişey yok :))
ekimdede yatak odamı boyamam lazım,,beşik için yer ayrılcak yatak odasında,,sonra halıları yıkamaya göndermem lazım yazın gönderdim ama yine ekim sonunda veririm bikere,,ayy ne çok işvar..
aa songülü ben bugun biliyodum perşembeye kadar ertelenmiş hee..
sorma bende çok yoruluyorum bi süpürüyorum taamam benım iş bitiyo valla..
hele sıcaklar çok fena yapıyor beni..benım şeker yüklemem nasıl çktı henüz bilmiyorum,4 eylülde bizim randevu ozaman ögrencem inşallah,,
geçen gün baktım bebek kıyafetleri,amaa henüz uzun kollu çıtçıtlı badiler bile çıkmamışşş..e kış bebeği ben hep uzun kollu alcam onları beklıyorum çıkar çıkmaz bende alışverişimi yapcam inşallah,,
yine eylülün ortasnı bulur benım alışveriş yapmam sanırım..
bende anca yıkar ütülerim,yerleştiririm..
işlerimi kafamda yerine koydumda henüz ortada bişey yok :))
ekimdede yatak odamı boyamam lazım,,beşik için yer ayrılcak yatak odasında,,sonra halıları yıkamaya göndermem lazım yazın gönderdim ama yine ekim sonunda veririm bikere,,ayy ne çok işvar..
aa songülü ben bugun biliyodum perşembeye kadar ertelenmiş hee..
Kız hemde İzmittesin hee.. Nasıl bulamadın.. Hadi benim ksııtlı imkanlarım.. Burada her mağaza yok.. Ama İzmit gibi yered bulursun.. SAnırım ulaşım sorunun var.. Arabasız zor olur gitmek falan.. Ama daha doğumada 3 ay var zaten.. Bakma, ben kendimi iyi görmediğim için erken yaptım işleri.. Aslında en iyisi son ay yapmak.. 7. ayda en azından hastane çantanı hazırla da.. Bizim arkadaşlardan biri doğurdu geçen, hiç beklemiyordu.. Birden suyu gelmiş.. Bende onu görünce birazad karar verdim, hemen yapiim dedim.. Aman ne olur ne olmaz...
doğru dıyosun arkadaşım benım bende bugun pıjama takımı eşortmanımı falan aldım ne olur ne olmaz dımı hazır etmelı yanlıs unutmuşum ben bedenı neye göre almalı dıye large aldım ama bılemdım nasıl almalıydım malum doğumda 7 kg vermıştım göbek anında gööctu buyuk oluncada ıcınde gezmek ıstemedım
Geçen biryerlerde okumuştum ben, büyük olması iyi oluyormuş.. Güle güle kullan.. Lohusa takımı mı aldın?
cnm ya cokta buyuk alıncada bolda nasıl olur bılemedım kafam akrıştı en buyugun bı kucugunu aldım su anda bıle rahat oldular koca göbuşte yarende hemencık gıtmıştı doğum oldugu gun
cnm ben normal pıjama takımı aldım bıde evde gıyımek ıcın eşortman takımı aldım 3lu st olarak lohusa atkımları cok suslu abrtı geldı acıkcası bıde ınceydıler
Banada ço ince geldi onlar.. Birde dantel mantel.. Cıks bana göre değil dedim.. Benim evde hiç kullanılmamış 3-4 takımım vardı.. Onalrı kullanırım artık.. Ne zaman kullanacağım, bekleyip duruyorlar.. Aman hayırlısıyla bir atlatsaydık...
pufff ıl nasıl dayandın ya onları gıyımeden oh ne guzel hazırda var cnm benım ay ınan bud a bı sorunmuş heee bıde benım gıbı takıntlı olunca
cnm bende öle dantel cıcek böcek olaylarına gelemıyorum ay benı duşunsene zaten sezon acılmamış çıcek böcek dantel ıstemıyorum bıde ustune kaç beden almalıyım kafa allak bullak anlıyacagın
Kız hemde İzmittesin hee.. Nasıl bulamadın.. Hadi benim ksııtlı imkanlarım.. Burada her mağaza yok.. Ama İzmit gibi yered bulursun.. SAnırım ulaşım sorunun var.. Arabasız zor olur gitmek falan.. Ama daha doğumada 3 ay var zaten.. Bakma, ben kendimi iyi görmediğim için erken yaptım işleri.. Aslında en iyisi son ay yapmak.. 7. ayda en azından hastane çantanı hazırla da.. Bizim arkadaşlardan biri doğurdu geçen, hiç beklemiyordu.. Birden suyu gelmiş.. Bende onu görünce birazad karar verdim, hemen yapiim dedim.. Aman ne olur ne olmaz...
Ahah almışsın işte.. Güle güle kullan.. Şimdi ne kaldı.. Doğurmak mı..
Tamamladın sanırım alışverişi sen.. Gördüm diğer topikte.. Aldıkalrın çok hoş..
Güle güle giysin arasımız..
cnm benım merhaba kulagım cınladı bı bakaım dedım topiğe
cnm benım randavu malesef kaldı perşembeye yıkıldım halıyle
cnm ya kıpadan ben bısuru pamuklu uzun kollu badıler aldım hemde ındırımlı bak derım mutlaka
akadaşım bugun gezdım pijama eşortman aldım kendıme lohusalık ıcın yorulmuşum bayagı bı
sen neler yapıyosun bakım